Trainingspartners

virtuele masterclass

Generative AI in Finance

Direct inschrijven
10
APR 2024
Generative AI in Finance

Virtuele masterclass via Zoom op woensdag 10 april en woensdag 17 april 2024 van 10:00 tot 12:00 uur

Wat houdt deze virtuele masterclass in?

Generatieve AI is hét iPhone-moment van kunstmatige intelligentie waarmee een nieuw tijdperk is aangebroken. Generatieve AI, waaronder ChatGPT, lost taken op met een snelheid en kwaliteit die we tot voor kort voor onmogelijk hielden. Deze revolutie biedt veel kansen, maar roept ook vragen op. Bereid je voor op een unieke masterclass volledig toegespitst op AI in Finance. De virtuele programma’s die Next Level Academy verzorgt behoren niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt!

Wat leer je tijdens deze virtuele masterclass?

In deze virtuele masterclass over generatieve AI krijg je een compleet beeld van deze revolutionaire technologie en ontdek je welke toepassingen relevant zijn voor finance. Voorts krijg je diverse aanknopingspunten hoe je het kunt inzetten in jouw organisatie. We behandelen vragen als:

 • Welke populaire generative AI-toepassingen zijn er in de markt beschikbaar?
 • Wat zijn de voordelen en de beperkingen van deze verschillende AI-toepassingen?
 • Hoe werkt generatieve AI precies en wat is het verschil met reguliere AI?
 • Welke financiële processen en taken lenen zich voor automatisering met generatieve AI? Denk aan periodieke rapportages maken, tien keer snellere analyses uitvoeren en snel tekst schrijven zoals een executive summary.
 • Hoe kan generatieve AI ingezet worden voor betere managementinformatie, meer efficiënte werkprocessen en effectievere besluitvorming?
 • Wat betekent de snelle opkomst van op LLM’s gebaseerde modellen als ChatGPT en Gemini voor de finance functie?
 • Hoe ga je als organisatie op een verantwoorde manier met deze nieuwe technologie om? Hoe manage je de risico’s en tot hoever kun je gaan? Naast kennisoverdracht is er veel ruimte voor discussie en vragen.

Voor wie is deze virtuele masterclass bestemd?

Deze virtuele masterclass is bestemd voor finance professionals die hun kennis willen vergroten van de ongekende mogelijkheden van Generatieve AI. Enkele beproefde use cases zijn:

 • Financieel managers die de capaciteit van hun afdeling significant willen vergroten door de inzet van Generatieve AI
 • Risico Managers die Generatieve AI willen gebruiken om afwijkingen sneller te identificeren en zo te beheersen
 • Business controllers die Generatieve AI willen gebruiken snellere rapportages te maken en voorspellingen te doen

Hoe ziet het programma eruit?

Eerste ochtend | Woensdag 10 april | Theoretische context

 • 10:00 – 10:30: Maak kennis met ongekende kracht van Generatieve AI
 • 10:30 – 11:00: Aanpassen aan de nieuwe wereld: hoe generatieve AI ons dagelijkse werk als finance professional beïnvloedt
 • 11:00 – 12:00: Het mysterie ontrafeld: de werking van generatieve AI begrijpen
 • 12:00 – 12:15: Afsluiting en Q&A

Tweede ochtend | Woensdag 17 april | Generatieve AI toegepast in finance 

 • 10:00 – 10:30: Hoe als finance professional AI in te zetten: een leger aan stagiaires
 • 10:30 – 11:00: Van theorie naar praktijk: demo van meerdere use cases in finance
 • 11:00 – 12:00: Specifieke finance use cases nader uitgelicht
 • 12:00 – 12:15: Afsluiting en Q&A

Gedurende het programma zullen de Generatieve AI experts je meenemen in tools als OpenAI’s ChatGPT en Anthropics’s Claude 2. De tools and technologie wordt vertaald naar concrete handvaten die jij als finance professional direct kunt gebruiken.

Sprekers:

Wouter van Haaften
Wouter van Haaften

Wouter van Haaften is medeoprichter van Generative AI Strategy, een bedrijf gespecialiseerd in het adviseren over en implementeren van generatieve AI. Hij heeft 5 jaar gewerkt als digital strategie consultant bij SparkOptimus en voor bedrijven als Nestle, Heineken en Henkel. Hij heeft veel ervaring met digitale strategie, transformatie en generatieve AI.

Wouter van Haaften
Koen Verschuren
Koen Verschuren

Koen Verschuren is AI-expert en medeoprichter van Generative AI Strategy. Hij heeft een technische achtergrond en ervaring als ontwikkelaar bij ING, consultant bij SparkOptimus en in de private equity wereld bij Egeria. Koen is, naast zijn werk bij Generative AI Strategy, een veelgevraagd spreker over het praktisch toepassen van generatieve AI in verschillende soorten organisaties en sectoren.

Koen Verschuren

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze virtuele masterclass bedragen 485 euro exclusief btw per persoon. Na afloop ontvang je een digitaal certificaat van je deelname.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Generative AI in Finance

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vul hieronder je gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt dan per omgaande een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Naam training: Generative AI in Finance

Type: virtuele masterclass

Kosten: € 485 excl. BTW

Datum training: 10 april 2024 - Virtuele masterclass via Zoom op woensdag 10 april en woensdag 17 april 2024 van 10:00 tot 12:00 uur


  Vragen? Bel 020 672 1371