Partners

Trainingen

De Klantgedreven Controller

Deze tweedaagse masterclass is niet geschikt voor iedereen. Voor een optimaal effect is het relevant dat je beschikt over een interne drive tot samenwerken. Daarnaast ben je nieuwsgierig, wil je jezelf beter leren kennen, ben je gefocust op de dialoog en durf je eigen aannames en overtuigingen ter discussie te stellen.

Lees meer

Professionele Ethiek

Bereid je voor op een praktische workshop met veel discussie, veel interactie en verrassende inzichten. De workshops die PLUC! verzorgt op het gebied van ethiek horen niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt.

Lees meer

High Performance Strategie Executie

Op de hei zitten en nieuwe plannen bedenken kunnen we allemaal. Maar het uitvoeren van plannen, het volharden in een aanpak en het najagen van het goede resultaat, daar zit het echte verschil tussen middelmatig en fantastisch. Hoe doen de best presterende organisaties dat?

Lees meer

Data presenteren met impact

Hoe presenteert u data op een inspirerende en beeldende manier? Hoe gebruikt u data ter ondersteuning van uw verhaal in plaats van andersom? En hoe legt u de focus op de belangrijkste cijfers?

Lees meer

Leiderschap Bootcamp

In een hoog tempo prikkelt Jan van Setten jou om het beste uit je (persoonlijk) leiderschap te halen. Volg de leiderschap bootcamp en wordt gegarandeerd effectiever in de manier waarop jij mensen beïnvloedt!

Lees meer

Brein in Balans, effectiever met minder stress

In deze workshop geven we je inzicht in hoe je brein werkt én ga je naar huis met concrete tips om je brein beter aan te laten sluiten bij je hectische werkomgeving.

Lees meer

Effectief overtuigen voor finance professionals

Tijdens deze training worden de belangrijke psychologische inzichten naar de praktijk vertaald. Je leert hoe je jezelf wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdekt hoe je zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar jou luisteren.

Lees meer

Agenda

28
OKT 2021
Credit Expo Nederland

Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

02
NOV 2021
Blockchain voor Finance Professionals

NBC Congrescentrum Nieuwegein

03
NOV 2021
Werken met Excel op uw afdeling debiteurenbeheer

NBC Congrescentrum Nieuwegein

04
NOV 2021