nla-logo-large.png Dinsdag 24 januari 2023 Next Level Academy Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

2023 is voor Credit Professionals meer dan ooit de tijd om de toegevoegde waarde van het vak te tonen en proactief de rol als Business Partner te pakken. De masterclassreeks de Credit Manager als Business Partner behandelt de belangrijkste managementtheorieën en inzichten om als Credit Manager op het allerhoogste niveau te kunnen acteren en adviseren. In vijf inspirerende bijeenkomsten bieden trainers Raimond Honig MBA, Drs Hinrich Slobbe en Ir Igor Wortel MBA inzicht in de stappen die je kunt zetten om de brug tussen de afdeling Credit Management en de organisatie te slechten. Na afloop beschik je over actuele kennis en vaardigheden om als Credit Manager een bijdrage te leveren aan het behalen van de strategische doelstellingen van jouw organisatie. Ben je klaar voor de volgende stap en wil je dit jaar de rol als business partner in jouw organisatie invullen? Pak dan nu je kans.

De Credit Manager als Business Partner

Masterclassreeks

Tijdens de masterclassreeks “De Credit Manager als Business Partner” behandelen trainers Raimond Honig, Hinrich Slobbe en Igor Wortel actuele theorieën en inzichten die van belang zijn om als Credit Manager op het allerhoogste niveau te kunnen acteren en adviseren. Na deelname ben je futureproof en beschik je over de benodigde kennis en vaardigheden om als Credit Manager een proactieve bijdrage te leveren aan de uitvoering van de strategie van jouw organisatie. Het is ook mogelijk om een of meerdere losse masterclasses uit deze reeks te volgen! De masterclassreeks start op dinsdag 9 mei 2023. Overige data: dinsdag 16 mei, dinsdag 23, dinsdag 30 mei en dinsdag 6 juni 2023 in Aristo Utrecht Lunetten


Waar en wanneer?

  • Dinsdag 9 Mei 2023 - Start op dinsdag 9 mei in Aristo Utrecht Lunetten. Overige data zijn dinsdag 16 mei, dinsdag 23, dinsdag 30 mei en dinsdag 6 juni 2023.

Meer informatie over deze masterclassreeks

Financiële Analyse

Training

Het snel analyseren en doorgronden van een balans, resultatenrekening en kasstroomoverzicht vereist de nodige kennis en oefening. In deze eendaagse training oefent u aan de hand van actuele casusposities. Via een integrale case leert u begrippen als solvabiliteit, liquiditeit, activiteit, rentabiliteit, groei, cashflow en rendement snel te berekenen en te beoordelen. De training wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

  • Woensdag 24 Mei 2023 - Regio Utrecht
  • Woensdag 29 November 2023 - Regio Utrecht

Meer informatie over deze training

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille

Cursus

Na afloop van deze eendaagse cursus ben je in staat om de debiteurenrapportage zodanig in te richten dat volledig inzicht wordt verkregen in de waarde, samenstelling en risico's van de debiteurenportefeuille. Dit is van groot belang in deze exceptionele tijden van crisis. De behandelde methoden en technieken worden getoond in een real life case zodat je de materie direct leert toe te passen. De cursus wordt gegeven door Drs. Jean Gieskens AC CCM QT.

Waar en wanneer?

  • Woensdag 19 April 2023 - Regio Utrecht
  • Woensdag 4 Oktober 2023 - Regio Utrecht

Meer informatie over deze cursus

CSRD Reporting | Voldoet voor het verplichte NBA thema “Duurzaamheid”

Cursus

Sinds kort ligt er “The Next Big Thing” op het bord van de finance professional: het invulling geven aan de Corporate Sustainable Reporting Directive (CSRD) binnen de organisatie. Veel multinationals, banken en overheidsorganisaties zijn hier al geruime tijd mee bezig. Anno 2023 zijn ook de vereisten en milestones voor grote organisaties bekend. Daarenboven tekenen de contouren voor middelgrote organisaties zich af aan de horizon. Deze cursus biedt jou als finance professional tal van aanknopingspunten voor het opstellen van de rapportage conform de nieuwe wet- en regelgeving van de CSRD.

Waar en wanneer?

  • Woensdag 10 Mei 2023 - Regio Utrecht
  • Woensdag 21 Juni 2023 - Regio Utrecht
  • Woensdag 13 December 2023 - Regio Utrecht

Meer informatie over deze cursus

Agenda

19
April

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille
Regio Utrecht

20
April

Credit Expo België 2023
De Montil Affligem

09
Mei

De Credit Manager als Business Partner
Start op dinsdag 9 mei in Aristo Utrecht Lunetten. Overige data zijn dinsdag 16 mei, dinsdag 23, dinsdag 30 mei en dinsdag 6 juni 2023.

10
Mei

CSRD Reporting | Voldoet voor het verplichte NBA thema “Duurzaamheid”
Regio Utrecht

24
Mei

Financiële Analyse
Regio Utrecht

21
Juni

CSRD Reporting | Voldoet voor het verplichte NBA thema “Duurzaamheid”
Regio Utrecht

04
Oktober

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille
Regio Utrecht

02
November

De Klantgedreven controller
Tweedaagse masterclass op donderdag 2 november en donderdag 23 november in de Regio Utrecht.

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen