Partners
Trainingspartners

virtual classroom

Bewust Beïnvloeden (virtual classroom)

Direct inschrijven

Wat houdt deze virtual classroom in?

Als expert op de inhoud is het niet altijd makkelijk om gelijk te krijgen en collega’s, klanten of partners te overtuigen van uw voorstel. Laat staan als er een social distance is: juist dan is het zaak om overtuigend te communiceren. Immers, met de juiste gespreksvaardigheden vergroot u uw invloed op de fysieke, maar ook op de digitale werkvloer enorm. Welke psychologische reflexen spelen er in gesprekken? Hoe wapent u uzelf tegen veelvoorkomende valkuilen? En hoe zorgt u ervoor dat u niet alleen gelijk hebt, maar ook gelijk krijgt? Tijdens deze virtual classroom “Bewust Beïnvloeden” passen we de belangrijkste inzichten uit de psychologie toe om het gedrag van uw gesprekspartner daadwerkelijk te veranderen. Op interactieve wijze helpen we u verder om meer grip te krijgen op gesprekken en écht impact te maken.

Wat leert u tijdens deze virtual classroom?

  • De kunst van het breinvriendelijk overtuigen
  • Hoe houdt u vanaf het begin het heft in handen?
  • Wat zijn de kokerillusie en de negativiteitsreflex, en hoe gaat u daarmee om?
  • Hoe kunt u uw argumenten tactisch formuleren?
  • Welke effectieve reactiestrategieën zijn er?

Voor wie is deze virtual classroom bestemd?

Deze virtual classroom is bestemd voor (finance) professionals die willen leren meer grip te krijgen op gesprekken en écht impact te maken. Deelname aan deze virtual classroom levert zeker voordeel op als u werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen.

Trainer:

Esther Schlatmann

Esther Schlatmann is senior trainer en coach bij Debat.NL. Ze gebruikt haar achtergrond als sociaal psychologe om iedereen van gerichte feedback te voorzien. Specialiseert zich in sociale beïnvloeding, presentatievaardigheden en gesprekstechnieken en heeft extra inzicht in de werking van het brein bij de kunst van het overtuigen. Met haar scherpe blik en aanstekelijk enthousiasme weet ze het beste uit elke deelnemer te halen. Esther heeft ervaring bij onder andere EY, Bayer, Robeco, Tata Steel, Sanofi en DACT.

Esther Schlatmann

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze virtual classroom bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. Na uw inschrijving krijgt u binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Bewust Beïnvloeden (virtual classroom)

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.