nla-logo-large.png “Klantgedreven Finance” Finance on a Mission 2021 (hydbride) Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

De meeste zomervakanties liggen achter ons en dat betekent dat we met nieuwe energie het tweede deel van 2021 tegemoet treden. 2021 wordt nog grotendeels gedomineerd door Covid-19, maar we hebben alle reden om optimistisch te zijn. Langzaam keert de mogelijkheid elkaar weer uitgebreider fysiek te ontmoeten terug en daar hebben we zin in! Want elkaar fysiek ontmoeten biedt toch iets extra’s. Samen in dezelfde ruimte zijn laat een andere energie vrijkomen dan samen in Zoom of Teams hangen. Dat laatste is ook mooi hebben we gemerkt, maar het spontane gesprek in een prettige omgeving en voorzien van een lekker hapje en drankje brengt ons inziens toch meer. De toekomst die wij zien is dan ook hybride. En dus is onze agenda voor het najaar weer stevig gevuld met fysiek aanbod naast digitaal aanbod. Wij kijken vooral ook uit naar ons eerste fysiek live congres van 2021: Finance on a Mission. We komen dan in Nieuwegein bij elkaar voor een middag vol inspiratie. Filevrij georganiseerd in een luxe setting, het wordt een feest om elkaar weer te treffen!

De Klantgedreven controller

Masterclass

Een klantgedreven controller doorziet het businessmodel van de organisatie, begrijpt hoe waarde wordt gecreëerd wordt en zorgt voor verbinding tussen de verschillende onderdelen in de organisatie en haar omgeving. Ontdek in deze tweedaagse masterclass wat het betekent om vanuit een klantgedreven benadering samen te werken met andere afdelingen en stakeholders binnen jouw organisatie. Deze masterclass wordt geleid door Erik Boon en Gerard Sproncken, die vanuit hun achtergrond in finance en vele rollen als CFO als geen ander weten hoe je op een klantgedreven manier succesvol invulling geeft aan de rol van finance.

Meer informatie over deze masterclass

Privé: De controller als leider van de (finance) transformatie

Masterclass

Je leert in deze vijfdaagse masterclass in een hoog tempo wat jij kunt doen om effectiever te worden als leider van de (Finance) Transformatie in de organisatie. Laat je hierbij inspireren door Mariëlle de Macker, jarenlang Board Member in verschillende internationale organisaties verantwoordelijk voor capital, organisatie en cultuur. En door Nan Banens die als erkend en ervaren NOLOC loopbaan professional mensen begeleidt die willen bewegen en ontwikkelen in hun loopbaan op weg naar een next level.

Meer informatie over deze masterclass

Privé: RPA in Finance

Workshop

Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat RPA – of tegenwoordig spreken we meer over Intelligent Automation – in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. De verwachting is dat RPA de manier van werken in de Finance functie zoals wij die nu kennen fundamenteel zal veranderen. Bestaande banen verdwijnen of gaan ingrijpend veranderen. Er komen nieuwe banen bij. Wat kan RPA nu precies, hoe werkt het en welke impact gaat het hebben op jouw organisatie en functie? In deze workshop legt Mark de Poorter, RPA Partner Tacstone, je alles tot in de kleinste details uit.

Meer informatie over deze workshop

Data Analytics voor controllers

Training

Hoe meer je beslissingen kunt nemen op basis van feiten, vanuit beschikbare en geanalyseerde data, hoe beter je beslissing wordt. De ontwikkelingen binnen data analytics gaan razendsnel en de hoeveelheid data die beschikbaar is groeit exponentieel. Datagedreven werken is de nieuwe norm. De controller die dat beheerst is in staat echt een trusted advisor te worden voor de organisatie. Ontdek en leer alles over in deze praktische training.

Meer informatie over deze training

Fraude en de Accountant in Business

Training

Onze training "Fraude en de Accountant in Business" is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2020. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had, met één "twist". Deze training bevat namelijk een onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet je of iemand de waarheid spreekt of niet. Deelname levert 6 PE-punten op.

Meer informatie over deze training

Agenda

04
Juni

Generatieve AI in Finance
Online

07
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht Lunetten

19
Juni

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

26
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht Lunetten

19
September

De Credit Manager als Business Partner
Aristo Utrecht Lunetten

02
Oktober

Business Valuation
Aristo Utrecht Lunetten

08
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht Lunetten

13
November

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen