nla-logo-large.png Woensdag 25 maart 2020 Nieuwsbrief Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Nederland maakt een ongekende tijd door als gevolg van de strijd tegen Covid-19. We hebben bovendien spannende dagen voor de boeg, waarin duidelijk gaat worden of we tijdig de juiste maatregelen hebben genomen. Één van de genomen maatregelen is dat mensen zoveel mogelijk thuis moeten werken om zo sociale contacten te beperken. Voor ons betekent deze crisis dat we versneld een aanbod van virtual classrooms hebben ingericht. Daar hebben we goed over nagedacht, omdat een 1-op-1 doorvertaling van wat je offline doet naar online niet zomaar gaat. Een online aanpak vraagt om een andere kijk en een andere indeling van tijd dan een offline aanpak. De komende periode vertalen wij nog meer programma’s naar online. In deze nieuwsbrief leest u er meer over.

Ons antwoord in de strijd tegen de verspreiding van corona: virtual classrooms

Nieuws

Lees verder >

Privé: Leiding geven in onzekere tijden (virtual classroom)

Virtual classroom

In deze virtual classroom "Leiding geven in onzekere tijden" leren we u in een hoog tempo hoe u en uw organisatie de productiviteit meteen kunnen verbeteren. Aan de hand van een aantal slimme High Performance principes krijgt u het gereedschap om direct het verschil te maken voor uzelf en uw team.

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Dynamische analyse van het werkkapitaal (virtual classroom)

Virtual classroom

In deze virtual classroom kijken we naar de dynamische analyse van het werkkapitaal. Met behulp van onder andere de cash conversion cycle, werkkapitaalcycli en belangrijke ratio’s krijgt u het gereedschap dat nodig is om op een goede manier aan de slag te gaan met het analyseren en verbeteren van de werkkapitaalpositie van de organisatie.

Waar en wanneer?

 • Maandag 25 Mei 2020 - virtual classroom

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Data Analytics (virtual classroom)

Virtual classroom

In deze virtual classroom gaan we in op de essentie van Data Analytics en geven we u aan de hand van praktische voorbeelden de inspiratie die u nodig hebt om ook een volgende stap op het gebied van Data Analytics te zetten!

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Teamdynamiek (virtual classroom)

Virtual classroom

In deze virtual classroom leert u effectief hoe u met behulp van de piramide een goede analyse maakt van een team en hoe u vervolgens teams effectiever maakt. Deze virtual classroom is bovendien doorspekt met voorbeelden van hoe dit in de dagelijkse praktijk werkt.

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Van Ambitie naar Commitment (virtual classroom)

Virtual classroom

Jan van Setten laat u zien hoe u mensen onder hoge druk, stap-voor-stap door een verandering loodst. Hij laat zien hoe u omgaat met cynisme, onbegrip en weerstand. En hoe u uw aanpak precies afstemt op het niveau van betrokkenheid van de ander. Een praktische 'eerste hulp bij weerstand' kit, zorgt dat u na deze digitale bootcamp met een aan de slag kunt.

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Bewust Beïnvloeden (virtual classroom)

Virtual classroom

Tijdens deze virtual classroom "Bewust Beinvloeden" passen we de belangrijkste inzichten uit de psychologie toe om het gedrag van uw gesprekspartner daadwerkelijk te veranderen. Op interactieve wijze helpen we u verder om meer grip te krijgen op gesprekken en écht impact te maken.

Meer informatie over deze virtual classroom

Thuis werken dus…

Nieuws

Lees verder >

Fraude en de Accountant in Business

Training

Onze training "Fraude en de Accountant in Business" is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2020. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had, met één "twist". Deze training bevat namelijk een onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet je of iemand de waarheid spreekt of niet. Deelname levert 6 PE-punten op.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 23 September 2020 - Rotterdam (Van Nelle Fabriek, Rotterdam)

Meer informatie over deze training

RPA in Finance

Training

Als we de voorspellingen mogen geloven gaat Robotics veel banen kosten. Ook binnen Finance is de verwachting dat Robotic Process Automation (RPA) werk gaat overnemen, vooral in transactionele processen. Maar wat kan RPA doen, hoe werkt het en welke impact gaat het precies hebben op jou? In deze training legt Mark de Poorter, RPA Partner Tacstone, je alles tot in de kleinste details uit.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 18 November 2020 - Green Village Nieuwegein

Meer informatie over deze training

Leiderschap Bootcamp

Training

Een bootcamp is intensief en actief. Leiderschap is een evergreen thema in organisaties. Wanneer je deze twee samenbrengt krijg je een unieke training die je nog wel even bij zal blijven. In een hoog tempo prikkelt Jan van Setten - expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en leiderschap - jou om het allerbeste uit je (persoonlijk) leiderschap te halen!

Meer informatie over deze training

High Performance Strategie Executie

Training

Executie is misschien wel de moeilijkste fase in het uitvoeren van een strategie. Op de heide zitten en nieuwe plannen bedenken kunnen we allemaal. Maar het uitvoeren van plannen, het volharden in een aanpak en het najagen van het goede resultaat, daar zit het echte verschil tussen middelmatig en fantastisch. Hoe doen de best presterende organisaties dat eigenlijk. In deze workshop deelt Paul Rulkens, expert op het gebied van high performance, de geheimen.


Waar en wanneer?

 • Woensdag 10 Februari 2021 - NBC Nieuwegein (inhaalsessie van 16 december 2020)

Meer informatie over deze training

Professionele Ethiek

Workshop

Bereid je voor op een praktische workshop met veel discussie, veel interactie en verrassende inzichten. De workshops die PLUC! verzorgt op het gebied van ethiek horen niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt.

Waar en wanneer?

 • Dinsdag 15 December 2020 - Green Village Nieuwegein

Meer informatie over deze workshop

Privé: Finance on a Mission (virtueel)

Congres

Het thema voor Finance on a Mission 2020 is “De menselijke factor in de transformatie van Finance”. De stand van de technologie geeft Finance het gereedschap dat nodig is om van meer toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie, een rol als decision shaper lonkt en ligt binnen handbereik. Voor die rol is het noodzakelijk dat Finance Professionals de juiste competenties en vaardigheden ontwikkelen die de samenwerking tussen technologie en mens optimaliseren.

Waar en wanneer?

 • Donderdag 29 Oktober 2020 - Virtueel event platform - COVID-19 proof!

Meer informatie over deze congres

De impact van digital op Finance

Training

In deze training kijken we naar actuele ontwikkelingen op het gebied van digitalisering zoals RPA, AI, Process Mining etc. Met behulp van interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in het digitale tijdperk. De training wordt gegeven door Philip Ladiges van Digital Shapers. Digital Shapers helpt diverse toonaangevende organisaties op verschillende vlakken en disciplines in de digitale transformatie.

Meer informatie over deze training

Credit Expo Nederland

Beurs

Credit Expo, het grootste event voor de Nederlandse Credit Management sector, staat op donderdag 5 november in het teken van het thema de “Skills for the digital age”. De digitale transformatie heeft gevolgen voor de manier van werken van elk individu en elke organisatie. Ook credit managers hebben te maken met grote veranderingen binnen hun functie. Credit Expo biedt inzicht door de laatste trends en ontwikkelingen overzichtelijk te presenteren. Schrijf alvast gratis in als bezoeker.

Waar en wanneer?

 • Donderdag 17 Juni 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

 

Meer informatie over deze beurs

Data Analytics

Training

Data heeft de toekomst. Hoe meer je beslissingen kunt nemen op basis van beschikbare data hoe beter de beslissing wordt. De ontwikkelingen binnen data analytics gaan dan ook razendsnel. Artificial Intelligence en machine learning, het zorgt voor een versnelling en een verbetering van de manier waarop we beslissingen nemen. Hoor er alles over in deze training onder leiding van Marco de Jong, Business Scientist en CEO bij Experience Data.


Meer informatie over deze training

Financiële Analyse

Training

Het snel analyseren en doorgronden van een balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht vereist de nodige kennis en oefening. In deze eendaagse training oefent u aan de hand van actuele casusposities. Via een integrale case leert u begrippen als solvabiliteit, liquiditeit, activiteit, rentabiliteit, groei, cashflow en rendement snel te berekenen en te beoordelen. De training wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 9 December 2020 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 19 Mei 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 17 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze training

Strategisch Werkkapitaalbeheer

Training

Werkkapitaalbesturing leidt tot een significante reductie van risico's én kosten. In deze training krijg je concrete handvatten aangereikt die leiden tot een analyse en evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal. Je kunt hiermee de kosten van het werkkapitaal en de daarbij behorende financiële risico's voor je organisatie terugdringen. De training wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 14 April 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 13 Oktober 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze training

Credit Policy: opstellen, beheren en communiceren

Cursus

De eendaagse cursus ‘Credit Policy opstellen, beheren en communiceren’ biedt praktische aanknopingspunten voor het opstellen en beheren van uw Credit Policy binnen de kaders van de voor uw organisatie relevante omgeving en met in achtneming van de actuele wet- en regelgeving. De cursus wordt gegeven door topdocent Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 28 April 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 29 September 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze cursus

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille

Cursus

Deze cursus biedt praktische aanknopingspunten voor het beheren van uw debiteurenportefeuille. Na afloop bent u in staat om uw debiteurenrapportage zodanig in te richten dat volledig inzicht wordt verkregen in de waarde, samenstelling en risico`s van uw debiteurenportefeuille. De cursus wordt gegeven door topdocent Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 26 Mei 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Donderdag 25 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze cursus

Excel voor debiteurenbeheerders

Training

Tijdens deze training leert u vanuit praktijkcases hoe u zelfstandig uw dagelijkse processen met Excel kunt optimaliseren. Het programma is zeer praktijkgericht en behandeld onderdelen als gegevens uit verschillende bronnen samenvoegen, het maken van ouderdoms- analyses, en het eenvoudig bijhouden van werklijsten. De training wordt gegeven door credit manager en Excel specialist Irma de Bruijn.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 2 December 2020 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 2 Juni 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 3 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze training

Effectief overtuigen voor finance professionals

Training

Hoe kun je als financieel professional nog beter overtuigen in gesprekken en presentaties? Welke debatvaardigheden helpen in gesprekken? Hoe hou je slim vast aan je argumenten? In deze zeer hoog gewaardeerde gewaardeerde workshop effectief overtuigen gaan we in op hoe je slim en snel effectiever kunt worden in gesprekken en in presenteren. De training wordt gegeven door Esther Schlatmann, Senior trainer bij Debat.NL

Meer informatie over deze training

Credit Risk Management en voorspellend vermogen

Masterclass

Over enkele jaren zal de basis van het vakgebied Credit Management radicaal anders ingevuld worden. Trending topics hierbij zijn Voorspellend Vermogen, Big Data, Credit Scoring, Artificial Intelligence en Machine Learning. Hoe past u deze nieuwe ontwikkelingen toe in uw organisatie? Wat levert het uiteindelijk op? Ontdek het in deze masterclass.

Waar en wanneer?

 • Donderdag 24 Juni 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 10 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze masterclass

Kunstmatige Intelligentie op uw afdeling Credit Management

Masterclass

Tijdens deze eendaagse masterclass gaan we in op het begrip ‘kunstmatige intelligentie’. We nemen u mee in de wereld van kunstmatige intelligentie aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden in het credit management proces. Door deze praktische insteek is de complexe techniek goed te volgen en ziet u ook welke kansen het biedt in uw eigen organisatie.

Waar en wanneer?

 • Dinsdag 3 November 2020 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Donderdag 4 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze masterclass

Klantgericht incasseren

Training

Heeft u soms moeite met het voeren van een incassogesprek en vind u dit confronterend en schuift u deze gesprekken liever voor u uit? Door de incasso boodschap te brengen als een service worden deze gesprekken juist heel leuk om te doen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een klantgerichte benadering resulteert in een hoger incassoresultaat en een betere relatie met de klant. Een betere relatie zorgt vervolgens tot structureel beter betaalgedrag.

Waar en wanneer?

 • Donderdag 3 Juni 2021 - Certin Haarlem
 • Donderdag 4 November 2021 - Certin Haarlem

Meer informatie over deze training

Brein in Balans

Training

We werken meer, langer en vaak ook nog eens buiten kantooruren. Overal en altijd zijn we bereikbaar zijn. Zelfs onze sociale contacten onderhouden we voor een groot deel digitaal. Maken deze mogelijkheden ons leven makkelijker of hebben we een digitaal “Trojaans Paard” in ons leven binnen gehaald? In deze unieke training onder leiding van Andreas Wismeijer geven we je inzicht in de werking van je brein én ga je naar huis met concrete tips om je brein beter aan te laten sluiten bij je omgeving.

Meer informatie over deze training

Agenda

28
Januari

7 TRENDS VOOR KLANTGERICHT & EFFECTIEF CREDIT MANAGEMENT
Online

10
Februari

High Performance Strategie Executie
NBC Nieuwegein (inhaalsessie van 16 december 2020)

02
April

Ticket 10 PE-uren virtuele PE-marathon
5 virtuele sessies van 15 maart 7 t/m 2 april - Selecteer de data in het inschrijfformulier.

14
April

Strategisch Werkkapitaalbeheer
NBC Congrescentrum Nieuwegein

28
April

Credit Policy: opstellen, beheren en communiceren
NBC Congrescentrum Nieuwegein

19
Mei

Financiële Analyse
NBC Congrescentrum Nieuwegein

26
Mei

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille
NBC Congrescentrum Nieuwegein

27
Mei

Blockchain voor Finance Professionals
NBC Congrescentrum Nieuwegein

Heeft u vragen over onze trainingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Joyce Lafeber
Event Manager

Next Level Academy BV
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
I: www.nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen