nla-logo-large.png Masterclassreeks Digital Finance Finance als aanjager van de digitale transformatie Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Technologie heeft grote impact op de manier van werken als het gaat om de traditionele rollen van finance zoals boekhouding, rapportage, planning & control en governance, risk & compliance. Dat betekent dat er meer tijd ontstaat om te gaan werken als business navigator. Een meesturende finance functie die tijd vrijspeelt voor nieuwe rollen, taken en activiteiten. Dicht op de business als medevormgever van beslissingen. Finance is niet alleen betrokken bij de digitale transformatie in de organisatie, maar transformeert zelf ook! De nieuwe masterclassreeks Digital Finance is bestemd voor finance professionals die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Finance professionals die exact willen doorgronden hoe je digital inzet om maximale impact te hebben binnen de organisatie en zich willen transformeren tot business navigator. De masterclass wordt gegeven door verschillende topdocenten die jarenlang actief zijn in het vakgebied en diverse projecten op het gebied van digitale transformatie succesvol hebben afgerond. Zo creëerden we de best mogelijke combinatie van theorie en praktijk.

Privé: Masterclassreeks Digital Finance

Masterclassreeks

De nieuwe masterclassreeks Digital Finance is bestemd voor finance professionals die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière en die willen doorgronden hoe je digital in kunt zetten om maximale impact te hebben. Je krijgt les van verschillende topdocenten die jarenlang actief zijn in het vakgebied. Kerndocenten zijn Frieda van Belle, Digital Transformation Expert en Kees Veraart, Finance Director Germany, Austria & Benelux Parker Hannifin. Gastdocenten zijn onder meer Lodewijk Lockefeer, CFO Royal Zeelandia en Matthijs Pouwer, Business Navigation Business Partner Ingka Group Digital IKEA.

Meer informatie over deze masterclassreeks

Cyber Security: optimaal beschermd in een toenemend complexe digitale wereld

Workshop

De schade van cybercriminaliteit voor het Nederlandse bedrijfsleven wordt geschat op 10 miljard per jaar en dit bedrag loopt jaarlijks verder op. Tijd om eens goed in dit onderwerp te duiken dus. Ook als Finance Professional speel je een belangrijke rol in het beschermen van de organisatie. In deze interactieve workshop kijken we naar een aantal belangrijke vorm van cybercriminaliteit en gaan we in op hoe de organisatie zich daartegen kan wapenen. We leren je digitale aanvallen herkennen en in samenhang zien.

Meer informatie over deze workshop

Data Analytics voor controllers

Training

Hoe meer je beslissingen kunt nemen op basis van feiten, vanuit beschikbare en geanalyseerde data, hoe beter je beslissing wordt. De ontwikkelingen binnen data analytics gaan razendsnel en de hoeveelheid data die beschikbaar is groeit exponentieel. Datagedreven werken is de nieuwe norm. De controller die dat beheerst is in staat echt een trusted advisor te worden voor de organisatie. Ontdek en leer alles over in deze praktische training.

Meer informatie over deze training

Van Diagnostic control naar Predictive control

Training

De eendaagse training “Van Diagnostic Control naar Predictive Control” leert business controllers welke voorspellende informatie nodig is om tot analyses te komen die de organisatie helpen om daadwerkelijk in control te komen. Je leert om verbanden te leggen tussen performance metingen (soft controls) en (financiële) doelen die de werkelijke oorzaak-gevolgrelatie vormen om de doelstellingen te kunnen behalen. Met behulp van het Canvas Business Model ontdek je hoe je correlaties kunt leggen tussen waardecreatie, sleutelprocessen en de resources binnen je organisatie.

Meer informatie over deze training

De Klantgedreven controller

Masterclass

Een klantgedreven controller doorziet het businessmodel van de organisatie, begrijpt hoe waarde wordt gecreëerd wordt en zorgt voor verbinding tussen de verschillende onderdelen in de organisatie en haar omgeving. Ontdek in deze tweedaagse masterclass wat het betekent om vanuit een klantgedreven benadering samen te werken met andere afdelingen en stakeholders binnen jouw organisatie. Deze masterclass wordt geleid door Erik Boon en Gerard Sproncken, die vanuit hun achtergrond in finance en vele rollen als CFO als geen ander weten hoe je op een klantgedreven manier succesvol invulling geeft aan de rol van finance.

Meer informatie over deze masterclass

Agenda

02
Oktober

Data Analytics voor Credit Managers
Aristo Utrecht Lunetten

08
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

13
November

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

18
November

Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 12 PE-uren | 6 workshops naar keuze
Online

18
November

Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 8 PE-uren | 4 workshops naar keuze
Online

18
November

Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 4 PE-uren | 2 workshops naar keuze
Online

21
November

De duurzame Credit Manager
Aristo Utrecht Lunetten

27
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen