Partners

Trainingen

PE-Marathon najaar 2021 | Ticket 6 PE-uren | 3 virtuele workshops naar keuze

Next Level en PLUC! lanceren dit najaar een nieuwe editie van de virtuele PE-Marathon geheel gefocust op soft skills. Deze nieuwe virtuele PE-Marathon bestaat uit 11 relevante onderwerpen die worden gegeven door 's-lands meest gerenommeerde trainers. De PE-Marathon 2021 gaat op woensdag 1 december van start en duurt tot en met woensdag 22 december.  

Lees meer

PE-Marathon najaar 2021 | Ticket 10 PE-uren | 5 virtuele workshops naar keuze

Next Level en PLUC! lanceren dit najaar een nieuwe editie van virtuele PE-Marathon geheel gefocust op soft skills. Deze nieuwe virtuele PE-Marathon bestaat uit 11 relevante onderwerpen die worden gegeven door 's-lands meest gerenommeerde trainers. De PE-marathon 2021 gaat op woensdag 1 december van start en duurt tot en met woensdag 22 december.  

Lees meer

PE-Marathon najaar 2021 | Ticket 20 PE-uren | 10 virtuele workshops naar keuze

Next Level en PLUC! lanceren dit najaar een nieuwe editie van de virtuele PE-Marathon geheel gefocust op Soft Skills. Deze nieuwe virtuele PE-Marathon bestaat uit 11 relevante onderwerpen die worden gegeven door 's-lands meest gerenommeerde trainers. De PE-Marathon 2021 gaat op woensdag 1 december van start en duurt tot en met woensdag 22 december.  

Lees meer

Continuïteit | Verplicht thema NBA 2021 | Ticket 4 PE-uren | 2 virtuele PE-workshops naar keuze

De virtuele continuïteitsweken van Next Level Academy en PLUC! bieden diversiteit aan onderwerpen en keuzevrijheid om op een efficiënte, effectieve en prikkelende manier te voldoen aan het verplichte NBA thema voor 2021. 

Lees meer

Werkkapitaalbeheer en financiering voor accountants

In deze cursus krijgt u concrete handvatten aangereikt die leiden tot een evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

RPA in Finance

Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat RPA in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. Deze ontwikkeling zal de komende jaren stevig doorzetten. Wat kan RPA nu precies, hoe werkt het en welke impact gaat het hebben op jouw organisatie en functie?

Lees meer

De Klantgedreven Controller

Deze tweedaagse masterclass is niet geschikt voor iedereen. Voor een optimaal effect is het relevant dat je beschikt over een interne drive tot samenwerken. Daarnaast ben je nieuwsgierig, wil je jezelf beter leren kennen, ben je gefocust op de dialoog en durf je eigen aannames en overtuigingen ter discussie te stellen.

Lees meer

De impact van digital op Finance

In deze workshop kijken we naar actuele ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering en de impact daarvan op Finance. Met behulp van interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in het digitale tijdperk.

Lees meer

Strategisch Werkkapitaalbeheer (voldoet voor het verplichte NBA thema continuïteit)

Werkkapitaalbesturing leidt tot een significante reductie van risico's én kosten. Toch kampen veel organisaties met de beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Financiële Analyse (voldoet voor het verplichte NBA thema continuïteit)

Achter de cijfers zit altijd meer dan op het eerste gezicht lijkt. In deze training leert Jean Gieskens u om ‘door de cijfers heen te kijken’ door deze in de juiste context te plaatsen. Hierdoor krijg je op een adequate wijze inzicht in de financiële gezondheid.

Lees meer

Data Analytics (voldoet voor het verplichte NBA thema continuïteit)

Artificial Intelligence en machine learning, het zorgt voor een versnelling en een verbetering van de manier waarop we beslissingen nemen. Hoor er alles over in deze training.

Lees meer

Blockchain voor Finance Professionals

In deze eendaagse interactieve cursus leert u alles wat u als Finance Professional moet weten over Blockchain organiseren en technologie en hoe u dit effectief kunt toepassen in uw eigen organisatie.

Lees meer

Effectief overtuigen voor finance professionals

Tijdens deze training worden de belangrijke psychologische inzichten naar de praktijk vertaald. Je leert hoe je jezelf wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdekt hoe je zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar jou luisteren.

Lees meer

Fraude en de Accountant in Business (verplicht onderwerp NBA 2019: verlenging 2021)

Onze training "Fraude en de Accountant in Business - Basis" is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2019-2020. In samenwerking met NBA staan er voor 2021 drie data gepland om deze training alsnog te kunnen volgen.

Lees meer

Agenda

28
OKT 2021
Credit Expo Nederland

Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

02
NOV 2021
Blockchain voor Finance Professionals

NBC Congrescentrum Nieuwegein

03
NOV 2021
Werken met Excel op uw afdeling debiteurenbeheer

NBC Congrescentrum Nieuwegein

04
NOV 2021