Partners

Trainingen

De impact van digital op Finance

In deze workshop kijken we naar ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering, waaronder RPA, Artificial Intelligence, Process Mining etc. en de impact daarvan op Finance. Met behulp van interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in het digitale tijdperk.

Lees meer

RPA in Finance

Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat RPA – of tegenwoordig spreken we meer over Intelligent Automation – in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. Deze ontwikkeling zal de komende jaren stevig doorzetten. De verwachting is dat RPA de manier van werken in de Finance functie zoals wij die nu kennen fundamenteel zal veranderen. Bestaande banen verdwijnen of gaan ingrijpend veranderen. Er komen nieuwe banen bij. Wat kan RPA nu precies, hoe werkt het en welke impact gaat het hebben op jouw organisatie en functie? In deze workshop laten we het allemaal zien.

Lees meer

Strategisch Werkkapitaalbeheer

Werkkapitaalbesturing leidt tot een significante reductie van risico's én kosten. Toch kampen veel organisaties met de beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Financiële Analyse

Achter de cijfers zit altijd meer dan op het eerste gezicht lijkt. In deze training leert topdocent Jean Gieskens u om ‘door de cijfers heen te kijken’ door deze in de juiste context te plaatsen. Hierdoor krijgt u op een adequate wijze snel inzicht in de financiële gezondheid van uw organisatie en van uw klanten en prospects. 

Lees meer

Leiderschap Bootcamp

In een hoog tempo prikkelt Jan van Setten jou om het beste uit je (persoonlijk) leiderschap te halen. Volg de leiderschap bootcamp en wordt gegarandeerd effectiever in de manier waarop jij mensen beïnvloedt!

Lees meer

Brein in Balans, effectiever met minder stress

In deze workshop geven we je inzicht in hoe je brein werkt én ga je naar huis met concrete tips om je brein beter aan te laten sluiten bij je hectische werkomgeving.

Lees meer

Data Analytics

Artificial Intelligence en machine learning, het zorgt voor een versnelling en een verbetering van de manier waarop we beslissingen nemen. Hoor er alles over in deze training.

Lees meer

Blockchain voor Finance Professionals

In deze eendaagse interactieve cursus leert u alles wat u als Finance Professional moet weten over Blockchain organiseren en technologie en hoe u dit effectief kunt toepassen in uw eigen organisatie. Deze cursus is ook via een livestream in Zoom te volgen. 

Lees meer

Effectief overtuigen voor finance professionals

Tijdens de training Effectief Overtuigen vertaalt u de belangrijke psychologische inzichten concreet naar uw praktijk. Aan de hand van Nobelprijswinnend onderzoek van onder andere Daniel Kahneman krijgt u meer grip op het verloop van gesprekken. U leert bijvoorbeeld u hoe u zich wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdekt hoe u zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar ú luisteren.

Lees meer

Werkkapitaalbeheer en financiering voor accountants

In deze cursus krijgt u concrete handvatten aangereikt die leiden tot een evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Continuïteit (verplicht onderwerp NBA 2021) | Ticket 4 PE-uren | 2 virtuele PE-workshops naar keuze

Voor 2021 heeft de NBA continuïteit als verplicht thema gekozen voor de RA in business. Dat is geen vreemde keuze, we zitten nog in een grote pandemie die nagenoeg alle organisaties raakt. De virtuele continuïteitsweken van van Next Level Academy en PLUC! bieden diversiteit aan onderwerpen en keuzevrijheid om op een efficiënte, effectieve en prikkelende manier te voldoen aan het verplichte thema voor 2021. 

Lees meer

Fraude en de Accountant in Business (verplicht onderwerp NBA 2019: verlenging 2021)

Onze training "Fraude en de Accountant in Business - Basis" is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2019-2020. In samenwerking met NBA staan er voor 2021 drie data gepland om deze training alsnog te kunnen volgen. De training sluit volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen heeft, met één "twist". Deze training bevat namelijk een onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet je of iemand de waarheid spreekt of niet. Hierdoor ontstaat een training die net even anders is dan andere trainingen in de markt.

Lees meer