Partners
Trainingspartners

virtual classroom

Van Ambitie naar Commitment (virtual classroom)

Direct inschrijven

Wat houdt deze virtual classroom in?

U loopt voorop …
U wilt uw team of organisatie meenemen in een belangrijke verandering. De noodzaak is bekend. Het plan is duidelijk. En u loopt zelf stevig voor de troepen uit. Moet lukken, toch?…
maar wie volgt?
Uw medewerkers kijken de kat uit te boom: ze wachten af, blijven maar vragen stellen en lijken het zekere voor het onzekere te kiezen. Het lijkt wel of ze niet willen, durven of mee kunnen gaan. Uw geduld wordt danig op de proef gesteld. Hoe krijg u uw mensen wél mee? Vooral nu we onder druk staan van een zeer uitdagende crisis fase.
De weg van de minste weerstand
Jan van Setten laat u zien hoe u mensen onder hoge druk, stap-voor-stap door een verandering loodst. Hij laat zien hoe u omgaat met cynisme, onbegrip en weerstand. En hoe u uw aanpak precies afstemt op het niveau van betrokkenheid van de ander. Een praktische ‘eerste hulp bij weerstand’ kit, zorgt dat u na deze digitale bootcamp met een aan de slag kunt.

Voor wie is deze virtual classroom bestemd?

Deze virtual classroom is bestemd voor (finance) professionals die willen leren hoe zij een goede analyse maken van een team en hoe zij vervolgens teams effectiever maken. Deelname aan deze virtual classroom levert zeker voordeel op als u werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen.

Trainer:

Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management) coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten heeft een grote impact als spreker/coach: hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. ‘Zijn motto is: Het leven is verwarrend eenvoudig..’ Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business) leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.

Jan van Setten

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze virtual classroom bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. Na uw inschrijving krijgt u binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Van Ambitie naar Commitment (virtual classroom)

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.