Partners
Trainingspartners

training

Brein in Balans

Direct inschrijven

Wat houdt deze training in?

We werken meer, langer en vaak ook nog eens buiten kantooruren. Ons werk kenmerkt zich door gebruik van software en digitale technieken. E-mail, social media, smartphones, thuiswerken. Overal en altijd zijn we bereikbaar zijn. Zelfs onze sociale contacten onderhouden we voor een groot deel digitaal. Maken deze mogelijkheden ons leven makkelijker of hebben we een digitaal “Trojaans Paard” in ons leven binnen gehaald waardoor we nooit meer aan ontspanning toekomen?

In deze training geven we je inzicht in de werking van je brein én ga je naar huis met concrete tips om je brein beter aan te laten sluiten bij je omgeving. Eerst verkennen we de anatomie van het brein om daarna te kijken hoe, en volgens welke principes alle hersenstructuren samenwerken.

Daarna ontdekken we aan de hand van voorbeelden en oefeningen ontdekken hoe onze werkdagen er nu uitzien en wat je concreet kunt doen om hier verandering in aan te brengen. Het resultaat: een brein in balans.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Hoe je brein werkt en hoe het omgaat met grote hoeveelheden informatie
  • Waarom je besluitvorming meer reflexmatig en automatisch wordt als je moe bent
  • Met welke concrete handvatten je meer productiviteit uit je brein haalt met veel minder moeite
  • Hoe, vanuit het brein gezien, een ideale en productieve werkdag eruit ziet
  • Hoe heuristics en cognitieve biases hele slimme mensen domme dingen laten doen
  • Welke factoren de grootste invloed hebben op je stressbalans en hoe je in balans kunt blijven, ook onder hoge werkdruk

Voor wie is deze training bestemd?

De training is bestemd voor drukbezette (finance) professionals die zich willen verdiepen in het brein en willen ontdekken hoe het brein in balans is te brengen.

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur   Ontvangst
16:00 – 17:45 uur   Blok 1
17:45 – 18:15 uur    Diner
18:15 – 20:00 uur   Blok 2
20:00 – 20:30 uur  Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00. Bovendien serveren we een heerlijke maaltijd tijdens de training en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Andreas Wismeijer

Andreas Wismeijer promoveerde aan de Universiteit van Tilburg op zijn proefschrift over de psychologie van geheimen. Op dit moment werkt hij aan de Universiteit van Tilburg en aan de Nyenrode Business Universiteit als Visiting Associate Professor op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie. Andreas is een toponderzoeker die het vak goed weet te verwoorden. Deze eigenschap bezorgde hem optredens in “De Wereld Leert Door”. Voor zijn onderzoek maakt hij gebruik van recente inzichten uit de sociale en evolutionaire psychologie.

Andreas Wismeijer

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Brein in Balans

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.