Klaar voor de start!

20 mei 2020

Op dinsdag 19 mei 2020 gaf de Nederlandse regering een persconferentie waarin een verdere versoepeling van de maatregelen ter bestrijding van COVID-19 werd aangekondigd. Het was fijn te horen dat de maatregelen die zijn getroffen effect hebben en dat die effecten zijn terug te zien in het kleiner aantal slachtoffers en de verminderde druk op de Nederlandse zorg. Nu we langzaam een weg  terug zoeken uit de intelligente lockdown, zien we ook weer mogelijkheden om ons voor te bereiden op het opstarten van fysieke bijeenkomsten. En hoewel wij een blijvende rol zien voor virtuele bijeenkomsten hebben fysieke bijeenkomsten een eigen dynamiek die voor veel deelnemers prettig is. In de persconferentie is aangegeven dat bijeenkomsten met maximaal 30 personen weer mogelijk zijn op locaties die openbaar toegankelijk zijn. Dat betekent dat we op al onze trainingslocaties de deuren kunnen openen voor trainingen.

Voorbereidingen voor fysieke bijeenkomsten in juni

Wij staan in ieder geval te popelen om de deuren weer te openen! Maar dat willen we verantwoord doen. De komende periode zullen wij er alles aan doen om gefaseerd en veilig bijeenkomsten te organiseren. Zo kunnen we, samen met de locaties, zorgen dat we op een COVID-19 veilige manier herstarten. Ons doel is daarbij om jullie in de gelegenheid te stellen op een veilige en ontspannen manier weer te werken aan je kennis en expertise in onze fysieke bijeenkomsten. Daarom starten we onze bijeenkomsten op tot een maximum van 14 deelnemers. Uiteraard passen we op de locaties de richtlijnen van het RIVM toe. Ook vragen we je om alleen naar de training te komen wanneer je vrij bent van klachten en symptomen die kunnen wijzen op COVID-19. Zo letten we op elkaar en zorgen we voor een bijeenkomst die zo veilig mogelijk kan verlopen.

Wat nu wanneer de bijeenkomsten toch niet door kunnen gaan?

Mochten onze bijeenkomsten om wat voor reden dan ook niet door kunnen gaan dan zorgen wij er voor dat we met alternatieve data komen en verplaatsen we je inschrijving kosteloos. Ook wanneer je klachten hebt en daardoor besluit niet naar de bijeenkomst te komen verplaatsen we je inschrijving, geen probleem! Dat betekent ook dat je bij ons niet zult worden geconfronteerd met een verplaatsing naar een virtuele setting wanneer je daar geen behoefte aan hebt. Een virtuele setting heeft immers een eigen dynamiek en vraagt om een andere aanpak en opzet dan een fysieke bijeenkomst, geloven wij. Onze geplande fysieke bijeenkomsten in juni staan op de site. Onder de bijeenkomsten zit ook een aantal data voor de verplichte training “Fraude en de accountant in business”, waarvoor nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is. Wij zien jullie graag in juni weer bij onze bijeenkomsten!

Stay safe!

Jan Heinen, PLUC!