nla-logo-large.png High Performance Strategie Executie Nog enkele plaatsen beschikbaar Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

Voor de onderstaande trainingen in de september en oktober zijn op dit moment nog enkele plaatsen beschikbaar. Al onze trainingen worden volledig live en Covid-proof georganiseerd. Eindelijk weer live interactie met vakgenoten en geen videomeetings meer. Maar de veiligheid van onze deelnemers en van onze onze trainers staat vanzelfsprekend altijd voorop. Mocht er zich onverhoopt een nieuwe lockdown voordoen dan zit je nergens aan vast! We zien je graag tijdens een van onze fysieke trainingen.

High Performance Strategie Executie

Workshop

Executie is misschien wel de moeilijkste fase in het uitvoeren van een strategie. Op de heide zitten en nieuwe plannen bedenken kunnen we allemaal. Maar het uitvoeren van plannen, het volharden in een aanpak en het najagen van het goede resultaat, daar zit het echte verschil tussen middelmatig en fantastisch. Hoe doen de best presterende organisaties dat eigenlijk. In deze workshop deelt Paul Rulkens, expert op het gebied van high performance, de geheimen.


Meer informatie over deze workshop

Privé: RPA in Finance

Workshop

Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat RPA – of tegenwoordig spreken we meer over Intelligent Automation – in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. De verwachting is dat RPA de manier van werken in de Finance functie zoals wij die nu kennen fundamenteel zal veranderen. Bestaande banen verdwijnen of gaan ingrijpend veranderen. Er komen nieuwe banen bij. Wat kan RPA nu precies, hoe werkt het en welke impact gaat het hebben op jouw organisatie en functie? In deze workshop legt Mark de Poorter, RPA Partner Tacstone, je alles tot in de kleinste details uit.

Meer informatie over deze workshop

Blockchain voor finance professionals

Cursus

Wat is de impact van blockchain op de toekomst van finance? Deze eendaagse praktijkgerichte cursus is bestemd voor innovatieve finance managers die binnen hun organisatie de juiste antwoorden moeten kunnen geven op vragen van directie, management, klanten en prospects over de stand van zaken rondom zaken als Bitcoin, cryptocurrencies, ICO’s, digitale agenda, blockchain-programma’s, use cases en blockchain-technologie. De cursus wordt gegeven door Blockchain-specialist Paul Bessems.

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 2 November 2021 - NBC Congrescentrum Nieuwegein

Meer informatie over deze cursus

Privé: Effectief overtuigen voor finance professionals

Training

Gesprekspartners die maar half luisteren, een idee dat maar niet tussen de oren komt of een onstuitbare lawine aan kritiek: invloed in gesprekken komt nooit vanzelf. Je bent de expert op de inhoud, maar hoe vertaal je die expertise naar meer invloed? Want uiteindelijk telt is dat je niet alleen hebt, maar ook gelijk krijgt. Tijdens de training Effectief Overtuigen vertaal je de belangrijke psychologische inzichten concreet naar jouw praktijk. Aan de hand van Nobelprijswinnend onderzoek van Daniel Kahneman krijg je beter grip op het verloop van gesprekken. Je leert bijvoorbeeld hoe je jezelf wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdekt hoe je zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar jou luisteren.

Meer informatie over deze training

Agenda

04
Juni

Generatieve AI in Finance
Online

07
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht (VOL)

19
Juni

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

26
Juni

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

19
September

De Credit Manager als Business Partner
Aristo Utrecht Lunetten

02
Oktober

Business Valuation
Aristo Utrecht Lunetten

08
November

Copilot in Excel voor finance professionals
Aristo Utrecht

13
November

CSRD Reporting
Aristo Utrecht Lunetten

Heb je misschien vragen over bovenstaande bijeenkomsten of kunnen we je helpen met een nadere toelichting of een vrijblijvend advies? Neem dan contact op via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Inka Sijtsema
Event Manager

PLUC Finance | Next Level
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
T: 020-6721371
E: info@nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen