Generatieve AI in Finance

Type
virtuele masterclass

Datum & locatie
 • Dinsdag 4 juni 2024, Online
Opmerking
Virtuele masterclass via Zoom op dinsdag 4 juni en dinsdag 11 juni van 14:00 tot 16:00 uur.

Investering
€485 excl. BTW
Direct inschrijven

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Wat houdt deze virtuele masterclass in?

Generatieve AI is hét iPhone-moment van kunstmatige intelligentie. Generatieve AI-tools als ChatGPT, Gemini en Bing lossen taken op met een snelheid en kwaliteit die we tot voor kort voor onmogelijk hielden. Generatieve AI biedt veel kansen en roept tegelijkertijd veel vragen op. In deze virtuele masterclass krijg je een compleet beeld van deze nieuwe revolutionaire technologie en ontdek je welke toepassingen relevant zijn voor finance. Bereid je voor op een unieke virtuele masterclass toegespitst op finance. De virtuele programma’s die Next Level Academy verzorgt behoren niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt.

Wat leer je tijdens deze virtuele masterclass?

In deze virtuele masterclass over generatieve AI krijg je een compleet beeld van deze revolutionaire technologie en ontdek je welke toepassingen relevant zijn voor finance. Voorts krijg je diverse aanknopingspunten hoe je het kunt inzetten in jouw organisatie. We behandelen vragen als:

 • Welke populaire generatieve AI-tools zijn er de markt beschikbaar?
 • Wat zijn de voordelen en de beperkingen van deze verschillende AI-tools?
 • Hoe werkt generatieve AI precies en wat is het verschil met reguliere AI?
 • Welke financiële processen en taken lenen zich voor automatisering met generatieve AI? Denk aan periodieke rapportages maken, tien keer snellere analyses uitvoeren en snel tekst schrijven zoals een executive summary.
 • Hoe kan generatieve AI ingezet worden voor betere managementinformatie, meer efficiënte werkprocessen en effectievere besluitvorming?
 • Wat betekent de snelle opkomst van op LLM’s gebaseerde modellen als ChatGPT, Bing en Gemini voor de finance functie?
 • Hoe ga je als organisatie op een verantwoorde manier met deze nieuwe technologie om? Hoe manage je de risico’s en tot hoever kun je gaan? Naast kennisoverdracht is er veel ruimte voor discussie en vragen.

Voor wie is deze virtuele masterclass bestemd?

Deze virtuele masterclass is bestemd voor finance professionals die hun kennis willen vergroten van de ongekende mogelijkheden van Generatieve AI. Enkele beproefde use cases zijn:

 • Financieel managers die de capaciteit van hun afdeling significant willen vergroten door de inzet van generatieve AI
 • Risico Managers die generatieve AI willen gebruiken om afwijkingen sneller te identificeren en zo te beheersen
 • Business controllers die generatieve AI willen gebruiken snellere rapportages te maken en voorspellingen te doen

Hoe ziet het programma eruit?

Eerste ochtend | Theoretische context

 • 10:00 – 10:30: Maak kennis met ongekende kracht van Generatieve AI
 • 10:30 – 11:00: Aanpassen aan de nieuwe wereld: hoe generatieve AI ons dagelijkse werk als finance professional beïnvloedt
 • 11:00 – 12:00: Het mysterie ontrafeld: de werking van generatieve AI begrijpen
 • 12:00 – 12:15: Afsluiting en Q&A

Tweede ochtend | Generatieve AI toegepast in finance 

 • 10:00 – 10:30: Hoe als finance professional AI in te zetten: een leger aan stagiaires
 • 10:30 – 11:00: Van theorie naar praktijk: demo van meerdere use cases in finance
 • 11:00 – 12:00: Specifieke finance use cases nader uitgelicht
 • 12:00 – 12:15: Afsluiting en Q&A

Tijdens deze masterclass nemen onze Generatieve AI-experts je mee in tools als ChatGPT, Bing, Gemini en Anthropics’s Claude 2. De tools en technologie worden vertaald naar concrete use-cases die je als finance professional direct kunt gebruiken op jouw afdeling finance.

Sprekers:

Wiemer van der Veur
Wiemer van der Veur

Wiemer van der Veur is Head of Education en docent bij Nxt Phase AI, een consulting boutique gespecialiseerd in het trainen van professionals in het strategisch en praktisch gebruik van AI. Hij bezit een Master's degree in toegepaste natuurkunde en heeft meer dan tien jaar ervaring in strategie consulting met name in digitale strategie, transformatie en M&A bij topbedrijven. Bij SparkOptimus heeft Wiemer grote digitale transformatie- en strategieprojecten geleid voor toonaangevende bedrijven. Als Business and Pricing Manager bij Sandvik Mining & Rock Technology ontwikkelde en implementeerde hij een nieuwe prijsstrategie in een bijzonder complexe context. Hij begon zijn carrière bij OC&C Strategy Consultants met het samen met de C-suite vormgeven van strategieën die substantiële impact hebben op de bedrijfsvoering. Naast zijn professionele inzet heeft Wiemer veel lezingen en masterclasses gegeven over AI. Wiemer wordt erkend voor zijn analytische benadering, zijn talent voor het realiseren van digitale innovatie, en zijn down to earth en benaderbare aanpak. Zijn passie en expertise brengt hij naar voren bij Next Level Academy, waar hij hoogwaardige workshops en masterclasses host voor finance professionals die hun vaardigheden in AI willen verdiepen.

Wiemer van der Veur
Koen Verschuren
Koen Verschuren

Koen Verschuren is oprichter en docent bij Nxt Phase AI, een consulting boutique gericht op het opleiden van professionals in het strategisch en praktisch gebruik van AI. Hij heeft een Master's degree in AI die hij combineert met ruime ervaring in innovatietrajecten bij financiële instituten. Bij ING Bank heeft Koen zijn vaardigheden bewezen als leider van het data-driven innovation team. Als Digital Director bij Egeria Capital Management heeft Koen zijn vaardigheden verder uitgebreid naar het domein van investeringsbeheer. Naast zijn innovatiewerk in finance heeft Koen jaren lang college gegeven, via MBA programma’s en private masterclasses, aan executives op het gebied van digital en AI. Koen Verschuren staat bekend om zijn visionaire aanpak, zijn vermogen om innovatieve oplossingen te creëren, en zijn toewijding aan het bevorderen van de integratie van kunstmatige intelligentie in de financiële industrie. Deze passie en vaardigheden zet hij in bij Next Level Academy voor het hosten van hoogwaardige workshops en masterclasses voor finance professionals.

Koen Verschuren
Type
virtuele masterclass

Datum & locatie
 • Dinsdag 4 juni 2024, Online
Opmerking
Virtuele masterclass via Zoom op dinsdag 4 juni en dinsdag 11 juni van 14:00 tot 16:00 uur.

Investering
€485 excl. BTW

Direct inschrijven

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze virtuele masterclass bedragen 485 euro exclusief btw per persoon. Na afloop ontvang je een digitaal certificaat van je deelname.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Generatieve AI in Finance

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt dan per omgaande een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Naam training: Generatieve AI in Finance

Type: virtuele masterclass

Kosten: € 485 excl. BTW

Datum training:

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371