Finance on a Mission: een nieuw platform, speciaal voor jou!

25 augustus 2020

De digitale transformatie raakt organisaties en raakt Finance. Sterker nog, de digitale transformatie is niet meer weg te denken. Als COVID-19 ons iets bewijst is dat het feit dat digitale businessmodellen veerkrachtig zijn en dat digitale technologie ons in staat stelt door te gaan in tijden van crisis. Ondanks een lockdown toch in contact, ondanks ongekende maatregelen toch operationeel. Natuurlijk, de economie en veel organisaties worden hard geraakt, maar je kunt je tegelijk afvragen hoe deze crisis was verlopen toen we nog niet zo digitaal verbonden waren.

Een veelbelovende ontwikkeling

De belofte van digitale technologie is dus groot. Kijk voor één voorbeeld van die belofte maar eens naar hoe we digitaal in contact blijven tijdens de COVID-19 crisis. De behoefte aan fysiek contact is echt niet weg, maar de kans is groot dat we structureel anders na gaan denken over welk contact we dan per se fysiek moeten hebben. De hele wereld over vliegen voor face to face meetings? In de auto voor elke afspraak? Waarschijnlijk niet meer, we hebben versneld geleerd wat we wel en niet digitaal kunnen doen. Om de belofte van de digitale transformatie volledig waar te maken gaan mens en technologie hand in hand. Geen digitale transformatie zonder de mens dus. De grote uitdaging wordt, ook en misschien wel vooral voor Finance Professionals, het ontwikkelen van competenties en vaardigheden die passen bij een meer digitale toekomst.

Wij gaan je helpen

PLUC! organiseert al jaren “Finance on a Mission” vanuit de visie dat ons vakgebied verandert, en dat het noodzakelijk is jezelf steeds aan te passen om blijvend mee te gaan in die verandering. Jezelf op de hoogte houden van ontwikkelingen, de rol zoeken die je past en jezelf dan ook in die rol ontwikkelen, daar draait het om! Daarom doen we onderzoek naar de digitale transformatie, daarom volgen we trends en ontwikkelingen, daarom praten we veel met organisaties en daarom ontwikkelen we trainingen, ontwikkelen we complete en samenhangende finance academies, organiseren we congressen en schrijven we blogs en artikelen. En daarom lanceren we nu ook ons Finance on a Mission platform. Een mooi nieuw platform dat er is voor jou, de Finance Professional die actief bezig is met haar of zijn toekomst. Die nieuwsgierig is naar ontwikkelingen en die graag leest, ziet en hoort hoe anderen naar die ontwikkelingen kijken!

Een bron van kennis en inspiratie

Finance on a Mission is het nieuwe platform dat alle relevante aspecten van de Finance Transformatie belicht. Wij bieden je met ons platform graag een bron van inspiratie en kennis, waar je steeds terug kunt keren om je kennis op peil te houden. We bieden je artikelen, interviews, opiniestukken en blogs over relevante ontwikkelingen op het gebied van de Finance Transformatie. Vergeet daarom niet je op te geven voor ons maandelijkse E-zine zodat je regelmatig updates krijgt van nieuwe content.

Jan Heinen, PLUC!