nla-logo-large.png Amsterdam 12 juni 2020 Next Level Nieuwsbrief Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Extra data workshop Fraude en de Accountant in Business

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

De workshop “Fraude en de Accountant in Business” die Next Level Academy en PLUC! organiseren en die al ruim een jaar onderdeel uitmaakt van ons aanbod, is tot nu toe heel goed ontvangen door de deelnemers. Met een gemiddelde waardering van een 8,6 zijn we trots op onze kerndocenten Gert van Beek en Dick de Groot. Intussen mogen we weer fysiek bijeen komen, wat zowel voor de deelnemers als voor de trainers toch net even die extra dynamiek geeft. Heerlijk, we hebben er zin in! En jullie ook hebben we gemerkt. Van de drie data die we in juni beschikbaar hebben zijn alleen op 16 juni nog enkele plaatsen beschikbaar. Daarom hebben we nog voor de zomer een extra datum toegevoegd, op 9 juli bij NBC in Nieuwegein. Ook die workshop is uiteraard COVID-19 proof georganiseerd. Dus wil je nog voor de zomer invulling geven aan dit voor de accountant in business verplichte thema, we zien je graag. Sterker nog, we staan te trappelen!

Fraude en de Accountant in Business

Training

Onze training "Fraude en de Accountant in Business" is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2020. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had, met één "twist". Deze training bevat namelijk een onderdeel leugendetectie, oftewel hoe weet je of iemand de waarheid spreekt of niet. Deelname levert 6 PE-punten op.

Meer informatie over deze training

Agenda

11
Oktober

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille
NBC Congrescentrum Nieuwegein

13
Oktober

Finance on a Mission 2022 | Najaarseditie
De randstad

18
Oktober

De Credit Manager als Business Partner
5-daagse masterclassreeks. Start op di 18 oktober. Overige dagen: vr 4, vr 11, vr 18 en di 29 november in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein

01
November

Masterclassreeks Digital Finance
6-daagse masterclassreeks. Start op dinsdag 1 november. Overige dagen: dinsdag 8 november, dinsdag 15 november, woensdag 23 november, dinsdag 13 december en dinsdag 20 december in The Green Village Nieuwegein.

08
November

Credit Expo Nederland 2022
Congrescentrum 1931 ’s-Hertogenbosch

09
November

Excel voor debiteurenbeheerders
The Green Village Nieuwegein

10
November

De Klantgedreven controller
Tweedaagse masterclass op donderdag 10 en donderdag 17 november in The Green Village Nieuwegein

14
November

Digital Finance Weken | Ticket 16 PE-uren | 8 Virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 8 virtuele PE-workshops van 14 t/m 25 november 2022. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen