Trainingen

Selecteer categorie: CreditFinanceOffice Alle

Essentials van Financieel Management

Het versterken van financieel inzicht en het toepassen daarvan in uw eigen werksituatie staat centraal tijdens deze tweedaagse training. Er wordt ingegaan op onderwerpen als budgetteren, investeren, jaarrekeninganalyse, fusies en overnames. Daarbij wordt gewerkt aan de hand van actuele praktijkcases. Na afloop heeft u meer grip op financiën en communiceert u effectiever met financiële professionals.

Lees meer

Financiële analyse voor credit managers

Topdocent Jean Gieskens leert u in een dag om het verschil tussen gezonde en ongezonde bedrijven adequaat te doorzien. Essentiële kennis voor elke B2B credit management professional.

Lees meer

Excel voor accountants

Haal nog meer uit Excel met de nieuwste tools van Excel 2013, 2016 en 365. Excel biedt eindeloos veel mogelijkheden voor rapportages, analyse en interpretatie. Er is veel meer mee mogelijk dan de meeste accountants weten.

Lees meer

Werkkapitaalbeheer voor credit managers

Topdocent Drs. Jean Gieskens AC CCM QT biedt tijdens deze training concrete handvatten die leiden tot een evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Werkkapitaalbeheer voor accountants

In deze cursus krijgt u concrete handvatten aangereikt die leiden tot een evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Agenda

21
NOV 2018
Excel voor debiteurenbeheerders

NBC Congrescentrum Nieuwegein

28
MRT 2019
10
APR 2019
11
APR 2019
Essentials van Financieel Management

NBC Congrescentrum, Nieuwegein