Partners
Trainingspartners

training

Data Analytics

Direct inschrijven
08
DEC 2020
Data Analytics

HFSLG (restaurant De Hoefslag), Bosch en Duin

Wat houdt deze training in?

Data heeft de toekomst. Hoe meer je beslissingen kunt nemen op basis van beschikbare data hoe beter de beslissing wordt. De ontwikkelingen binnen data analytics gaan dan ook razendsnel. Artificial Intelligence en machine learning, het zorgt voor een versnelling en een verbetering van de manier waarop we beslissingen nemen. Hoor er alles over in deze training.

De hoeveelheid data die we beschikbaar hebben groeit exponentieel. Dat biedt enorme kansen voor organisaties, want door meer op basis van data te werken komen organisaties tot betere beslissingen. Inzichten die we voorheen niet hadden, nieuwe verbanden en betere beslissingen dus. Ze liggen aan de horizon te wachten en verdiepen de rol die finance in organisaties kan vervullen. Neem regie op deze ontwikkelingen en leid de organisatie in de transitie naar een data gedreven organisatie.

Wat leert u tijdens deze training?

  • Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van Data Analytics
  • Wat je met al die data en mogelijkheden kunt
  • Hoe je start met het toepassen van Data Analytics in je organisatie
  • Wat de ideale projectaanpak is voor een Data Analytics project

Voor wie is deze training bestemd?

De training is bestemd voor (finance) professionals die meer willen weten over de ontwikkelingen op het gebied van Data Analytics.

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur   Ontvangst
16:00 – 17:45 uur   Blok 1
17:45 – 18:15 uur    Diner
18:15 – 20:00 uur   Blok 2
20:00 – 20:30 uur  Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00. Bovendien serveren we een heerlijke maaltijd tijdens de training en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Marco de Jong

Marco de Jong is mede-oprichter en CEO van Experience Data. Experience Data houdt zich bezig met inspirerende projecten op het gebied van Big Data. Voor hij bij Experience Data ging werken was Marco directeur bij Data to Insight en werkte hij als senior manager bij EY. Marco heeft een passie voor het praktisch vertalen van de mogelijkheden van data naar organisaties. Hij weet als geen ander hoe je de business betrekt bij projecten op het gebied van Big Data en kan putten uit een schat aan ervaring. Zijn praktische kijk zorgt ervoor dat het concept van Big Data op een heldere manier uiteen wordt gezet.

Marco de Jong

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Data Analytics

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'VERSTUUR'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u de factuur en alle benodigde informatie.

Naam training: Data Analytics

Type: training

Kosten: € 460 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371