Partners

Trainingen

TED Talk Masterclass

Wetenschappelijke inzichten, technische hoogstandjes of baanbrekende theorieën: niet alles is even makkelijk te presenteren. En toch weten TED Talk sprekers hier overal ter wereld een boeiend verhaal van te maken. Hoe doen zij dat? Wat maakt dat luisteraars hun aandacht er bij houden, ongeacht het thema? Hoe neemt u uw eigen publiek ook zo mee in presentaties? In deze TED Talk Masterclass leert u presenteren volgens het beproefde recept van de TED Talk: pakkend, persoonlijk en duidelijk.

Lees meer

High Performance Strategie Executie

Executie is misschien wel de moeilijkste fase in het uitvoeren van een strategie. Op de heide zitten en nieuwe plannen bedenken kunnen we allemaal. Maar het uitvoeren van plannen, het volharden in een aanpak en het najagen van het goede resultaat, daar zit het echte verschil tussen middelmatig en fantastisch. Hoe doen de best presterende organisaties dat? In deze workshop deelt Paul Rulkens, expert op het gebied van high performance, de geheimen.

Lees meer

Data presenteren met impact

Hoe presenteert u data op een inspirerende en beeldende manier? Hoe gebruikt u data ter ondersteuning van uw verhaal in plaats van andersom? En hoe legt u de focus op de belangrijkste cijfers?

Lees meer

Leiderschap Bootcamp

In een hoog tempo prikkelt Jan van Setten jou om het beste uit je (persoonlijk) leiderschap te halen. Volg de leiderschap bootcamp en wordt gegarandeerd effectiever in de manier waarop jij mensen beïnvloedt!

Lees meer

Brein in Balans, effectiever met minder stress

In deze workshop geven we je inzicht in hoe je brein werkt én ga je naar huis met concrete tips om je brein beter aan te laten sluiten bij je hectische werkomgeving.

Lees meer

Effectief overtuigen voor finance professionals

Tijdens de training Effectief Overtuigen vertaalt u de belangrijke psychologische inzichten concreet naar uw praktijk. Aan de hand van Nobelprijswinnend onderzoek van onder andere Daniel Kahneman krijgt u meer grip op het verloop van gesprekken. U leert bijvoorbeeld u hoe u zich wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdekt hoe u zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar ú luisteren.

Lees meer

Professionele Ethiek

Bereid je voor op een praktische workshop met veel discussie, veel interactie en verrassende inzichten. De workshops die PLUC! verzorgt op het gebied van ethiek horen niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt.

Lees meer