Partners
Trainingspartners

webinar

Hoe Peter Langenbach (vz RvB Maasstad Ziekenhuis) koers houdt in crisistijd

Direct inschrijven

Wat houdt dit webinar in?

In dit webinar geeft Peter Langenbach, voorzitter van de Raad van Bestuur van het Maasstad Ziekenhuis, je een inkijk hoe hij zorgt dat de organisatie op koers blijft in deze zware tijden. Hoe hou je vast aan lange termijn doelen terwijl de korte termijn vraagt om directe actie?

Hoe stuur je op het realiseren van de juiste doelen? Hoe hou je mensen betrokken en hoe ga je om met de grote onzekerheid bij mensen? Hoe hou je jezelf op de hoogte van de dagelijkse ontwikkelingen en hoe stuur je op data en feiten? Aan de hand van concrete voorbeelden neemt Peter Langenbach je mee in deze materie. Daarbij gaat hij onder meer in op de dagelijkse aansturing van het ziekenhuis met behulp van dashboards, op het sturen op waarden en op het onderling afstemmen met de verschillende afdelingen.

Het betreft een live webinar dat wordt professioneel wordt gemodereerd. Er is volop ruimte voor interactie en het stellen van vragen. De kosten voor deelname bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. De helft van dit bedrag gaat naar goede doelen verbonden aan het Maasstad Ziekenhuis.

Voor wie is dit webinar bestemd?

Dit webinar is bestemd voor (finance) professionals die zich willen weten hoe zij koers blijven houden in crisistijd. Deelname aan dit webinar levert zeker voordeel op als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller

Deelname levert RA en RC titelhouders 1 PE punt op.

Hoe ziet het programma er uit?

Dit webinar wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. Het webinar start om 15.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

Spreker:

Peter Langenbach

Peter Langenbach is voorzitter van de Raad van Bestuur van het Maasstad Ziekenhuis. Het Maasstad Ziekenhuis wil het meest patiëntgerichte en patiëntveilige ziekenhuis van Nederland zijn. Peter heeft een achtergrond in Finance en werd in 2011 uitgeroepen tot ‘Zorgfinancial van het jaar’. Peter geniet van het delen van zijn persoonlijke ervaringen. Hij brengt zijn verhaal open, direct en met de nodige humor. Ook heeft hij een heldere visie op de rol van Finance in de zorg. Peter is in 2018 één van de genomineerden voor de titel ‘zorgmanager van het jaar’.

Peter Langenbach

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan dit webinar bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. De helft van dit bedrag gaat naar goede doelen verbonden aan het Maasstad Ziekenhuis. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij het webinar.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Hoe Peter Langenbach (vz RvB Maasstad Ziekenhuis) koers houdt in crisistijd

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'VERSTUUR'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u de factuur en alle benodigde informatie.

Naam training: Hoe Peter Langenbach (vz RvB Maasstad Ziekenhuis) koers houdt in crisistijd

Type: webinar

Kosten: € 95 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371