Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 12 PE-uren | 6 workshops naar keuze

Type
virtuele pe-marathon

Datum & locatie
  • Maandag 18 november 2024, Online
Opmerking
Keuze uit 6 virtuele workshops van maandag 18 november t/m vrijdag 29 november. Selecteer de data en de tijden in het inschrijfformulier.

Investering
€975 excl. BTW
Direct inschrijven

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Wat houdt deze virtuele pe-marathon in?

Next Level Academy lanceert dit najaar een nieuwe editie van de Virtuele PE-Marathon gefocust op het zeer actuele thema Artificial Intelligence. Deze nieuwe virtuele PE-Marathon bestaat uit 6 relevante onderwerpen die worden gegeven door gerenommeerde AI-experts en trainers. Deze Virtuele PE-Marathon gaat op 18 november van start en duurt tot en met 29 november. Dankzij het succes van voorgaande PE-Marathons, waarin RA’s en RC’s  in de gelegenheid werden gesteld om in tijden van oplopende coronacijfers deel te nemen aan kwalitatief hoogwaardige virtuele PE-workshops, hebben we besloten dit concept blijvend te herhalen. Zo stellen wij je in staat om in kleine groepen tijdens compacte virtuele bijeenkomsten (géén reistijd) zeer efficiënt de benodigde PE-uren te behalen voor je PE-Portfolio.

Wat leer je tijdens deze virtuele pe-marathon?

Deze gloednieuwe PE-Marathon is opgebouwd uit 12 virtuele workshops van elk twee uur die via Zoom worden gegeven. Je kunt een keuze maken uit de onderstaande 6 onderwerpen.

AI & de digitale transformatie van Finance – Frank Verbeeten
In de afgelopen jaren zijn veel nieuwe technologieën binnen zowel organisaties als binnen Finance geadopteerd, zoals Robotic Process Automation, Process Mining, Data Analytics en recentelijk (generatieve) AI. Wat betekenen deze technologieën voor Finance? Waarin verschillen deze technologieën, en welke zijn het meest bruikbaar binnen Finance? Wat is het gevolg voor de opzet van de financiële functie en de balans tussen shared service centers, outsourcing en automatisering? Wat voegt AI toe aan eerdere technologieën? En over welke competenties moet Finance beschikken om toegevoegde waarde te realiseren met deze technologieën? Op basis van data uit het jaarlijkse onderzoek van Finance on a Mission bespreken we een aantal van deze zaken in deze virtuele workshop.

Generatieve AI-strategieën binnen Finance – Tim Goudriaan
Generatieve AI verovert onze wereld. Er is geen professional die straks nog zonder kan. Deze virtuele workshop is speciaal ontworpen voor financiële professionals. Het biedt een unieke kans om de transformerende kracht van generatieve AI-technologieën in de financiële sector te verkennen. Tim Goudriaan laat je zien hoe krachtig generatieve AI jouw werk als finance professional kan ondersteunen. Of je nu klantbelevingen wilt verbeteren of financiële processen wilt stroomlijnen, generatieve AI maakt je werk efficiënter en volgens Tim ook leuker. Hij gaat je meenemen en je laten verbazen wat AI kan doen voor jou en wat deze technologie nu en straks betekent in de competitieve financiële wereld.

Data Analytics met AI – Marco de Jong
AI houdt de gemoederen bezig. Aan de ene kant als kans om de effectiviteit van medewerkers te vergroten door data-analyses op veel grotere schaal mogelijk te maken en complexiteit te doorgronden. Aan de andere kant omdat het ons werk structureel kan veranderen en dit voor medewerkers onzekerheid met zich meebrengt. Hoe ga je hier vanuit Finance mee om? Een belangrijke eerste stap is het kennis nemen van wat data en AI eigenlijk is en hoe je dit voor je kunt laten werken. Vanuit zijn praktijkervaring neemt Marco de Jong je graag mee in de mogelijkheden en laat hij zien hoe je deze nieuwe techniek praktisch toepast

Data gedreven organiseren met AI – Paul Bessems
Steeds meer organisaties ontdekken de kracht en het gemak van generatieve AI, zoals ChatGPT. Zeker als je stilstaat bij het feit dat we minstens dertig procent van onze tijd via bijvoorbeeld e-mail vragen stellen en beantwoorden. Maar om AI goed te kunnen gebruiken moeten de data wel kloppen. We vertrouwen maar vijftig procent van de interne en vijftien procent van de externe data. Een data scientist is vijftig tot tachtig procent van de tijd bezig datasets op te schonen. Daarom zul je de transformatie moeten maken naar data gedreven organiseren. Als dat lukt kan AI de meeste taken van ons overnemen. Want als je met ChatGPT het eerstvolgende woord in een zin kunt voorspellen, kun je ook de personeels- of transportplanning met AI maken.

Juridisch aspecten van AI – Floris de Wit
AI is een technologie die grote impact zal hebben (en mogelijk reeds heeft) op de organisatie. In de Europese Unie wordt AI gereguleerd middels de AI-verordening: de allereerste uitgebreide AI-wet ter wereld. Deze wet bevat regels voor het gebruik van artificiële intelligentie in de EU en zal kaders scheppen voor risicobeheer van AI. In deze workshop zal uiteraard de Europese AI Verordening aan de orde komen. Daarnaast zal breder en dieper in worden gegaan op kansen en risico’s bij de inkoop en inzet van AI in jouw organisatie, en hoe de risico’s kunnen worden gemitigeerd. Voor een goed begrip van de kansen en risico’s is een basisbegrip van de onderliggende technologie noodzakelijk, daar zal dan ook uitgebreid bij stil worden gestaan.

RPA en AI: slimmer automatiseren van processen – Janpieter Koning
Iedereen weet inmiddels dat de combinatie van Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) bij veel organisaties wordt toegepast. Kranten en nieuwsbrieven staan er vol van, en bureaus als Gartner, voorspellen dat de impact van deze technologieën de komende jaren exponentieel zal toenemen. De combinatie van RPA en AI wordt steeds krachtiger en eenvoudiger toepasbaar. In deze virtuele workshop deelt Janpieter Koning zijn kennis en praktijkervaring, o.a. opgedaan door implementatie van RPA & AI bij tientallen organisaties. Zo legt hij het verschil tussen RPA en AI uit en deelt hij welke processen geschikt zijn om te automatiseren. Daarnaast laat Janpieter zien hoe je een business case maakt, hoe je met RPA & AI kunt starten en wat de effecten zijn op AO/IB. Ook worden diverse praktijk demo’s getoond van slimme software robots bij verschillende organisaties.

Voor wie is deze virtuele pe-marathon bestemd?

Het ticket 12 PE-uren virtuele PE-marathon is speciaal bestemd voor financiële professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van AI willen vergroten en tegelijkertijd efficiënt en doelgericht aan hun PE-portfolio willen werken.

Hoe ziet het programma eruit?

Elke virtuele workshop duurt twee uur. Er wordt gewerkt via Zoom. De workshops vinden plaats in de ochtend van 10.00 – 12.00 uur of in de middag van 14.00 – 16.00 uur.

Klik hier om planning van de workshops te bekijken (PDF). Deze data en tijden vind je ook in het inschrijfformulier onderaan deze pagina door daar te klikken op de knop “OPEN INSCHRIJVING”

Sprekers:

Frank Verbeeten
Frank Verbeeten

Prof. dr. Frank Verbeeten MBA is hoogleraar Accounting aan de Universiteit Utrecht. Zijn onderzoek richt zich op het gebruik en de effectiviteit van (niet-)financiële prestatiemaatstaven, het ontwerp van controlsystemen en de rol van de CFO en de financiële functie binnen organisaties. Hij heeft tal van artikelen gepubliceerd in diverse wetenschappelijke tijdschriften en vakbladen op het gebied van Finance. Frank is joint editor van het Journal of Management Control en reviewer voor verschillende internationale wetenschappelijke tijdschriften.

Frank Verbeeten
Tim Goudriaan
Tim Goudriaan

Tim Goudriaan (LL.M.) is trainer en adviseur op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI). Hij heeft ruim 3000 uur gewerkt met AI-tools als ChatGPT en Copilot en is daarmee een van de meest ervaren 'prompt engineers' van Nederland. Tim is een veelgevraagd spreker, trainer en adviseur bij financiële, fiscale, juridische en onderwijsorganisaties. Naast zijn werk als professioneel AI-trainer runt hij het onderwijsplatform Teachmehowtodothat en ontwikkelt hij 'serious games' en simulaties voor diverse MBA-programma's.

Tim Goudriaan
Marco de Jong
Marco de Jong

Marco de Jong is mede-oprichter en CEO van Experience Data. Experience Data houdt zich bezig met inspirerende projecten op het gebied van Big Data. Voor hij bij Experience Data ging werken was Marco directeur bij Data to Insight en werkte hij als senior manager bij EY. Marco heeft een passie voor het praktisch vertalen van de mogelijkheden van data naar organisaties. Hij weet als geen ander hoe je de business betrekt bij projecten op het gebied van Big Data en kan putten uit een schat aan ervaring.

Marco de Jong
Paul Bessems
Paul Bessems

Paul Bessems is internationaal spreker, blockchain consultant en auteur van meerdere managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Daarnaast is Paul CEO van Weconet Technologies BV. Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg van een algemene datanutsvoorziening en vertaalt nieuwe technologie naar concrete toepassingen.

Paul Bessems
Floris de Wit
Floris de Wit

Floris de Wit is Legal Director bij DLA Piper en is meer dan 12 jaar technologie advocaat. Floris adviseert cliënten (zowel leveranciers als afnemers) over allerlei soorten van technologie transacties: inkoop en verkoop van technologie (vaak IT), het opstellen van complexe licentieovereenkomsten, IT outsourcing projecten, digitale transformatieprojecten, en natuurlijk AI. Floris geeft met grote regelmaat trainingen over het onderwerp AI en doceert op het terrein. Hij heeft ruime tijd ervaring opgedaan in Silicon Valley (USA) en is daardoor goed bekend met opereren in een internationale context.

Floris de Wit
Janpieter Koning
Janpieter Koning

Janpieter Koning is sinds 2006 partner van Tacstone, adviesbureau in digitale strategie, robotisering en procesoptimalisatie. Janpieter Koning studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en daarna postdoctoraal registeraccountant. Hij werkte van 1988 tot 1996 bij KPMG Accountants en tot 2006 bij KPMG Consulting, later Atos Origin.

Janpieter Koning
Type
virtuele pe-marathon

Datum & locatie
  • Maandag 18 november 2024, Online
Opmerking
Keuze uit 6 virtuele workshops van maandag 18 november t/m vrijdag 29 november. Selecteer de data en de tijden in het inschrijfformulier.

Investering
€975 excl. BTW

Direct inschrijven

Vragen over deze training? Bel Inka Sijtsema op 06 5249 4969 of mail inka@nlacademy.nl.

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan 6 virtuele workshops naar keuze bedragen 975 euro exclusief btw. Je kunt kiezen uit de bovenstaande 6 onderwerpen. Deelname aan de 6 virtuele workshops levert je in het totaal 12 PE-uren op. Na afloop sturen we jou op aanvraag graag een certificaat van deelname van de workshops die je hebt gevolgd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 12 PE-uren | 6 workshops naar keuze

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vul hieronder je gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt dan per omgaande een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Naam training: Virtuele PE-Marathon AI in Finance | Ticket 12 PE-uren | 6 workshops naar keuze

Type: virtuele pe-marathon

Kosten: € 975 excl. BTW

Datum training: 18 november 2024 - Online










    Selecteer 6 sessies & data:


    Ochtend: van 10.00 tot 12.00 uur | Middag: van 14.00 tot 16.00 uur

    Data Analytics met AI, Marco de Jong

    dinsdag 19 november, 10.00 - 12.00 uurwoensdag 27 november, 14.00 - 16.00 uur

    AI en de digitale transformatie van Finance, Frank Verbeeten

    woensdag 20 november, 14.00 - 16.00 uurdinsdag 26 november, 10.00 - 12.00 uur

    Data gedreven organiseren met AI, Paul Bessems

    maandag 18 november, 14.00 - 16.00 uurmaandag 25 november, 10.00 - 12.00 uur

    Juridische aspecten van AI, Floris de Wit

    donderdag 21 november, 10.00 - 12.00 uurvrijdag 29 november, 14.00 - 16.00 uur

    Generatieve AI strategieën binnen Finance, Tim Goudriaan

    vrijdag 22 november, 10.00 - 12.00 uurdinsdag 26 november, 14.00 - 16.00 uur

    RPA en AI: slimmer automatiseren van processen, Janpieter Koning

    donderdag 21 november, 14.00 - 16.00 uurvrijdag 29 november, 10.00 - 12.00 uur

    Vragen? Bel 020 672 1371