nla-logo-large.png Credit Management trainingen 2024 Speciaal voor Credit Management professionals Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Dit jaar organiseert Next Level weer diverse bijeenkomsten voor Credit Management Professionals die de volgende stap in hun carrière willen zetten. We starten in juni met de nieuwe cursus “De duurzame Credit Manager”. In deze cursus biedt Jean Gieskens een overview van alle relevante wetten en regels op het gebied van de duurzaamheidsthema’s ESG en SDG die de komende jaren het credit management zullen raken. Later in juni start “Data Analytics voor Credit Managers”. In deze nieuwe cursus krijg je modellen, methoden en technieken aangeboden om stap-voor-stap een fundamentele data-analyse uit te voeren die is gebaseerd op beproefde statistische beginselen. Na de zomer op donderdag 19 september start een nieuwe reeks van de vijfdaagse masterclassreeks “De Credit Manager als Business Partner” met topdocent Raimond Honig. Je krijgt in deze masterclassreeks de benodigde kennis en inzichten om je rol als Business Partner optimaal te kunnen invullen. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

De duurzame Credit Manager

Cursus

Duurzaamheid is hot. Veel organisaties voelen de noodzaak om te verduurzamen óf voelen de druk van de diverse nieuwe wetten en regels op het gebied van duurzaamheid die de komende jaren worden ingevoerd. Ook als Credit Manager krijg je steeds meer te maken met verplichte rapportages op de duurzaamheidsthema’s Environmental, Social & Governance (ESG) en de Sustainable Development Goals (SDG). Deze cursus biedt je een overview van alle relevante wetten en regels die de komende jaren alle organisaties én het credit management zullen raken.

Waar en wanneer?

  • Woensdag 5 Juni 2024 - Aristo Utrecht Lunetten
  • Donderdag 21 November 2024 - Aristo Utrecht Lunetten

Meer informatie over deze cursus

Data Analytics voor Credit Managers

Cursus

Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het order to cash proces binnen je organisatie. Dit proces omvat onder meer klantacceptatie, het vaststellen kredietlimieten, tijdige foutloze facturatie, het oplossen van disputen, het monitoren van debiteurenportefeuille en de overdracht van vorderingen aan een incassopartner. In al deze fases van het order to cash proces spelen data en de juiste analyse van data een cruciale rol. Zonder data analytics ben je als Credit Manager stuurloos! In deze unieke cursus onder leiding van Jean Gieskens, krijg je modellen, methoden en technieken aangeboden om stap-voor-stap een fundamentele data-analyse uit te voeren die is gebaseerd op beproefde statistische beginselen.

Waar en wanneer?

  • Woensdag 26 Juni 2024 - Aristo Utrecht Lunetten
  • Donderdag 28 November 2024 - Aristo Utrecht Lunetten

Meer informatie over deze cursus

De Credit Manager als Business Partner

Masterclassreeks

Deze masterclassreeks behandelt actuele theorieën en inzichten die nodig zijn om op het hoogste niveau te kunnen acteren. In vijf bijeenkomsten bieden Raimond Honig, Hinrich Slobbe en Igor Wortel je inzicht in de stappen die je moet zetten om de brug tussen jouw afdeling Credit Management en de organisatie te slechten. Voor een optimaal leereffect en maximale impact is het van belang dat je beschikt over een gezonde drive tot samenwerken met andere professionals. Daarnaast ben je nieuwsgierig, gefocust op de dialoog en durf je jouw eigen aannames ter discussie te stellen. Het is ook mogelijk om een of meerdere losse masterclasses uit deze reeks te volgen.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 19 September 2024 - Start op donderdag 19 september in Aristo Utrecht Lunetten. Overige data: vrijdag 27 september, vrijdag 4 oktober, donderdag 10 oktober en donderdag 17 oktober 2024.

Meer informatie over deze masterclassreeks

Agenda

19
Maart

Duurzaamheid | Ticket 8 PE-uren | 4 virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 9 virtuele workshops van dinsdag 19 maart t/m vrijdag 5 april 2024. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

19
Maart

Duurzaamheid | Ticket 12 PE-uren | 6 virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 9 virtuele workshops van dinsdag 19 maart t/m vrijdag 5 april 2024. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

19
Maart

Duurzaamheid | Ticket 4 PE-uren | 2 virtuele workshops naar keuze
Keuze uit 9 virtuele workshops van dinsdag 19 maart t/m vrijdag 5 april 2024. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

10
April

Generatieve AI in Finance
Virtuele masterclass via Zoom op woensdag 10 april en woensdag 17 april van 10:00 tot 12:00 uur.

05
Juni

De duurzame Credit Manager
Aristo Utrecht Lunetten

19
Juni

CSRD Reporting: The Next Big Thing
Aristo Utrecht Lunetten

26
Juni

Data Analytics voor Credit Managers
Aristo Utrecht Lunetten

19
September

De Credit Manager als Business Partner
Start op donderdag 19 september in Aristo Utrecht Lunetten. Overige data: vrijdag 27 september, vrijdag 4 oktober, donderdag 10 oktober en donderdag 17 oktober 2024.

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen