Copilot in Excel voor finance professionals

Type
training

Datum & locatie
 • Vrijdag 8 november 2024, Aristo Utrecht
 • Woensdag 27 november 2024, Aristo Utrecht
Opmerking
Tijdens deze eendaagse training krijg je beschikking over een moderne laptop waar Office 365 en Copilot op zijn geïnstalleerd.

Investering
€895 excl. BTW
Direct inschrijven

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Wat houdt deze training in?

Generative AI in Excel met Copilot

Copilot is de nieuwe generatieve AI-tool van Microsoft die gekoppeld is aan veelgebruikte office programma’s zoals Word, PowerPoint en Excel. In deze speciaal voor finance professionals ontwikkelde training, ontdek je de ongekende mogelijkheden en de kracht van Copilot binnen Excel. Copilot zet al jouw vragen en opdrachten direct om in razendsnelle acties en creatieve oplossingen. Oplossingen die je zonder geavanceerde kennis van Excel zelf niet had kunnen bedenken liggen nu letterlijk binnen je handbereik. Hiermee boek je gigantische tijdwinst, voorkom je fouten en lever je creatievere en professionelere analyses en rapportages dan je ooit voor mogelijk hield. Copilot is vrij laagdrempelig, maar om er echt goed mee te kunnen werken heb je nieuwe vaardigheden, inzichten en basiskennis van generatieve AI nodig. Ben je finance professional, werk je regelmatig met Excel en ben je klaar om met de nieuwe revolutionaire generatieve AI-tool Microsoft Copilot aan de slag te gaan? Dan levert deze training je zeker voordeel op.

Wat leer je tijdens deze training?

 • Verhoog je productiviteit: Copilot helpt je om saaie en regelmatig terugkerende taken in Excel tientallen malen sneller en foutloos af te handelen. Hierdoor hou je meer tijd over voor belangrijkere zaken.
 • Ontwikkel je kennis en vaardigheden: door Copilot te gebruiken als jouw digitale rechterhand en door de juiste vragen te stellen, ontdek je talloze nieuwe mogelijkheden die je zonder geavanceerde kennis van Excel zelf niet had kunnen bedenken.
 • Betere samenwerking: Copilot helpt je om sneller en effectiever samen te werken met collega’s, ook van andere afdelingen. Het delen en presenteren van gegevens uit Excel wordt hierdoor naar de Next Level getild.
 • Innovatie stimuleren: Copilot opent deuren naar nieuwe manieren van samenwerken en denken. Daarmee jaagt het innovaties aan binnen jouw organisatie. Het werken met saaie Excel spreadsheets wordt daarmee stukken aantrekkelijker.
 • Waarborgen van security: Copilot biedt ongekende voordelen, maar er zijn natuurlijk ook issues op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy. In deze training krijg je inzicht in deze vragen en leer je de risico’s te beheren.

 

Voor wie is deze training bestemd?

Ben je werkzaam finance professional, werk je regelmatig met Excel en ben je klaar om met de nieuwe revolutionaire generatieve AI-tool Microsoft Copilot aan de slag te gaan? Dan levert deze training je zeker voordeel op. Het werken met Excel spreadsheets wordt daarmee stukken aantrekkelijker.

Hoe ziet het programma eruit?

Blok 1 | Ochtend | 9.30 tot 12.30 uur

 • Introductie van Copilot met zwaktes en krachten, inclusief veiligheids & privacy overwegingen
 • Best practices in prompting voor Financial Excel
 • Transformeren van bestaande gegevens naar een Data Table voor optimaal gebruik van Copilot
 • Grote hoeveelheden gegevens sorteren, filteren, groeperen en voorwaardelijke opmaak toepassen
 • Verrijken van bestaande gegevens door formules in te genereren met Copilot

Blok 2 | Middag | 13.00 tot 17.00 uur

 • Automatiseren van gegevensanalyse in Copilot, zoals outliers identificeren, draaitabellen en grafieken maken
 • Workflows automatiseren: macro’s, VBA-scripts en aangepaste functies in Excel maken met chatGPT
 • Snel fouten in spreadsheets traceren, oplossen en debuggen, zoals #N/A, #REF, #VALUE en circulaire verwijzingen in chatGPT
 • Het “Final Exam” waar alle opgedane kennis in de praktijk wordt gebracht

Elke deelnemer krijgt de beschikking over een moderne laptop waar MS Office 365 en Copilot op zijn geïnstalleerd. Je mag desgewenst ook gebruik maken van je eigen laptop onder voorbehoud dat MS Office 365 en Copilot daar vooraf op zijn geïnstalleerd.

