nla-logo-large.png Next Level Credit Management Agenda open trainingen voorjaar 2022 Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Dit voorjaar organiseert Next Level verschillende nieuwe masterclasses, trainingen en workshops voor ambitieuze Credit Management Professionals. We starten op 17 maart met de training “Klantgericht incasseren na Corona”. In deze training neemt Guus Halder je mee in het service- en klantgericht voeren van een incassogesprek. Op 12 mei starten we met de nieuwe vijfdaagse masterclassreeks “De Credit Manager als Business Partner” met Raimond Honig. Je krijgt in deze masterclassreeks de benodigde kennis en inzichten om je rol als Business Partner optimaal te kunnen invullen. Vervolgens organiseren we eind mei de nieuwe workshop “RPA in Credit Management” met Janpieter Koning. In deze workshop leer je in één dag hoe robots effectief kunnen worden ingezet binnen het Credit Management.

Klantgericht incasseren na Corona (virtuele training)

Virtuele training

Als gevolg van de aanhoudende coronacrisis kunnen je beste klanten acuut in financiële problemen terechtkomen. Als er niet snel een oplossing wordt gevonden, kan dat grote impact hebben op je cashflow. Om dit te voor te zijn is het van belang om tijdig het gesprek aan te gaan. Hoe voer je zo'n gesprek in deze ongekende tijden van crisis? In deze training van Next Level en Certin ontdek je de fijne kneepjes van het voeren van een klantgericht incassogesprek.


Virtuele training (Zoom) van 9:30 tot 12:00 uur op donderdag 15 en donderdag 22 september 2022

Meer informatie over deze virtuele training

De Credit Manager als Business Partner

Masterclassreeks

Deze vijfdaagse masterclass is niet geschikt voor elke Credit Manager. Voor een optimaal leereffect en maximale impact, is het van belang dat je beschikt over een gezonde interne drive tot samenwerken met andere professionals binnen je organisatie. Daarnaast ben je nieuwsgierig, wil je jezelf beter leren kennen, ben je gefocust op de dialoog en durf je je eigen aannames en overtuigingen ter discussie te stellen. In deze masterclass zorgen we dat je met een selecte groep Credit Professionals op het juiste niveau in dialoog kunt gaan over het vergroten van impact als Credit Manager. Je past perfect binnen de doelgroep als je als Credit Manager minimaal vijf jaar werkervaring hebt en jezelf verder wilt ontwikkelen tot een volwaardig adviseur voor de business. Je trainers zijn Raimond Honig (zie foto), Hinrich Slobbe en Igor Wortel. Er zijn momenteel nog plaatsen beschikbaar voor reeks die op donderdag 12 mei aanstaande van start gaat!

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 18 Oktober 2022 - 5-daagse masterclassreeks. Start op di 18 oktober. Overige dagen: vr 4, vr 11, vr 18 en di 29 november in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein

Meer informatie over deze masterclassreeks

RPA in Credit Management

Workshop

Software robots: de kers op de taart voor Credit Management! Een van de belangrijkste ICT ontwikkelingen in de wereld is robotisering van administratieve processen, kortweg RPA. Deze eendaagse workshop is bedoeld voor mensen die willen weten en ervaren hoe robots effectief kunnen worden ingezet binnen credit management aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden. Tevens start je in deze workshop de ontwikkeling van een CM-robot ten behoeve van je eigen praktijk!

Waar en wanneer?

  • Woensdag 23 November 2022 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze workshop

Kunstmatige Intelligentie toepassen in Credit Management

Masterclass

Tijdens deze eendaagse masterclass gaan we in op het begrip ‘kunstmatige intelligentie’. We nemen u mee in de wereld van kunstmatige intelligentie aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden in het credit management proces. Door deze praktische insteek is de complexe techniek goed te volgen en ziet u ook welke kansen het biedt in uw eigen organisatie.

Meer informatie over deze masterclass

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille

Cursus

Na afloop van deze eendaagse cursus ben je in staat om de debiteurenrapportage zodanig in te richten dat volledig inzicht wordt verkregen in de waarde, samenstelling en risico's van de debiteurenportefeuille. Dit is van groot belang in deze exceptionele tijden van crisis. De behandelde methoden en technieken worden getoond in een real life case zodat je de materie direct leert toe te passen. De cursus wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 11 Oktober 2022 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze cursus

Excel voor debiteurenbeheerders

Training

Tijdens deze training leer je vanuit praktijkcases hoe je zelfstandig je dagelijkse processen met Excel kunt optimaliseren. Het programma is zeer praktijkgericht en behandelt onderdelen als gegevens uit verschillende bronnen samenvoegen, het maken van ouderdomsanalyses en het opstellen van diverse soorten debiteurenrapportages. De training wordt gegeven door credit manager en Excel specialist Irma de Bruijn.

Waar en wanneer?

  • Woensdag 9 November 2022 - The Green Village Nieuwegein

Meer informatie over deze training

Credit Policy: opstellen, beheren en communiceren

Cursus

De eendaagse cursus ‘Credit Policy opstellen, beheren en communiceren’ biedt praktische aanknopingspunten voor het opstellen en beheren van uw Credit Policy binnen de kaders van de voor uw organisatie relevante omgeving en met in achtneming van de actuele wet- en regelgeving. De cursus wordt gegeven door topdocent Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 24 November 2022 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze cursus

Agenda

11
Oktober

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille
NBC Congrescentrum Nieuwegein

13
Oktober

Finance on a Mission 2022 | Najaarseditie
De randstad

18
Oktober

De Credit Manager als Business Partner
5-daagse masterclassreeks. Start op di 18 oktober. Overige dagen: vr 4, vr 11, vr 18 en di 29 november in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein

01
November

Masterclassreeks Digital Finance
6-daagse masterclassreeks. Start op dinsdag 1 november. Overige dagen: dinsdag 8 november, dinsdag 15 november, woensdag 23 november, dinsdag 13 december en dinsdag 20 december in The Green Village Nieuwegein.

08
November

Credit Expo Nederland 2022
Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

09
November

Excel voor debiteurenbeheerders
The Green Village Nieuwegein

10
November

De Klantgedreven controller
Tweedaagse masterclass op donderdag 10 en donderdag 17 november in The Green Village Nieuwegein

14
November

Digital Finance Weken | Ticket 16 PE-uren | 8 Virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 8 virtuele PE-workshops van 14 t/m 25 november 2022. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen