nla-logo-large.png Wegens succes herhaald Virtuele PE-marathon 2021 Klik hier voor de webversie. logo-pluc.png

Beste *|AANHEF|* *|LNAME|*,

De PE-marathon van 2020 was een groot succes. Met een gemiddelde waardering van een 8,3 en een deelnemers die ons feedback gaven dat ze aangenaam waren verrast door de opzet en invulling. Bovendien beviel het format goed en werd het door bijna de helft van de deelnemers zelfs gezien als de voorkeursoptie wanneer het aankomt op het opdoen van kennis, zelfs nog boven fysieke bijeenkomsten. Dat is wel begrijpelijk. De virtuele bijeenkomsten in de PE-marathon zijn inhoudelijk, efficiënt, live, interactief en compact. Met topdocenten die inmiddels weten hoe je interactieve virtuele bijeenkomsten verzorgt. Op basis van deze feedback hebben Next Level Academy en PLUC! in ieder geval besloten ook in het voorjaar van 2021 een virtuele PE-marathon te organiseren. In deze PE-marathon presenteren we de vijf best gewaardeerde onderwerpen uit de eerste marathon, aangevuld met 10 nieuwe onderwerpen.
Opzet virtuele PE-marathon:
3 weken, 15 onderwerpen, 2 virtuele workshops van 2*50 minuten per dag. Dat is het concept van de virtuele PE-marathon. Voor elk wat wils, met een mix van onderwerpen en een antwoord voor iedereen die PE-uren op een inhoudelijke, interactieve en compacte manier wil halen. Live in een virtueel platform, dus met een topspreker die de bijeenkomst boeiend maakt en waar je interactie mee hebt. We bieden ook deze PE-marathon aan door middel van een unieke “hop on, hop off”. Je boekt een ticket van 6, 10 of 20 PE-uren en je maakt een keuze uit de onderstaande 15 diverse onderwerpen die je sterken in een mix van skills. Een uniek concept voor uitzonderlijke tijden!
 
Nieuw voor deze marathon is ook dat we een estafette ticket introduceren. Dat is ticket vanaf 30 PE-uren die je als organisatie boekt. Vervolgens kunnen mensen in de organisatie hun bijeenkomsten selecteren en vastleggen. Heb je hier belangstelling voor, laat het ons dan weten, dan coördineren wij de inschrijvingen met een contactpersoon in de organisatie.
 
Alle virtuele workshops worden aangeboden via Zoom.

Ticket 10 PE-uren virtuele PE-marathon

Virtuele PE-Marathon

De Virtuele PE-marathon van 2020 was een groot succes en wordt daarom herhaald! De virtuele bijeenkomsten in de PE-marathon zijn inhoudelijk, efficiënt, live, interactief en compact. Met topdocenten die weten hoe je interactieve virtuele bijeenkomsten verzorgt. In deze nieuwe virtuele PE-marathon van PLUC Next Level presenteren we de vijf best gewaardeerde onderwerpen uit de eerste marathon aangevuld met 10 nieuwe onderwerpen. De PE-Marathon 2021 gaat op maandag 15 maart van start en duurt tot en met vrijdag 2 april 2021.

Waar en wanneer?

  • Vrijdag 2 April 2021 - 5 virtuele sessies van 15 maart 7 t/m 2 april - Selecteer de data in het inschrijfformulier.

 

Meer informatie over deze virtuele pe-marathon

Agenda

28
Januari

7 TRENDS VOOR KLANTGERICHT & EFFECTIEF CREDIT MANAGEMENT
Online

10
Februari

High Performance Strategie Executie
NBC Nieuwegein (inhaalsessie van 16 december 2020)

02
April

Ticket 10 PE-uren virtuele PE-marathon
5 virtuele sessies van 15 maart 7 t/m 2 april - Selecteer de data in het inschrijfformulier.

14
April

Strategisch Werkkapitaalbeheer
NBC Congrescentrum Nieuwegein

28
April

Credit Policy: opstellen, beheren en communiceren
NBC Congrescentrum Nieuwegein

19
Mei

Financiële Analyse
NBC Congrescentrum Nieuwegein

26
Mei

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille
NBC Congrescentrum Nieuwegein

27
Mei

Blockchain voor Finance Professionals
NBC Congrescentrum Nieuwegein

Heeft u vragen over onze trainingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via nummer 020-6721371 of per e-mail: info@nlacademy.nl

Met vriendelijke groet,
handtekening
Joyce Lafeber
Event Manager

Next Level Academy BV
Jan Vrijmanstraat 293
1087 MN Amsterdam
I: www.nlacademy.nl


Wilt u geen informatie meer ontvangen over ons trainingsaanbod? Meldt u dan af via de link hieronder.

afmelden
| gegevens wijzigen