Partners
Trainingspartners

workshop

Professionele Ethiek

Direct inschrijven
15
DEC 2020
Professionele Ethiek

NBC Congrescentrum Nieuwegein

Wat houdt deze workshop in?

Organisaties hebben regelmatig te maken met ethische dilemma’s. Als Finance Professional heb je een belangrijke rol in het bewaken van grenzen. Het is daarom belangrijk jezelf scherp te houden op ethiek. Hoe sta jij tegenover bepaalde dilemma’s? Hoe beïnvloed je de organisatie zo dat de kans op ethisch handelen toeneemt? Het zijn wezenlijke vragen en voor de VRC een reden geweest te komen met een nieuwe regeling op het gebied van professionele ethiek.

Dit is de vierde workshop in het door Next Level en PLUC! ontwikkelde programma rondom professionele ethiek. In deze workshop staan we opnieuw stil bij professionele ethiek in relatie tot jezelf, met een volledig up to date gebracht en aangepast programma. Op de persoonlijke dimensie kijken we daarbij naar zowel kennis, vaardigheden als houding. Voor deze editie hebben we bovendien gevraagd of Andreas Wismeijer hem wil verzorgen.

Andreas is evolutionair psycholoog en zal een flink stuk psychologie toevoegen aan het programma. Belangrijkste elementen waar we in deze workshop op in gaan zijn de psychologische aspecten van ethiek en jouw persoonlijke houding in relatie tot ethiek. Bereid je voor op een praktische workshop met veel discussie, veel interactie en verrassende inzichten. De workshops die PLUC! verzorgt op het gebied van ethiek horen niet voor niets tot de hoogst gewaardeerde in de markt.

Wat leert u tijdens deze workshop?

  • Je eigen houding, gedrag en vaardigheden in relatie tot ethiek in persoonlijke context ontdekken;
  • Hoe ethiek en het nemen van beslissingen werkt in psychologisch perspectief;
  • Hoe je jezelf kunt aanzetten tot ethisch gedrag

Voor wie is deze workshop bestemd?

De training is vooral bestemd voor financial professionals die zich scherper willen houden op het gebied van ethiek. Deelname aan deze cursus levert u zeker voordeel op indien u werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager
  • Etc.

Hoe ziet het programma er uit?

16.00: start blok 1
17.30: broodjes en korte pauze
18.00: start blok 2
19.00: einde en aansluitend borrel

Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00, einde is om 19.00. Bovendien serveren we luxe broodjes tijdens de workshop en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Andreas Wismeijer

Andreas Wismeijer promoveerde aan de Universiteit van Tilburg op zijn proefschrift over de psychologie van geheimen. Op dit moment werkt hij aan de Universiteit van Tilburg als docent en aan de Nyenrode Business Universiteit als Visiting Associate Professor op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie. Andreas is een top onderzoeker, die het ook nog eens goed weet te verwoorden! Die eigenschap bezorgde hem al optredens in “De Wereld Leert Door”. Voor zijn onderzoek en onderwijs maakt hij gebruik van inzichten uit de sociale en evolutionaire psychologie. Een deel van zijn tijd besteed hij en het voor bedrijven en (semi-) overheidsinstellingen toepasbaar maken van de meest recente wetenschappelijke inzichten over psychologische processen.

Andreas Wismeijer

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze eendaagse praktijkgerichte training bedragen 315 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en luxe broodjes.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Professionele Ethiek

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'VERSTUUR'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u de factuur en alle benodigde informatie.

Naam training: Professionele Ethiek

Type: workshop

Kosten: € 315 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371