nla-logo-large.png Nog enkele plaatsen beschikbaar op donderdag 7 april in Nieuwegein CSRD Reporting : The Next Big Thing Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

In de afgelopen decennia is er veel veranderd aan de opzet en inhoud van financiële rapportages. Jaarverslagen bestaan niet langer meer uit droge financiële cijfers. Integrated Reporting heeft het licht gezien. Mogelijk legt uw organisatie reeds verantwoording af over zaken als governance, de operationele gang van zaken en omgevings- en sociale aspecten. Wellicht gebruikt u hiertoe de Non-Financial Reporting Directive (NFRD) waarin verantwoording wordt afgelegd over duurzaamheidsaspecten zoals milieu, sociale en personele aangelegenheden en de bestrijding van fraude. En sinds kort ligt er dan “The Next Big Thing” op uw bord: het invulling geven aan de Corporate Sustainable Reporting Directive (CSRD) binnen úw organisatie. Veel multinationals, banken en overheidsorganisaties zijn hier al geruime tijd mee bezig, maar anno 2022 zijn ook de vereisten en milestones voor grote organisaties bekend. Daarenboven tekenen de eerste contouren voor middelgrote organisaties zich af aan de horizon.

CSRD Reporting: The Next Big Thing

Cursus

Sinds kort ligt er “The Next Big Thing” op het bord van de finance professional: het invulling geven aan de Corporate Sustainable Reporting Directive (CSRD) binnen de organisatie. Veel multinationals, banken en overheidsorganisaties zijn hier al geruime tijd mee bezig. Anno 2022 zijn ook de vereisten en milestones voor grote organisaties bekend. Daarenboven tekenen de contouren voor middelgrote organisaties zich af aan de horizon. Deze cursus biedt jou als finance professional tal van aanknopingspunten voor het opstellen van de rapportage conform de nieuwe wet- en regelgeving van de CSRD.

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 13 December 2022 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze cursus

Van Diagnostic control naar Predictive control

Training

De eendaagse training “Van Diagnostic Control naar Predictive Control” leert business controllers welke voorspellende informatie nodig is om tot analyses te komen die de organisatie helpen om daadwerkelijk in control te komen. Je leert om verbanden te leggen tussen performance metingen (soft controls) en (financiële) doelen die de werkelijke oorzaak-gevolgrelatie vormen om de doelstellingen te kunnen behalen. Met behulp van het Canvas Business Model ontdek je hoe je correlaties kunt leggen tussen waardecreatie, sleutelprocessen en de resources binnen je organisatie.

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 15 November 2022 - The Green Village Nieuwegein

Meer informatie over deze training

De Klantgedreven controller

Masterclass

Een klantgedreven controller doorziet het businessmodel van de organisatie, begrijpt hoe waarde wordt gecreëerd wordt en zorgt voor verbinding tussen de verschillende onderdelen in de organisatie en haar omgeving. Ontdek in deze tweedaagse masterclass wat het betekent om vanuit een klantgedreven benadering samen te werken met andere afdelingen en stakeholders binnen jouw organisatie. Deze masterclass wordt geleid door Erik Boon en Gerard Sproncken, die vanuit hun achtergrond in finance en vele rollen als CFO als geen ander weten hoe je op een klantgedreven manier succesvol invulling geeft aan de rol van finance.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 10 November 2022 - Tweedaagse masterclass op donderdag 10 en donderdag 17 november in The Green Village Nieuwegein

Meer informatie over deze masterclass

RPA in Credit Management

Workshop

Software robots: de kers op de taart voor Credit Management! Een van de belangrijkste ICT ontwikkelingen in de wereld is robotisering van administratieve processen, kortweg RPA. Deze eendaagse workshop is bedoeld voor mensen die willen weten en ervaren hoe robots effectief kunnen worden ingezet binnen credit management aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden. Tevens start je in deze workshop de ontwikkeling van een CM-robot ten behoeve van je eigen praktijk!

Waar en wanneer?

  • Woensdag 23 November 2022 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze workshop

Agenda

11
Oktober

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille
NBC Congrescentrum Nieuwegein

13
Oktober

Finance on a Mission 2022 | Najaarseditie
De randstad

18
Oktober

De Credit Manager als Business Partner
5-daagse masterclassreeks. Start op di 18 oktober. Overige dagen: vr 4, vr 11, vr 18 en di 29 november in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein

01
November

Masterclassreeks Digital Finance
6-daagse masterclassreeks. Start op dinsdag 1 november. Overige dagen: dinsdag 8 november, dinsdag 15 november, woensdag 23 november, dinsdag 13 december en dinsdag 20 december in The Green Village Nieuwegein.

08
November

Credit Expo Nederland 2022
Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

09
November

Excel voor debiteurenbeheerders
The Green Village Nieuwegein

10
November

De Klantgedreven controller
Tweedaagse masterclass op donderdag 10 en donderdag 17 november in The Green Village Nieuwegein

14
November

Digital Finance Weken | Ticket 16 PE-uren | 8 Virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 8 virtuele PE-workshops van 14 t/m 25 november 2022. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen