Partners

Trainingen

Selecteer categorie: CreditFinance Alle

De Accountant in Business en Fraude

De training “De Accountant in Business en fraude” is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2019. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had én voegen we daarop toe.

Lees meer

Financiële Analyse

Achter de cijfers zit altijd meer dan op het eerste gezicht lijkt. In deze training leert topdocent Jean Gieskens u om ‘door de cijfers heen te kijken’ door deze in de juiste context te plaatsen. Hierdoor krijgt u op een adequate wijze snel inzicht in de financiële gezondheid van uw organisatie en van uw klanten en prospects. 

Lees meer

Blockchain voor Finance Professionals

In deze eendaagse interactieve cursus leert u alles wat u als Finance Professional moet we-ten over Blockchain organiseren en technologie en hoe u dit effectief kunt toepassen in uw eigen organisatie.

Lees meer

Strategisch Werkkapitaalbeheer

Werkkapitaalbesturing leidt tot een significante reductie van risico's én kosten. Toch kampen veel organisaties met de beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Essentials van Financieel Management

Het versterken van financieel inzicht en het toepassen daarvan in uw eigen werksituatie staat centraal tijdens deze tweedaagse training. Er wordt ingegaan op onderwerpen als budgetteren, investeren, jaarrekeninganalyse, fusies en overnames. Daarbij wordt gewerkt aan de hand van actuele praktijkcases. Na afloop heeft u meer grip op financiën en communiceert u effectiever met financiële professionals.

Lees meer

Financial Excel voor accountants

Haal nog meer uit Excel met de nieuwste tools van Excel 2013, 2016 en 365. Excel biedt eindeloos veel mogelijkheden voor rapportages, analyse en interpretatie. Er is veel meer mee mogelijk dan de meeste accountants weten.

Lees meer

Werkkapitaalbeheer voor accountants

In deze cursus krijgt u concrete handvatten aangereikt die leiden tot een evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Agenda

19
FEB 2019
Opleiding Schuldhulpverlening

Aristo zalen Utrecht

28
MRT 2019
10
APR 2019
11
APR 2019
Essentials van Financieel Management

NBC Congrescentrum, Nieuwegein