nla-logo-large.png Credit Management trainingen 2024 Speciaal voor Credit Management professionals Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Dit jaar organiseert Next Level weer diverse bijeenkomsten voor Credit Management Professionals die de volgende stap in hun carrière willen zetten. We starten in juni met de nieuwe cursus “De duurzame Credit Manager”. In deze cursus biedt Jean Gieskens een overview van alle relevante wetten en regels op het gebied van de duurzaamheidsthema’s ESG en SDG die de komende jaren het credit management zullen raken. Later in juni start “Data Analytics voor Credit Managers”. In deze nieuwe cursus krijg je modellen, methoden en technieken aangeboden om stap-voor-stap een fundamentele data-analyse uit te voeren die is gebaseerd op beproefde statistische beginselen. Na de zomer op donderdag 19 september start een nieuwe reeks van de vijfdaagse masterclassreeks “De Credit Manager als Business Partner” met topdocent Raimond Honig. Je krijgt in deze masterclassreeks de benodigde kennis en inzichten om je rol als Business Partner optimaal te kunnen invullen. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.

De duurzame Credit Manager

Cursus

Duurzaamheid is hot. Veel organisaties voelen de noodzaak om te verduurzamen óf voelen de druk van de diverse nieuwe wetten en regels op het gebied van duurzaamheid die de komende jaren worden ingevoerd. Ook als Credit Manager krijg je steeds meer te maken met verplichte rapportages op de duurzaamheidsthema’s Environmental, Social & Governance (ESG) en de Sustainable Development Goals (SDG). Deze cursus biedt je een overview van alle relevante wetten en regels die de komende jaren alle organisaties én het credit management zullen raken.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 21 November 2024 - Aristo Utrecht Lunetten

Meer informatie over deze cursus

Data Analytics voor Credit Managers

Cursus

Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het order to cash proces binnen je organisatie. Dit proces omvat onder meer klantacceptatie, het vaststellen kredietlimieten, tijdige foutloze facturatie, het oplossen van disputen, het monitoren van debiteurenportefeuille en de overdracht van vorderingen aan een incassopartner. In al deze fases van het order to cash proces spelen data en de juiste analyse van data een cruciale rol. Zonder data analytics ben je als Credit Manager stuurloos! In deze unieke cursus onder leiding van Jean Gieskens, krijg je modellen, methoden en technieken aangeboden om stap-voor-stap een fundamentele data-analyse uit te voeren die is gebaseerd op beproefde statistische beginselen.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 28 November 2024 - Aristo Utrecht Lunetten

Meer informatie over deze cursus

De Credit Manager als Business Partner

Masterclassreeks

Deze masterclassreeks behandelt actuele theorieën en inzichten die nodig zijn om op het hoogste niveau te kunnen acteren. In vijf bijeenkomsten bieden Raimond Honig, Hinrich Slobbe en Igor Wortel je inzicht in de stappen die je moet zetten om de brug tussen jouw afdeling Credit Management en de organisatie te slechten. Voor een optimaal leereffect en maximale impact is het van belang dat je beschikt over een gezonde drive tot samenwerken met andere professionals. Daarnaast ben je nieuwsgierig, gefocust op de dialoog en durf je jouw eigen aannames ter discussie te stellen. Het is ook mogelijk om een of meerdere losse masterclasses uit deze reeks te volgen.

Waar en wanneer?

  • Donderdag 19 September 2024 - Aristo Utrecht Lunetten

Meer informatie over deze masterclassreeks

Agenda

04
Juni

Generatieve AI in Finance
Online

07
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht (VOL)

19
Juni

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

26
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

19
September

De Credit Manager als Business Partner
Aristo Utrecht Lunetten

02
Oktober

Business Valuation
Aristo Utrecht Lunetten

08
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

13
November

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen