nla-logo-large.png Virtuele training op 10 en 17 juni via Zoom Klantgericht incasseren na corona Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Als gevolg van de coronacrisis kunnen goede klanten acuut in ernstige financiële problemen terechtkomen. Als er niet snel en adequaat een oplossing wordt gevonden, kan dit grote impact hebben op je cashflow. Om dit te voor te zijn, is het van belang om tijdig het gesprek aan te gaan indien er achterstanden ontstaan. Gezamenlijk kun je dan naar een oplossing zoeken. Hoe voer je een effectief incassogesprek in deze ongekende tijden van crisis? In de virtuele training ‘Klantgericht incasseren na corona’ op 10 en 17 juni onder leiding van trainer Guus Halder, ontdek je de fijne kneepjes van het voeren van een effectief en klantgericht incassogesprek. Verder in deze nieuwsupdate. PSD2 is de Europese richtlijn die sinds 2019 van kracht is. Dankzij PSD2 kan een rekeninghouder toegang geven tot zijn/haar betaalrekening aan dienstverleners anders dan de eigen bank. Dat biedt ongekende mogelijkheden voor Credit Management. In het gratis webinar op 27 mei neemt Arash Poorasadi van FinTech-onderneming Invers  je mee in de stand van zaken rond PSD2 en bespreekt aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe PSD2 effectief kan worden toegepast in credit risk management voor zowel B2B als B2c markten.

Klantgericht incasseren (virtuele training)

Virtuele training

Als gevolg van de extreme inflatie kunnen je klanten acuut in de financiële problemen terechtkomen. Als er niet snel en adequaat een oplossing wordt gevonden, kan dit grote impact hebben. Om dit te voorkomen is het van belang om tijdig het gesprek aan te gaan met je klant. Hoe voer je zo’n gesprek in deze ongekende tijden? In deze training onder leiding van Lizzy Entjes, ontdek je alle in en outs van het voeren van een klantgericht incassogesprek.

Meer informatie over deze virtuele training

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille

Cursus

Na afloop van deze eendaagse cursus ben je in staat om de debiteurenrapportage zodanig in te richten dat volledig inzicht wordt verkregen in de waarde, samenstelling en risico's van de debiteurenportefeuille. Dit is van groot belang in deze exceptionele tijden van crisis. De behandelde methoden en technieken worden getoond in een real life case zodat je de materie direct leert toe te passen. De cursus wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Meer informatie over deze cursus

Privé: PSD2: een wereld van ongekende mogelijkheden voor Credit Management (webinar)

Webinar

PSD2 is de Europese richtlijn die sinds 2019 van kracht is. Dankzij PSD2 kan een betaalrekeninghouder toegang geven tot zijn/haar betaalrekening aan dienstverleners anders dan de eigen bank. In dit gratis webinar neemt Arash Poorasadi van FinTech-onderneming Invers u mee in de actuele stand van zaken rond PSD2 en bespreekt aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden hoe PSD2 effectief kan worden toegepast in credit risk management voor zowel zakelijke markten als consumentenmarkten.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 27 Mei 2021 - Online

Meer informatie over deze webinar

Agenda

19
Maart

Duurzaamheid | Ticket 8 PE-uren | 4 virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 9 virtuele workshops van dinsdag 19 maart t/m vrijdag 5 april 2024. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

19
Maart

Duurzaamheid | Ticket 12 PE-uren | 6 virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 9 virtuele workshops van dinsdag 19 maart t/m vrijdag 5 april 2024. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

19
Maart

Duurzaamheid | Ticket 4 PE-uren | 2 virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 9 virtuele workshops van dinsdag 19 maart t/m vrijdag 5 april 2024. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

10
April

Generatieve AI in Finance
Virtuele masterclass via Zoom op woensdag 10 april en woensdag 17 april van 10:00 tot 12:00 uur.

05
Juni

De duurzame Credit Manager
Aristo Utrecht Lunetten

19
Juni

CSRD Reporting: The Next Big Thing
Aristo Utrecht Lunetten

26
Juni

Data Analytics voor Credit Managers
Aristo Utrecht Lunetten

19
September

De Credit Manager als Business Partner
Start op donderdag 19 september in Aristo Utrecht Lunetten. Overige data: vrijdag 27 september, vrijdag 4 oktober, donderdag 10 oktober en donderdag 17 oktober 2024.

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen