nla-logo-large.png Amsterdam, 26 februari 2020 Skills for the Digital Age Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Next Level Academy en PLUC! hebben het open trainingsaanbod samengevoegd. Door deze integratie zijn we in staat om jou als finance professional nog beter te ondersteunen in je professionele ontwikkeling. Meer aanbod, een groter netwerk, meer topdocenten en hoge standaarden voor wat betreft kwaliteit. Daar komt bij dat we door de integratie meer capaciteit hebben om nieuwe programma’s te ontwikkelen, toegespitst op de moderne finance professional. Wat dat inhoudt? Wij duiden de impact van digitale technologie, we helpen je effectiever te worden als finance professional, we ontwikkelen je leiderschap en stellen je in staat door te groeien in het prachtige finance vak. Wij hopen je snel te zien in één van onze bijeenkomsten! In deze nieuwsbrief geven we je graag meer achtergrond bij het besluit om het open aanbod samen te voegen, delen we een blog en geven een overzicht van trainingen en workshops die we dit jaar in ons gezamenlijke aanbod hebben.
Met vriendelijke groet,
Jan Heinen en Serge van Groningen

Privé: RPA in Finance

Workshop

Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat RPA – of tegenwoordig spreken we meer over Intelligent Automation – in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. De verwachting is dat RPA de manier van werken in de Finance functie zoals wij die nu kennen fundamenteel zal veranderen. Bestaande banen verdwijnen of gaan ingrijpend veranderen. Er komen nieuwe banen bij. Wat kan RPA nu precies, hoe werkt het en welke impact gaat het hebben op jouw organisatie en functie? In deze workshop legt Mark de Poorter, RPA Partner Tacstone, je alles tot in de kleinste details uit.

Meer informatie over deze workshop

High Performance Strategie Executie

Workshop

Executie is misschien wel de moeilijkste fase in het uitvoeren van een strategie. Op de heide zitten en nieuwe plannen bedenken kunnen we allemaal. Maar het uitvoeren van plannen, het volharden in een aanpak en het najagen van het goede resultaat, daar zit het echte verschil tussen middelmatig en fantastisch. Hoe doen de best presterende organisaties dat eigenlijk. In deze workshop deelt Paul Rulkens, expert op het gebied van high performance, de geheimen.


Meer informatie over deze workshop

Privé: De impact van digital op Finance

Workshop

In deze workshop kijken we naar actuele ontwikkelingen op het gebied van digitalisering zoals RPA, AI, Process Mining etc. Met behulp van interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in het digitale tijdperk. De workshop wordt gegeven door Philip Ladiges van Digital Shapers. Digital Shapers helpt diverse toonaangevende organisaties op verschillende vlakken en disciplines in de digitale transformatie.

Meer informatie over deze workshop

Privé: Leiderschap Bootcamp

Workshop

Een bootcamp is intensief en actief. Leiderschap is een evergreen thema in organisaties. Wanneer je deze twee samenbrengt krijg je een unieke workshop die je nog wel even bij zal blijven. In een hoog tempo prikkelt Jan van Setten - expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en leiderschap - jou om het allerbeste uit je (persoonlijk) leiderschap te halen!

Meer informatie over deze workshop

Privé: Financiële Analyse

Training

Het snel analyseren en doorgronden van een balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht vereist de nodige kennis en oefening. In deze eendaagse training oefent u aan de hand van actuele casusposities. Via een integrale case leert u begrippen als solvabiliteit, liquiditeit, activiteit, rentabiliteit, groei, cashflow en rendement snel te berekenen en te beoordelen. De training wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Meer informatie over deze training

Next Level Academy en PLUC! voegen het open trainingsaanbod samen

Nieuws

Lees verder >

Privé: Effectief overtuigen voor finance professionals

Training

Gesprekspartners die maar half luisteren, een idee dat maar niet tussen de oren komt of een onstuitbare lawine aan kritiek: invloed in gesprekken komt nooit vanzelf. Je bent de expert op de inhoud, maar hoe vertaal je die expertise naar meer invloed? Want uiteindelijk telt is dat je niet alleen hebt, maar ook gelijk krijgt. Tijdens de training Effectief Overtuigen vertaal je de belangrijke psychologische inzichten concreet naar jouw praktijk. Aan de hand van Nobelprijswinnend onderzoek van Daniel Kahneman krijg je beter grip op het verloop van gesprekken. Je leert bijvoorbeeld hoe je jezelf wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdekt hoe je zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar jou luisteren.

Meer informatie over deze training

Fraude en de Accountant in Business

Training

Onze training "Fraude en de Accountant in Business" is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2020. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had, met één "twist". Deze training bevat namelijk een onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet je of iemand de waarheid spreekt of niet. Deelname levert 6 PE-punten op.

Meer informatie over deze training

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille

Cursus

Na afloop van deze eendaagse cursus ben je in staat om de debiteurenrapportage zodanig in te richten dat volledig inzicht wordt verkregen in de waarde, samenstelling en risico's van de debiteurenportefeuille. Dit is van groot belang in deze exceptionele tijden van crisis. De behandelde methoden en technieken worden getoond in een real life case zodat je de materie direct leert toe te passen. De cursus wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Meer informatie over deze cursus

Strategisch Werkkapitaalbeheer

Training

Werkkapitaalbesturing leidt tot een significante reductie van risico's én kosten. In deze training krijg je concrete handvatten aangereikt die leiden tot een analyse en evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal. Je kunt hiermee de kosten van het werkkapitaal en de daarbij behorende financiële risico's voor je organisatie terugdringen. De training wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

 

Meer informatie over deze training

Privé: Kunstmatige Intelligentie toepassen in Credit Management

Masterclass

Tijdens deze eendaagse masterclass gaan we in op het begrip ‘kunstmatige intelligentie’. We nemen u mee in de wereld van kunstmatige intelligentie aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden in het credit management proces. Door deze praktische insteek is de complexe techniek goed te volgen en ziet u ook welke kansen het biedt in uw eigen organisatie.

Meer informatie over deze masterclass

Digitale technologie krijgt (nog) geen prioriteit van de Finance Professional

Nieuws

Lees verder >

Privé: Credit Risk Management en voorspellend vermogen

Masterclass

Over enkele jaren zal de basis van het vakgebied Credit Management radicaal anders ingevuld worden. Trending topics hierbij zijn Voorspellend Vermogen, Big Data, Credit Scoring, Artificial Intelligence en Machine Learning. Hoe past u deze nieuwe ontwikkelingen toe in uw organisatie? Wat levert het uiteindelijk op? Ontdek het in deze masterclass.

Meer informatie over deze masterclass

Credit Policy en Treasury Statuut: opstellen, beheren en communiceren

Cursus

De eendaagse cursus ‘Credit Policy en Treasury Statuut: opstellen, beheren en communiceren ’ biedt praktische aanknopingspunten voor het opstellen en beheren van uw Credit Policy en het Treasury Statuut binnen de kaders van de voor uw organisatie relevante omgeving en met in achtneming van de actuele wet- en regelgeving.

Meer informatie over deze cursus

Privé: Klantgericht incasseren

Training

Heeft u soms moeite met het voeren van een incassogesprek en vind u dit confronterend en schuift u deze gesprekken liever voor u uit? Door de incasso boodschap te brengen als een service worden deze gesprekken juist heel leuk om te doen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een klantgerichte benadering resulteert in een hoger incassoresultaat en een betere relatie met de klant. Een betere relatie zorgt vervolgens tot structureel beter betaalgedrag.

Meer informatie over deze training

Brein in Balans, effectiever met minder stress

Workshop

We werken meer, langer en vaak ook nog eens buiten kantooruren. Overal en altijd zijn we bereikbaar zijn. Zelfs onze sociale contacten onderhouden we voor een groot deel digitaal. Maken deze mogelijkheden ons leven makkelijker of hebben we een digitaal “Trojaans Paard” in ons leven binnen gehaald? In deze unieke workshop onder leiding van Andreas Wismeijer geven we je inzicht in de werking van je brein én ga je naar huis met concrete tips om je brein beter aan te laten sluiten bij je omgeving.

Meer informatie over deze workshop

Privé: Excel voor debiteurenbeheerders

Training

Tijdens deze training leer je vanuit praktijkcases hoe je zelfstandig je dagelijkse processen met Excel kunt optimaliseren. Het programma is zeer praktijkgericht en behandelt onderdelen als gegevens uit verschillende bronnen samenvoegen, het maken van ouderdomsanalyses en het opstellen van diverse soorten debiteurenrapportages. De training wordt gegeven door credit manager en Excel specialist Irma de Bruijn.

Meer informatie over deze training

Data Analytics voor controllers

Training

Hoe meer je beslissingen kunt nemen op basis van feiten, vanuit beschikbare en geanalyseerde data, hoe beter je beslissing wordt. De ontwikkelingen binnen data analytics gaan razendsnel en de hoeveelheid data die beschikbaar is groeit exponentieel. Datagedreven werken is de nieuwe norm. De controller die dat beheerst is in staat echt een trusted advisor te worden voor de organisatie. Ontdek en leer alles over in deze praktische training.

Meer informatie over deze training

Agenda

02
Oktober

Data Analytics voor Credit Managers
Aristo Utrecht Lunetten

08
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

13
November

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

18
November

Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 12 PE-uren | 6 workshops naar keuze
Online

18
November

Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 8 PE-uren | 4 workshops naar keuze
Online

18
November

Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 4 PE-uren | 2 workshops naar keuze
Online

21
November

De duurzame Credit Manager
Aristo Utrecht Lunetten

27
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen