Data Analytics voor controllers

Type
training

Data
In overleg

Locatie
In overleg
Investering
Op aanvraag
Aanvragen

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Wat houdt deze training in?

Data heeft de toekomst. Hoe meer je beslissingen kunt nemen op basis van feiten, vanuit beschikbare en geanalyseerde data, hoe beter de beslissing wordt. De ontwikkelingen binnen data analytics gaan dan ook razendsnel en de hoeveelheid data die we beschikbaar hebben groeit exponentieel. Dat biedt enorme kansen voor organisaties. Er ontstaat ruimte voor inzichten die we voorheen niet hadden, en voor het zien van nieuwe verbanden op basis waarvan het voorspellend vermogen voor succes hoger wordt. Datagedreven werken is de nieuwe norm, en de controller die dat beheerst is in staat echt een trusted advisor te worden voor de organisatie.

Maar een datagedreven manier van werken is meer dan technologie. Meer dan een rapport bouwen ook! En data analytics op een goede manier toepassen is daarmee misschien ook wel een mindset. Hoe pak je dat aan? In deze training nemen we je stap voor stap mee in de aanpak achter datagedreven werken. We leren je hoe je een project aan kunt pakken en hoe je de inzichten verankert in je dagelijkse praktijk. Neem regie op deze ontwikkelingen en leid de organisatie in de transitie naar een data gedreven organisatie.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van Data Analytics?
  • Wat kun je met al die mogelijkheden en data?
  • Hoe start je met het toepassen van datagedreven werken in je organisatie?
  • Hoe onderzoek je aannames op een datagedreven manier?
  • Wat de ideale projectaanpak is voor een Data Analytics project?

Deze eendaagse training is een onderdeel van onze praktische reeks voor datagedreven controllers waar ook de training “Van Diagnostic Control naar Predictive Control” en de training “Data Visualisatie voor controllers” onder vallen.

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is bestemd voor (business) controllers en finance professionals die meer willen weten over de stormachtige ontwikkelingen op het gebied van Data Analytics, zodat ze vanuit een datagedreven manier van werken kunnen optreden als trusted advisor voor de organisatie.

Hoe ziet het programma eruit?

09:30 – 10:00: Ontvangst
10:00 – 11:15: Introductie en context Data Analytics
11:30 – 12:45: Datagedreven aanpak
12:45 – 13:30: Lunch
13:30 – 15:00: Werken met datasets
15:15 – 16:45: Het aansturen van de organisatie
16:45 – 17:30: Snacks & Drinks

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 10:00 uur. Tussendoor serveren we een heerlijke lunch en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een snack en een drankje.

Trainer:

Marco de Jong
Marco de Jong

Marco de Jong is mede-oprichter en CEO van Experience Data. Experience Data houdt zich bezig met inspirerende projecten op het gebied van Big Data. Voor hij bij Experience Data ging werken was Marco directeur bij Data to Insight en werkte hij als senior manager bij EY. Marco heeft een passie voor het praktisch vertalen van de mogelijkheden van data naar organisaties. Hij weet als geen ander hoe je de business betrekt bij projecten op het gebied van Big Data en kan putten uit een schat aan ervaring.

Marco de Jong
Type
training

Data
In overleg

Locatie
In overleg

Investering
Op aanvraag

Incompany aanvragen

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze eendaagse training bedragen € 695 per persoon excl. btw. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een lunch. Tevens wordt na afloop een snack en drankje aangeboden.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Data Analytics voor controllers

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.