Partners
Trainingspartners

virtual classroom

Teamdynamiek (virtual classroom)

Direct inschrijven

Wat houdt deze virtual classroom in?

Hoe komt het dat sommige teams fantastisch samenwerken terwijl andere teams echt niet functioneren? En wat zijn eigenlijk signalen dat het niet meer zo botert in een team? Patrick Lencioni kwam in zijn boek “De vijf frustraties van teamwork” met een heldere piramide als verklarend model onder het functioneren van teams. Helder, supereffectief en nog altijd actueel. De Piramide van Lencioni ligt aan de basis van dit webinar. In deze virtual classroom leert u effectief hoe u met behulp van de piramide een goede analyse maakt van een team en hoe u vervolgens teams effectiever maakt. De training is bovendien doorspekt met voorbeelden van hoe dit in de dagelijkse praktijk werkt.

Voor wie is deze virtual classroom bestemd?

Deze virtual classroom is bestemd voor (finance) professionals die willen leren hoe zij een goede analyse maken van een team en hoe zij vervolgens teams effectiever maken. Deelname aan deze virtual classroom levert zeker voordeel op als u werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen.

Trainer:

Mariëlle de Macker

Mariëlle is al bijna twee decennia toonaangevend op het gebied van Human Resources in verschillende industrieën, culturen en regio’s en heeft de beste ervaring opgedaan in organisatiestrategie en -ontwerp, verandermanagement, leiderschap, werving, successieplanning, talentidentificatie en -ontwikkeling, evenals herstructurering en arbeidsrelaties. In de afgelopen 20+ jaar heeft ze de mogelijkheid ontwikkeld om organisaties in verschillende industrieën en volwassenheidsstadia te laten groeien en op te schalen naar een volgend niveau, altijd met focus op mensen, leiderschap en cultuur. Haar passie is werken samen met organisaties en mensen om effectieve strategieën in deze omgeving vorm te geven, te communiceren en te implementeren. Ze is nu een onafhankelijke consultant op het gebied van Executive Coaching en Human Capital Strategy. Naast haar advieswerk is zij lid van de Raad van Commissarissen van RAI Amsterdam en Maastro Maastricht.

Mariëlle de Macker

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze virtual classroom bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. Na uw inschrijving krijgt u binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Teamdynamiek (virtual classroom)

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.