Credit Expo verzet naar juni 2021

29 september 2020

Door de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus wordt Credit Expo 2020 verplaatst naar juni volgend jaar. Organisator Next Level Academy heeft dit in overleg met de partners besloten.

“Hoewel het binnen de huidige richtlijnen en maatregelen nog steeds is toegestaan om zakelijke evenementen te organiseren, mits anderhalvemeter afstand is gewaarborgd, vinden wij het door de sterk oplopende coronacijfers van de afgelopen weken niet verantwoord om Credit Expo dit najaar door te laten gaan.

Ook hebben wij geconstateerd dat, door het advies van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken, met name grote corporates voor de rest van dit jaar een terughoudend beleid voeren ten aanzien van deelname aan fysieke activiteiten. Onder deze omstandigheden is het niet mogelijk om veilig en succesvol een evenement als de Credit Expo te laten plaatsvinden”, aldus Serge van Groningen van Next Level Academy en organisator van Credit Expo 2020.

Op Credit Expo draait het primair om persoonlijke contacten: bijpraten met bestaande relaties, kennis uitwisselen en waardevolle nieuwe contacten opdoen. Het voornemen is om Credit Expo in juni 2021 te organiseren. Zodra er meer details bekend zijn, worden deze op deze website bekend gemaakt .

Ondanks het teleurstellende bericht, zijn wij verheugd dat alle partners van Credit Expo 2020 hebben bevestigd mee te gaan naar de nieuwe datum in juni 2021. De reeds geregistreerde bezoekers van Credit Expo 2020 worden nader geïnformeerd, zodra de nieuwe datum definitief bekend is.

Als alternatief voor Credit Expo 2020 worden er in samenwerking met partners in de eerste twee weken van november verschillende webinars georganiseerd over trends, actualiteiten en marktontwikkelingen in de Nederlandse Credit Management sector. Meer informatie over de webinars volgt begin oktober.

Bron: Creditexpo.nl