nla-logo-large.png Gratis webinars in de strijd tegen COVID-19 Nieuwsbrief PLUC | Next Level Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

We zitten in al een aantal weken met maatregelen die het normale leven beperken. We doen het met een helder doel voor ogen, het onder controle krijgen van COVID-19. Dat doel zorgt ervoor dat we volhouden. Tegelijk kijken we natuurlijk uit naar de terugkeer van onze “normale” manier van werken. Naar elkaar fysiek ontmoeten in plaats van alleen virtueel. Zover zijn we nog niet. Sterker nog, we bereiden ons voor op een fase waarin we met een anderhalvemetereconomie blijvende controle houden over de verspreiding van COVID-19.
In deze mailing geven we je graag wat inspiratie voor deze tijd. Zo tref je links aan naar ons virtuele aanbod (waaronder gratis webinars), naar blogs en artikelen. Check zeker ook het verslag van ons webinar “leidinggeven aan virtuele teams”, dat we eerder deze maand organiseerden met Paul Rulkens even.
Tot slot zijn we gestart met een onderzoek naar leren en ontwikkelen in organisaties. De resultaten van dat onderzoek delen we straks graag met je. Hopelijk ben je in ruil daarvoor bereid 6 tot 10 minuten van je tijd te investeren om de enquête in te vullen. De link naar het onderzoek tref je hier onder aan. We wensen je veel leesplezier en inspiratie toe. Stay safe!

Jan Heinen, PLUC!

Virtuele trainingen; een andere aanpak

Nieuws

Lees verder >

Onderzoek: Waar staan we met Leren & Ontwikkelen in organisaties?

Nieuws

Lees verder >

Verslag webinar leidinggeven aan virtuele teams

Nieuws

Lees verder >

1,5 meter FoaM, we gaan ervoor!

Nieuws

Lees verder >

NBA geeft leden uitstel voor PE-verplichtingen

Nieuws

Lees verder >

Fraude en de Accountant in Business

Training

Onze training "Fraude en de Accountant in Business" is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2020. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had, met één "twist". Deze training bevat namelijk een onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet je of iemand de waarheid spreekt of niet. Deelname levert 6 PE-punten op.

Meer informatie over deze training

Financiële Analyse

Training

Het snel analyseren en doorgronden van een balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht vereist de nodige kennis en oefening. In deze eendaagse training oefent u aan de hand van actuele casusposities. Via een integrale case leert u begrippen als solvabiliteit, liquiditeit, activiteit, rentabiliteit, groei, cashflow en rendement snel te berekenen en te beoordelen. De training wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Meer informatie over deze training

Privé: Professionele Ethiek

Virtuele training

Ethiek ontstaat altijd in samenspel met anderen. Opvattingen over wat wel of niet door de beugel kan veranderen met de tijd. In deze training Professionele Ethiek kijken we naar actuele maatschappelijke ontwikkelingen rondom ethiek en hoe deze veranderende opvattingen organisaties raken. Bereid je voor op een praktische online training met veel discussie, veel interactie en verrassende inzichten. De training staat onder leiding van Andreas Wismeijer, Visiting Associate Professor persoonlijkheidspsychologie aan de Universiteit van Tilburg en de Nyenrode Business Universiteit. Deze training is tevens invulling van het verplichte onderwerp Professionele Ethiek voor de VRC en levert je 3 PE-uren op.

Meer informatie over deze virtuele training

Blockchain voor finance professionals

Cursus

Wat is de impact van blockchain op de toekomst van finance? Deze eendaagse praktijkgerichte cursus is bestemd voor innovatieve finance managers die binnen hun organisatie de juiste antwoorden moeten kunnen geven op vragen van directie, management, klanten en prospects over de stand van zaken rondom zaken als Bitcoin, cryptocurrencies, ICO’s, digitale agenda, blockchain-programma’s, use cases en blockchain-technologie. De cursus wordt gegeven door Blockchain-specialist Paul Bessems.

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 2 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze cursus

Privé: RPA in Finance

Workshop

Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat RPA – of tegenwoordig spreken we meer over Intelligent Automation – in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. De verwachting is dat RPA de manier van werken in de Finance functie zoals wij die nu kennen fundamenteel zal veranderen. Bestaande banen verdwijnen of gaan ingrijpend veranderen. Er komen nieuwe banen bij. Wat kan RPA nu precies, hoe werkt het en welke impact gaat het hebben op jouw organisatie en functie? In deze workshop legt Mark de Poorter, RPA Partner Tacstone, je alles tot in de kleinste details uit.

Meer informatie over deze workshop

Thuis werken dus…

Nieuws

Lees verder >

Credit Risk Management en voorspellend vermogen

Masterclass

Over enkele jaren zal de basis van het vakgebied Credit Management radicaal anders ingevuld worden. Trending topics hierbij zijn Voorspellend Vermogen, Big Data, Credit Scoring, Artificial Intelligence en Machine Learning. Hoe past u deze nieuwe ontwikkelingen toe in uw organisatie? Wat levert het uiteindelijk op? Ontdek het in deze masterclass.

Meer informatie over deze masterclass

Agenda

04
Juni

Generatieve AI in Finance
Online

07
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht (VOL)

19
Juni

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

26
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

19
September

De Credit Manager als Business Partner
Aristo Utrecht Lunetten

02
Oktober

Business Valuation
Aristo Utrecht Lunetten

08
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

13
November

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen