Partners
Trainingspartners

training

High Performance Strategie Executie

Direct inschrijven

Wat houdt deze training in?

In deze training staan strategie executie en het ondersteunen van innovatie het centraal. Je het gereedschap aangereikt dat je nodig hebt om beweging in de organisatie te krijgen. En dan hebben we het over beweging in de juiste richting.

Je leert hoe je de organisatie omvormt tot een onstuitbare actiemachine. Daarnaast geven we je het gereedschap in handen om een focus te krijgen op de levensader voor de toekomst van elke organisatie: innovatie. Kernbegrippen die in deze training aan de orde komen zijn helderheid, verbinding, executie, focus en het overwinnen van stagnatie.

De training staat onder leiding van Paul Rulkens, een high performance expert met jarenlange ervaring in verschillende organisaties. Aan de hand van praktische oefeningen en met behulp van aansprekende voorbeelden neemt Paul je mee in de succesfactoren van strategie executie. Bovendien kun je eigen casuïstiek inbrengen, dat geeft je meteen een voorsprong! Na deze training merk je direct dat je effectiever bent in de manier waarop je jouw cruciale rol als aanjager van de juiste acties invult.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Wat het belang van helderheid en verbinding is voor de strategie;
  • Hoe je helderheid en verbinding creëert in een organisatie;
  • Hoe je executiekracht aanjaagt en vasthoudt.

Voor wie is deze training bestemd?

De training is bestemd voor financial professionals die zich willen verdiepen in high performance gedrag bij het uitvoeren van een strategie. Deelname aan levert zeker voordeel op als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager
  • Etc.

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur   Ontvangst
16:00 – 17:45 uur   Blok 1
17:45 – 18:15 uur   Diner
18:15 – 20:00 uur   Blok 2
20:00 – 20:30 uur  Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Bovendien serveren we een diner tijdens de training en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

Paul Rulkens

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: High Performance Strategie Executie

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.