High Performance Strategie Executie

Type
workshop

Data
In overleg

Locatie
In overleg
Investering
Op aanvraag
Aanvragen

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Wat houdt deze workshop in?

In deze filevrije workshop zijn strategie executie en het ondersteunen van innovatie het centrale thema. In een intensieve workshop krijg je het gereedschap dat je nodig hebt om beweging in de organisatie te krijgen. En dan hebben we het uiteraard over beweging in de juiste richting. Je leert hoe je de organisatie omvormt tot een onstuitbare actiemachine. Daarnaast geven we je het gereedschap in handen om een focus te krijgen op de levensader voor de toekomst van elke organisatie: innovatie. Kernbegrippen die in deze workshop aan de orde komen zijn helderheid, verbinding, executie, focus en het overwinnen van stagnatie.

De workshop staat onder leiding van Paul Rulkens, een high performance expert met jarenlange ervaring in verschillende organisaties. Aan de hand van praktische oefeningen en met behulp van aansprekende voorbeelden neemt Paul je mee in de succesfactoren van strategie executie. Bovendien kun je eigen casuïstiek inbrengen, dat geeft je meteen een voorsprong! Na deze workshop merk je direct dat je effectiever bent in de manier waarop je jouw cruciale rol als aanjager van de juiste acties invult.

Bovendien is deze workshop filevrij georganiseerd met een start om 16.00 en afsluiting om 20.00 uur met een borrel. Tussendoor zorgen we natuurlijk voor een prima maaltijd.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Wat het belang van helderheid en verbinding is voor de strategie
  • Hoe je helderheid en verbinding creëert in een organisatie
  • Hoe je executiekracht aanjaagt en vasthoudt

Voor wie is deze workshop bestemd?

Deze workshop is bestemd voor financial professionals die zich willen verdiepen in high performance gedrag bij het uitvoeren van een strategie. Deelname aan levert zeker voordeel op als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma eruit?

15:45 – 16:00 uur: Ontvangst
16:00 – 17:45 uur: Blok 1
17:45 – 18:15 uur: Diner
18:15 – 20:00 uur: Blok 2
20:00 – 20:30 uur: Afsluiting en borrel

Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Bovendien serveren we een diner tijdens de training en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Paul Rulkens
Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

Paul Rulkens
Type
workshop

Data
In overleg

Locatie
In overleg

Investering
Op aanvraag

Incompany aanvragen

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze praktijkgerichte workshop bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: High Performance Strategie Executie

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.