Partners
Trainingspartners

training

Fraude en de Accountant in Business

Download Brochure Direct inschrijven
23
SEP 2020
Fraude en de Accountant in Business

Rotterdam (Van Nelle Fabriek, Rotterdam) (VOL)

Wat houdt deze training in?

Onze training “Fraude en de Accountant in Business – Basis” is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2019-2020. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had, met één “twist”. Deze training, een samenwerking tussen Next Level Academy en PLUC! bevat namelijk het onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet u of iemand de waarheid spreekt of niet. Hierdoor ontstaat een training die net even anders is dan andere trainingen in de markt. En het onderdeel leugendetectie is ook zeer goed te gebruiken wanneer u niet met (vermoedens van) fraude bezig bent!

Onze basistraining legt een koppeling tussen de harde kant en de zachte kant van fraude. Daarmee krijgt u een mooi extra onderdeel aangeboden dat breed inzetbaar is in uw dagelijkse werkzaamheden. In de training gaan we in een hoog tempo, met veel voorbeelden en met veel oefeningen, actief aan de slag met het thema fraude. Hou rekening met een intensieve dag vol eyeopeners en concrete handvatten. En, zoals u van ons mag verwachten, wordt de training gehouden op een prima locatie en is top verzorgd. De training wordt bovendien “filevrij” georganiseerd met een start om 11.00 en een einde om 18.00 uur.

Deelname aan deze training levert 7 PE uren op. Daarvan zijn 6 PE uren “gestructureerd” en is 1 PE uur “ongestructureerd”. Die is gekoppeld aan de zelfwerkzaamheid en kunt u zelf opvoeren bij het registreren van de training.

In afwijking van het standaardcurriculum van de NBA, hebben wij bovendien besloten om de groepen niet groter te maken dan 14 deelnemers. Hierdoor ontstaat een compactere groep met meer ruimte voor interactie en een betere leerervaring.

De training “Fraude en de Accountant in Business” is in 2019 een verplicht onderwerp voor de Accountant in Business. Register Controllers kunnen deze training bovendien gebruiken voor hun invulling van “professionele ethiek”.

Wat leert u tijdens deze training?

  • Hoe u frauderisicofactoren inventariseert en daar op acteert
  • Welke ondersteuning regelgeving en gedragscodes u bieden om met mogelijke fraude om te gaan
  • Hoe fraude ontstaat
  • Hoe u herkent of iemand de waarheid spreekt

Voor wie is deze training bestemd?

De training “Fraude en de Accountant in Business” is in 2019 en 2020 een verplicht onderwerp voor de Accountant in Business.

Hoe ziet het programma er uit?

10.30 – 11.00    Inloop

11.00 – 12.30    Blok 1: Kaders en het ontstaan van fraude

12.30 – 13.00   Lunch

13.00 – 14.30   Blok 2: Fraude voorkomen en de psychologie van controle

14.30 – 14.45    Pauze

14.45 – 16.15     Blok 3: Leugendetectie

16.15 – 16.30     Pauze

16.30 – 18.00    Blok 4: Omgaan met dilemma’s en ontwikkelingen in fraudetectie

We zorgen voor een uitstekende lunch. Aansluitend is er gelegenheid na te praten onder het genot van een borrel.

Voorwerk: preread rapport “Omgaan met vermoedens van Fraude”
Totaal 7 PE-uren, inclusief voorwerk. 6 gestructureerd en 1 ongestructureerd.

Sprekers:

Gert van Beek

Gert is een ervaren trainer en bedrijfsrechercheur. Hij begon zijn carrière bij de politie en werkte daarna voor verschillende organisaties op het gebied van bedrijfsrecherche en forensisch onderzoek. Gert is een absolute specialist op onderzoeken die te maken hebben met fraude en hij is als geen ander in staat over te brengen wat je kunt doen om frauderisicofactoren te onderkennen en de benodigde actie te ondernemen.

Gert van Beek
Dick de Groot

Dick de Groot is adviseur en procesbegeleider. Hij heeft als bedrijfseconoom en registercontroller langdurige financiële ervaring in allerlei leidinggevende en managementfuncties in profit, non-profit en not-for-profit organisaties. Dick is expert in het maken van strategische plannen en businesscases en heeft ruime en brede ervaring in het begeleiden van zorginstellingen naar verzakelijking en meer ondernemerschap.

Dick de Groot

Kosten:

Open Training

De investering voor deelname aan deze training is € 595 excl. BTW.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Fraude en de Accountant in Business

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'VERSTUUR'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u de factuur en alle benodigde informatie.

Naam training: Fraude en de Accountant in Business

Type: training

Kosten: € 595 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371