Incompany training

Ben je op zoek naar een effectieve training voor je team of een aantal collega’s van verschillende afdelingen? Wil je een op maat gesneden training die naadloos aansluit op de behoeften binnen jouw organisatie? Dan is een incompany training een goede keuze.

Je werkt en leert in een van vertrouwde mensen met gedeelde doelstellingen. De inhoud wordt afgestemd op de specifieke situatie binnen jouw organisatie. Een incompany training is al interessant voor groepen vanaf vijf personen en biedt diverse voordelen:

De voordelen van een (virtuele) incompany training

  • Inhoud is afgestemd op de behoeften binnen jouw organisatie
  • De training vindt plaats op een tijdstip en (virtuele) locatie naar keuze
  • Veel meer aandacht voor individuele leerdoelen
  • Het hele team of afdeling bereikt tegelijk hetzelfde kennisniveau
  • Het leerrendement van een incompany training is vrijwel altijd hoger

Onze werkwijze

Samen met jou bepalen we de doelstelling, duur en structuur van de training. Vervolgens passen onze docenten het bestaande lesmateriaal aan en creëren ze specifieke praktijksituaties. De deelnemers kunnen desgewenst vooraf een intakegesprek krijgen en/of vooraf en achteraf een test afleggen.

Onze docenten

Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en weten complexe onderwerpen op een eenvoudige manier over te brengen. Ze zijn in staat om te boeien en hun kennis en vaardigheden enthousiast over te dragen. Onze docenten hebben ruime ervaring in het geven van trainingen in zowel het bedrijfsleven als bij overheidsinstellingen.

Voordeliger tarief

Naast de praktische voordelen ontvang je doorgaans ook een aantrekkelijke korting bij het kiezen voor een incompany training. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan de korting oplopen tot wel 50 procent in vergelijking met deelname aan een open training. In een vrijblijvende offerte ontvang je direct een kostenindicatie. Een incompany training is vaak al een interessant voor groepen vanaf vijf deelnemers.

Populaire incompany trainingen

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via nummer 020-6721371 of stuur een mail naar info@nlacademy.nl

Inka Sijtsema, Event Manager, T: +31(0)6-5249 4969