nla-logo-large.png Gratis webinars in de strijd tegen COVID-19 Nieuwsbrief PLUC | Next Level Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

We zitten in al een aantal weken met maatregelen die het normale leven beperken. We doen het met een helder doel voor ogen, het onder controle krijgen van COVID-19. Dat doel zorgt ervoor dat we volhouden. Tegelijk kijken we natuurlijk uit naar de terugkeer van onze “normale” manier van werken. Naar elkaar fysiek ontmoeten in plaats van alleen virtueel. Zover zijn we nog niet. Sterker nog, we bereiden ons voor op een fase waarin we met een anderhalvemetereconomie blijvende controle houden over de verspreiding van COVID-19.
In deze mailing geven we je graag wat inspiratie voor deze tijd. Zo tref je links aan naar ons virtuele aanbod (waaronder gratis webinars), naar blogs en artikelen. Check zeker ook het verslag van ons webinar “leidinggeven aan virtuele teams”, dat we eerder deze maand organiseerden met Paul Rulkens even.
Tot slot zijn we gestart met een onderzoek naar leren en ontwikkelen in organisaties. De resultaten van dat onderzoek delen we straks graag met je. Hopelijk ben je in ruil daarvoor bereid 6 tot 10 minuten van je tijd te investeren om de enquête in te vullen. De link naar het onderzoek tref je hier onder aan. We wensen je veel leesplezier en inspiratie toe. Stay safe!

Jan Heinen, PLUC!

Virtuele trainingen; een andere aanpak

Nieuws

Lees verder >

Privé: Effectieve (virtuele) teams – bouwen aan vertrouwen (gratis webinar)

Gratis webinar

In dit gratis webinar licht HR- Expert Mariëlle de Macker een tipje van de sluier op over het ontwikkelen van effectieve teams. Wat zijn de meest voorkomende valkuilen en wat is er nodig om maximaal resultaat te behalen? Bouw aan vertrouwen, wees duidelijk en voorkom zelfpromotie!

Meer informatie over deze gratis webinar

Privé: Leidinggeven aan Virtuele Teams (gratis webinar)

Gratis webinar

In dit webinar met Paul Rulkens, een expert in high performance leiderschap en teams, gaan we u helpen om uw effectiviteit in het aansturen van virtuele teams meteen te verhogen!

Waar en wanneer?

 • Donderdag 30 April 2020 - gratis webinar

Meer informatie over deze gratis webinar

Onderzoek: Waar staan we met Leren & Ontwikkelen in organisaties?

Nieuws

Lees verder >

Privé: Grip op je cashflow tijdens de COVID-19 crisis (gratis webinar)

Gratis webinar

In dit gratis webinar biedt Drs. Jean Gieskens AC RCM QT je in een tijdsbestek van 30 minuten inzicht in de vijf belangrijkste maatregelen die je kunt nemen om de cashpositie van je bedrijf veilig te stellen. 

Waar en wanneer?

 • Woensdag 14 Oktober 2020 - Webinar

Meer informatie over deze gratis webinar

Verslag webinar leidinggeven aan virtuele teams

Nieuws

Lees verder >

Privé: Van Ambitie naar Commitment (virtual classroom)

Virtual classroom

Jan van Setten laat u zien hoe u mensen onder hoge druk, stap-voor-stap door een verandering loodst. Hij laat zien hoe u omgaat met cynisme, onbegrip en weerstand. En hoe u uw aanpak precies afstemt op het niveau van betrokkenheid van de ander. Een praktische 'eerste hulp bij weerstand' kit, zorgt dat u na deze digitale bootcamp met een aan de slag kunt.

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Digitale transformatie in de juiste context (virtual classroom)

Virtual classroom

In deze Virtual Classroom zetten we digitale transformatie in de juiste context voor je. We duiken in een uur de diepte in en bespreken de essentie van de belangrijkste technologische ontwikkelingen en interessante toepassingen hiervan.

Waar en wanneer?

 • Dinsdag 9 Juni 2020 - virtual classroom

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen (virtual classroom)

Virtual classroom

Aan de hand van vele voorbeelden word je tijdens deze Virtual Classroom gescherpt in herkenning en word je bewust wanneer jouw actie noodzakelijk is. Bewustwording is de eerste stap naar herkenning en herkenning de eerste stap naar actie en risico- of schadebeperking.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 29 April 2020 - virtual classroom
 • Dinsdag 26 Mei 2020 - virtual classroom

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Dynamische analyse van het werkkapitaal (virtual classroom)

Virtual classroom

In deze virtual classroom kijken we naar de dynamische analyse van het werkkapitaal. Met behulp van onder andere de cash conversion cycle, werkkapitaalcycli en belangrijke ratio’s krijgt u het gereedschap dat nodig is om op een goede manier aan de slag te gaan met het analyseren en verbeteren van de werkkapitaalpositie van de organisatie.

Waar en wanneer?

 • Maandag 25 Mei 2020 - virtual classroom

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Bewust Beïnvloeden (virtual classroom)

Virtual classroom

Tijdens deze virtual classroom "Bewust Beinvloeden" passen we de belangrijkste inzichten uit de psychologie toe om het gedrag van uw gesprekspartner daadwerkelijk te veranderen. Op interactieve wijze helpen we u verder om meer grip te krijgen op gesprekken en écht impact te maken.

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Virtueel: High performance (virtueel) leiderschap

Virtuele leergang

In deze speciaal voor een virtuele setting ontwikkelde leergang gaan we in op essentiële high performance principes die jou helpen je leiderschap te versterken. We leren je om jouw team naar een hoger plan te brengen door je concrete handvatten te geven én te laten toepassen in de praktijk.

Meer informatie over deze virtuele leergang

Privé: Robotics in Finance: klaar voor de digitale transformatie naar een virtuele medewerker? (virtual classroom)

Virtual classroom

U krijgt een overzicht van ontwikkelingen, concrete praktijkvoorbeelden en concrete tips over hoe je met RPA kunt beginnen en welke valkuilen u moet vermijden. Deze Virtual Classroom geeft u precies die handvatten die u nodig hebt om een goed beeld te krijgen bij wat RPA voor u kan betekenen!

Waar en wanneer?

 • Woensdag 3 Juni 2020 - virtual classroom

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Teamdynamiek (virtual classroom)

Virtual classroom

In deze virtual classroom leert u effectief hoe u met behulp van de piramide een goede analyse maakt van een team en hoe u vervolgens teams effectiever maakt. Deze virtual classroom is bovendien doorspekt met voorbeelden van hoe dit in de dagelijkse praktijk werkt.

Meer informatie over deze virtual classroom

Privé: Leiding geven in onzekere tijden (virtual classroom)

Virtual classroom

In deze virtual classroom "Leiding geven in onzekere tijden" leren we u in een hoog tempo hoe u en uw organisatie de productiviteit meteen kunnen verbeteren. Aan de hand van een aantal slimme High Performance principes krijgt u het gereedschap om direct het verschil te maken voor uzelf en uw team.

Meer informatie over deze virtual classroom

1,5 meter FoaM, we gaan ervoor!

Nieuws

Lees verder >

Privé: Finance on a Mission (virtueel)

Congres

Het thema voor Finance on a Mission 2020 is “De menselijke factor in de transformatie van Finance”. De stand van de technologie geeft Finance het gereedschap dat nodig is om van meer toegevoegde waarde te zijn voor de organisatie, een rol als decision shaper lonkt en ligt binnen handbereik. Voor die rol is het noodzakelijk dat Finance Professionals de juiste competenties en vaardigheden ontwikkelen die de samenwerking tussen technologie en mens optimaliseren.

Waar en wanneer?

 • Donderdag 29 Oktober 2020 - Virtueel event platform - COVID-19 proof!

Meer informatie over deze congres

NBA geeft leden uitstel voor PE-verplichtingen

Nieuws

Lees verder >

Fraude en de Accountant in Business

Training

Onze training "Fraude en de Accountant in Business" is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2020. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had, met één "twist". Deze training bevat namelijk een onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet je of iemand de waarheid spreekt of niet. Deelname levert 6 PE-punten op.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 23 September 2020 - Rotterdam (Van Nelle Fabriek, Rotterdam)

Meer informatie over deze training

Financiële Analyse

Training

Het snel analyseren en doorgronden van een balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht vereist de nodige kennis en oefening. In deze eendaagse training oefent u aan de hand van actuele casusposities. Via een integrale case leert u begrippen als solvabiliteit, liquiditeit, activiteit, rentabiliteit, groei, cashflow en rendement snel te berekenen en te beoordelen. De training wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 9 December 2020 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 19 Mei 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 17 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze training

Professionele Ethiek

Online workshop

Bereid je voor op een praktische workshop met veel discussie, veel interactie en verrassende inzichten. De workshops die PLUC! verzorgt op het gebied van ethiek horen niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt.

Waar en wanneer?

 • Dinsdag 15 December 2020 - Green Village Nieuwegein

Meer informatie over deze online workshop

Blockchain voor Finance Professionals

Cursus

Wat is de impact van blockchain op de toekomst van finance? Deze eendaagse praktijkgerichte cursus is bestemd voor innovatieve finance managers die binnen hun organisatie de juiste antwoorden moeten kunnen geven op vragen van directie, management, klanten en prospects over de stand van zaken rondom zaken als Bitcoin, cryptocurrencies, ICO’s, digitale agenda, blockchain-programma’s, use cases en blockchain-technologie. De cursus wordt gegeven door Blockchain-specialist Paul Bessems. Deze cursus is ook via een livestream in Zoom te volgen. 

Waar en wanneer?

 • Donderdag 27 Mei 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Dinsdag 2 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze cursus

RPA in Finance

Training

Als we de voorspellingen mogen geloven gaat Robotics veel banen kosten. Ook binnen Finance is de verwachting dat Robotic Process Automation (RPA) werk gaat overnemen, vooral in transactionele processen. Maar wat kan RPA doen, hoe werkt het en welke impact gaat het precies hebben op jou? In deze training legt Mark de Poorter, RPA Partner Tacstone, je alles tot in de kleinste details uit.

Waar en wanneer?

 • Woensdag 18 November 2020 - Green Village Nieuwegein

Meer informatie over deze training

Thuis werken dus…

Nieuws

Lees verder >

Credit Risk Management en voorspellend vermogen

Masterclass

Over enkele jaren zal de basis van het vakgebied Credit Management radicaal anders ingevuld worden. Trending topics hierbij zijn Voorspellend Vermogen, Big Data, Credit Scoring, Artificial Intelligence en Machine Learning. Hoe past u deze nieuwe ontwikkelingen toe in uw organisatie? Wat levert het uiteindelijk op? Ontdek het in deze masterclass.

Waar en wanneer?

 • Donderdag 24 Juni 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein
 • Woensdag 10 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze masterclass

Agenda

28
Januari

7 TRENDS VOOR KLANTGERICHT & EFFECTIEF CREDIT MANAGEMENT
Online

05
Maart

Microsoft 365 voor thuiswerkende finance professionals
Online workshop via MS Teams

15
Maart

Ticket 10 PE-uren virtuele PE-marathon
5 virtuele sessies van 15 maart 7 t/m 2 april - Selecteer de data in het inschrijfformulier.

15
Maart

Ticket 20 PE-uren virtuele PE-marathon
10 virtuele sessies van 15 maart 7 t/m 2 april - Selecteer de data in het inschrijfformulier.

15
Maart

Ticket 6 PE-uren virtuele PE-marathon
3 virtuele sessies van 15 maart 7 t/m 2 april - Selecteer de data in het inschrijfformulier.

14
April

Strategisch Werkkapitaalbeheer
NBC Congrescentrum Nieuwegein

16
April

Microsoft 365 voor thuiswerkende finance professionals
Online workshop via MS Teams

28
April

Credit Policy: opstellen, beheren en communiceren
NBC Congrescentrum Nieuwegein

Heeft u vragen over onze trainingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Joyce Lafeber
Event Manager

Next Level Academy BV
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
I: www.nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen