Ons antwoord in de strijd tegen de verspreiding van corona: virtual classrooms

19 maart 2020

De afgelopen weken zijn de maatregelen tegen de verspreiding van corona in een rap tempo aangescherpt. De overheid heeft benadrukt dat we een pittige tijd tegemoet gaan en dat we allemaal een bijdrage moeten leveren. Door de verspreiding van corona te vertragen zorgen we er samen voor dat ons zorgsysteem de toestroom van ernstige gevallen aankan. De gevolgen van de maatregelen zijn duidelijk zichtbaar. Nagenoeg geen files, lage bezettingsgraden in het OV, afgezegde evenementen, trainingen en bijeenkomsten.

We gaan online!

Ook PLUC! en Next Level hebben trainingen verplaatst om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen de verspreiding van Corona. Zo zijn onder andere de laatste fraude trainingen die we hadden gepland in maart verplaatst naar juni. Deze verplaatsing is afgestemd met de NBA, zodat het de deelnemers niet wordt aangerekend dat zij deze training niet voor het einde van het eerste kwartaal hebben gevolgd. Maar het blijft niet bij het verplaatsen van trainingen, we hebben ook besloten om te starten met het aanbieden van een aantal gave virtual classrooms. Zo kun je effectief aan de slag met je ontwikkeling terwijl je werkt vanuit huis!

Jan Heinen, PLUC!

Een snel groeiend aanbod van webinars

Incompany verzorgde PLUC! al regelmatig webinars en virtual classrooms. Met die ervaringen op zak en met de huidige ontwikkelingen als catalysator zijn Next Level en PLUC! de afgelopen dagen volop bezig geweest om gave virtual classrooms op te zetten met onze topsprekers en docenten. De virtual classrooms hebben een hoog tempo, geven ruimte voor interactie en brengen je dezelfde concrete handvatten die zo kenmerkend zijn voor ons hele aanbod. Zo ben je in ruim een uurtje (zeg maar gerust een “power hour”) virtual classroom weer een hele stap verder! De komende dagen komt een groeiend aanbod aan virtual classrooms beschikbaar via de websites van Next Level Academy en PLUC!.

Aantrekkelijke abonnementen op virtual classrooms

Deelname aan onze virtual classrooms is gemakkelijk en laagdrempelig. Al onze virtual classrooms worden gegeven met Zoom, een intuïtief en goed werkend platform dat zeer geschikt is voor het geven van virtual classrooms en virtual classrooms. En besluit je om meer virtual classrooms te volgen de komende tijd dan bieden we aantrekkelijke abonnementen waarin een bundel van virtual classrooms is af te nemen tegen gereduceerde tarieven. Heb je hier interesse in? Inka (inka@pluc.nl) of Joyce (joyce@pluc.nl) helpen je graag verder!

Hopelijk tot snel in één van onze virtual classrooms! Bekijk hieronder het aanbod.