Trainingen

Professionele Ethiek | Verplicht thema VRC | Focus “Maatschappij”

Bereid je voor op een praktische workshop met veel discussie, veel interactie en verrassende inzichten. De workshops die Next Level en PLUC! verzorgen op het gebied van ethiek horen niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt.

Lees meer

Leiding geven aan de transformatie van finance

De wereld is volop in beweging. En jouw organisatie dus ook. Grote vraagstukken, die vragen om transformatie en leiderschap. Ook jouw leiderschap. Jij bent vanuit jouw rol één van de key-players in het vormgeven en leiden van de (Finance) Transformatie. Je leert in deze persoonlijke leergang wat jij kunt doen om effectiever te worden als leider van de (Finance) Transformatie binnen jouw organisatie.

Lees meer

High Performance Strategie Executie

Op de hei zitten en nieuwe plannen bedenken kunnen we allemaal. Maar het uitvoeren van plannen, het volharden in een aanpak en het najagen van het goede resultaat, daar zit het echte verschil tussen middelmatig en fantastisch. Hoe doen de best presterende organisaties dat?

Lees meer

Brein in Balans, effectiever met minder stress

In deze workshop geven we je inzicht in hoe je brein werkt én ga je naar huis met concrete tips om je brein beter aan te laten sluiten bij je hectische werkomgeving.

Lees meer

Agenda

11
OKT 2022
13
OKT 2022
Finance on a Mission 2022 | Najaarseditie

Pon hoofdkantoor, Amsterdam (hybride)

08
NOV 2022
Credit Expo Nederland 2022

Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

09
NOV 2022
Excel voor debiteurenbeheerders

The Green Village Nieuwegein