Let op: Copilot is op dit moment alleen in het Engels beschikbaar. Je kunt desgewenst Excel cases uit jouw eigen praktijk mee te nemen. Onze trainers helpen jou tijdens de training graag met het oplossen van jouw bedrijfsspecifieke Excel vragen met behulp van Copilot.

 

Sprekers:

Koen Verschuren
Koen Verschuren

Koen Verschuren is oprichter en docent bij Nxt Phase AI, een consulting boutique gericht op het opleiden van professionals in het strategisch en praktisch gebruik van AI. Hij heeft een Master's degree in AI die hij combineert met ruime ervaring in innovatietrajecten bij financiële instituten. Bij ING Bank heeft Koen zijn vaardigheden bewezen als leider van het data-driven innovation team. Als Digital Director bij Egeria Capital Management heeft Koen zijn vaardigheden verder uitgebreid naar het domein van investeringsbeheer. Naast zijn innovatiewerk in finance heeft Koen jaren lang college gegeven, via MBA programma’s en private masterclasses, aan executives op het gebied van digital en AI. Koen Verschuren staat bekend om zijn visionaire aanpak, zijn vermogen om innovatieve oplossingen te creëren, en zijn toewijding aan het bevorderen van de integratie van kunstmatige intelligentie in de financiële industrie. Deze passie en vaardigheden zet hij in bij Next Level Academy voor het hosten van hoogwaardige workshops en masterclasses voor finance professionals.

Koen Verschuren
Wiemer van der Veur
Wiemer van der Veur

Wiemer van der Veur is Head of Education en docent bij Nxt Phase AI, een consulting boutique gespecialiseerd in het trainen van professionals in het strategisch en praktisch gebruik van AI. Hij bezit een Master's degree in toegepaste natuurkunde en heeft meer dan tien jaar ervaring in strategie consulting met name in digitale strategie, transformatie en M&A bij topbedrijven. Bij SparkOptimus heeft Wiemer grote digitale transformatie- en strategieprojecten geleid voor toonaangevende bedrijven. Als Business and Pricing Manager bij Sandvik Mining & Rock Technology ontwikkelde en implementeerde hij een nieuwe prijsstrategie in een bijzonder complexe context. Hij begon zijn carrière bij OC&C Strategy Consultants met het samen met de C-suite vormgeven van strategieën die substantiële impact hebben op de bedrijfsvoering. Naast zijn professionele inzet heeft Wiemer veel lezingen en masterclasses gegeven over AI. Wiemer wordt erkend voor zijn analytische benadering, zijn talent voor het realiseren van digitale innovatie, en zijn down to earth en benaderbare aanpak. Zijn passie en expertise brengt hij naar voren bij Next Level Academy, waar hij hoogwaardige workshops en masterclasses host voor finance professionals die hun vaardigheden in AI willen verdiepen.

Wiemer van der Veur
Type
training

Datum & locatie
 • Vrijdag 8 november 2024, Aristo Utrecht
 • Woensdag 27 november 2024, Aristo Utrecht
Opmerking
Tijdens deze eendaagse training krijg je beschikking over een moderne laptop waar Office 365 en Copilot op zijn geïnstalleerd.

Investering
€895 excl. BTW

Direct inschrijven

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze eendaagse training bedragen € 895 per persoon excl. btw. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een lunch. Na afloop wordt een snack en drankje aangeboden zodat je daarna filevrij naar huis kunt.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Copilot in Excel voor finance professionals

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt dan per omgaande een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Naam training: Copilot in Excel voor finance professionals

Type: training

Kosten: € 895 excl. BTW

Datum training:

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371