nla-logo-large.png Virtuele training op 10 en 17 juni via Zoom Klantgericht incasseren na corona Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Als gevolg van de coronacrisis kunnen goede klanten acuut in ernstige financiële problemen terechtkomen. Als er niet snel en adequaat een oplossing wordt gevonden, kan dit grote impact hebben op je cashflow. Om dit te voor te zijn, is het van belang om tijdig het gesprek aan te gaan indien er achterstanden ontstaan. Gezamenlijk kun je dan naar een oplossing zoeken. Hoe voer je een effectief incassogesprek in deze ongekende tijden van crisis? In de virtuele training ‘Klantgericht incasseren na corona’ op 10 en 17 juni onder leiding van trainer Guus Halder, ontdek je de fijne kneepjes van het voeren van een effectief en klantgericht incassogesprek. Verder in deze nieuwsupdate. PSD2 is de Europese richtlijn die sinds 2019 van kracht is. Dankzij PSD2 kan een rekeninghouder toegang geven tot zijn/haar betaalrekening aan dienstverleners anders dan de eigen bank. Dat biedt ongekende mogelijkheden voor Credit Management. In het gratis webinar op 27 mei neemt Arash Poorasadi van FinTech-onderneming Invers  je mee in de stand van zaken rond PSD2 en bespreekt aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe PSD2 effectief kan worden toegepast in credit risk management voor zowel B2B als B2c markten.

Klantgericht incasseren (virtuele training)

Virtuele training

Als gevolg van de extreme inflatie kunnen je klanten acuut in de financiële problemen terechtkomen. Als er niet snel en adequaat een oplossing wordt gevonden, kan dit grote impact hebben. Om dit te voorkomen is het van belang om tijdig het gesprek aan te gaan met je klant. Hoe voer je zo’n gesprek in deze ongekende tijden? In deze training onder leiding van Lizzy Entjes, ontdek je alle in en outs van het voeren van een klantgericht incassogesprek.

Meer informatie over deze virtuele training

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille

Cursus

Na afloop van deze eendaagse cursus ben je in staat om de debiteurenrapportage zodanig in te richten dat volledig inzicht wordt verkregen in de waarde, samenstelling en risico's van de debiteurenportefeuille. Dit is van groot belang in deze exceptionele tijden van crisis. De behandelde methoden en technieken worden getoond in een real life case zodat je de materie direct leert toe te passen. De cursus wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Meer informatie over deze cursus

Privé: PSD2: een wereld van ongekende mogelijkheden voor Credit Management (webinar)

Webinar

PSD2 is de Europese richtlijn die sinds 2019 van kracht is. Dankzij PSD2 kan een betaalrekeninghouder toegang geven tot zijn/haar betaalrekening aan dienstverleners anders dan de eigen bank. In dit gratis webinar neemt Arash Poorasadi van FinTech-onderneming Invers u mee in de actuele stand van zaken rond PSD2 en bespreekt aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden hoe PSD2 effectief kan worden toegepast in credit risk management voor zowel zakelijke markten als consumentenmarkten.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 27 Mei 2021 - Online

Meer informatie over deze webinar

Agenda

19
Juni

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

26
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

19
September

De Credit Manager als Business Partner
Aristo Utrecht Lunetten

02
Oktober

Business Valuation
Aristo Utrecht Lunetten

08
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

13
November

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

18
November

Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 12 PE-uren | 6 workshops naar keuze
Online

18
November

Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 8 PE-uren | 4 workshops naar keuze
Online

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen