Partners
Trainingspartners

de virtuele pe-marathon

Ticket 6 PE-uren virtuele PE-marathon 2020

Direct inschrijven

Wat houdt de virtuele pe-marathon in?

Next Level Academy en PLUC! lanceren een nieuw initiatief. De virtuele PE-Marathon! Omdat we hebben gemerkt dat veel register controllers (RC’s) en register accountants (RA’s) als gevolg van de Covid-19 maatregelen niet in de gelegenheid zijn geweest om voldoende PE-uren te halen organiseren wij in december de virtuele PE-marathon. Zo stellen wij je in staat om in een kleine groep tijdens compacte virtuele bijeenkomsten alsnog de benodigde PE-uren te behalen. De virtuele PE-Marathon bestaat uit 14 relevante onderwerpen die worden gegeven door gerenommeerde trainers. De PE-Marathon gaat op maandag 7 december van start en duurt tot en met vrijdag 18 december!

Wat leer je tijdens de virtuele pe-marathon?

Het programma is opgebouwd uit 3 virtuele expertsessies van elk 2 uur die via Zoom Meet worden gegeven. U kunt een keuze maken uit de onderstaande 14 expertsessies:

Blockchain voor finance professionals – Paul Bessems
In deze sessie tonen we je de nieuwe wereld van blockchain en geven we je aanknopingspunten om ermee aan de slag te gaan binnen je eigen organisatie. Blockchain Expert Paul Bessems illustreert de theorie met praktijkvoorbeelden waardoor de ongekende potentie blockchain duidelijk zichtbaar wordt.

Het thuiswerkende brein, optimaal presteren in het digitale tijdperk – Andreas Wismeijer
Hoe zou het zijn wanneer we beter in staat zouden zijn onze omgeving af te stemmen op hoe ons brein optimaal functioneert? In deze virtuele leergang laten we je zien hoe je dat aanpakt! Wordt meteen effectiever en ervaar minder stress.

Hoe vang ik een rat? – Aniek van Onzenoort
Krijgt u wel eens zinnen te horen als ‘Zo doen we dat hier altijd’ en ‘Dat valt me een beetje van je tegen’? Dan bent u waarschijnlijk getuige van rattengedrag. In plaats van valide argumenten, hoort u drogredenen, smoezen en andere trucs die verhinderen dat u gelijk krijgt. Dit gedrag leidt nogal eens tot een sfeer van gekonkel en politieke spelletjes en dat knaagt aan het succes van uw organisatie. Een goede reden om u te bekwamen in de kunst van het rattenvangen!

High performance leiderschap – Paul Rulkens
In deze speciaal voor een virtuele setting ontwikkelde sessie gaan we in op essentiële high performance principes die jou helpen je leiderschap te versterken. We leren je om jouw team naar een hoger plan te brengen door je concrete handvatten te geven die je direct kunt toepassen in de praktijk.

Effectieve teams – bouwen aan vertrouwen – Mariëlle de Macker
In deze virtuele sessie geven we je inzicht in het ontwikkelen van effectieve teams. Wat zijn de meest voorkomende valkuilen en wat is er nodig om maximaal resultaat te behalen? Bouw aan vertrouwen, wees duidelijk en voorkom zelfpromotie.

Digitale transformatie in de juiste context – Wessel Exterkate
In deze sessie zetten we het begrip digitale transformatie in de juiste context. We duiken samen twee uur lang de diepte in en bespreken de essentie van de belangrijkste technologische ontwikkelingen. Vervolgens bekijken we de meest interessante toepassingen die vandaag de dag binnen handbereik liggen.

Dynamische analyse van het werkkapitaal – Jean Gieskens
In deze sessie kijken we naar de dynamische analyse van het werkkapitaal. Met onder andere de cash conversion cycle, werkkapitaalcycli en belangrijke ratio’s krijg je het gereedschap dat nodig is om op een goede manier aan de slag te gaan met het analyseren en verbeteren van de werkkapitaalpositie van je organisatie.

Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen – Gert van Beek
Natuurlijk, als fraude zich manifesteert, dan overkomt u dat. U heeft er niet voor gekozen. Maar wat als u zich tijdens dit seminar kunt wapenen tegen fraude? Die keuze heeft u wél. Wat als u daardoor in de toekomst fraude eerder opmerkt? Dan kiest u ervoor fraude te bestrijden omdat u zich bewust bent van de impact van de 4 fraude-assen: cultuur, leiderschap, processen en gedrag. Aan de hand van voorbeelden schetst Gert van Beek hoe fraude ontstaat en zich onomkeerbaar ontwikkelt. Totdat u ingrijpt!

De psychologie van het overtuigen – Aniek van Onzenoort
Tijdens deze sessie passen we de belangrijkste inzichten uit de moderne psychologie toe om je gesprekspartners daadwerkelijk te overtuigen en zo meer gedaan te krijgen. Op interactieve wijze helpen we je verder om meer grip te krijgen en échte impact te maken tijdens belangrijke gesprekken.

Robotic Process Automation in Finance – Rick Teunissen 
Robotics gaat veel banen kosten en dus tijd opleveren. Ook binnen finance is de verwachting dat Robotic Process Automation veel werk gaat overnemen, vooral in de transactionele processen. Maar wat kan RPA doen, hoe werkt het en welke impact gaat het precies hebben op jou en je organisatie? Je ontdekt het in deze sessie.

Data Analytics – Marco de Jong
Data heeft de toekomst. Hoe meer je beslissingen kunt nemen op basis van data hoe beter de beslissing wordt. De ontwikkelingen binnen data analytics gaan dan ook razendsnel. Artificial Intelligence en machine learning, het zorgt voor een versnelling van de manier waarop we beslissingen nemen. Hoor er alles over in deze sessie.

Risk Management – Vijay Gangadin
Wat wordt onder goed Risk Management verstaan? Hoe bepaal je de Risk Appetite voor je organisatie? Wat is de link tussen Corporate Risk en Credit Risk, Big Data en voorspellend vermogen? Over enkele jaren zal de basis van het vakgebied Risk Management radicaal anders ingevuld worden. Hoe? Ontdek het in deze sessie.

Professionele Ethiek – Andreas Wismeijer
Bedrijven hebben vaak te maken met ethische dilemma’s. Als finance professional heb je een belangrijke rol in het bewaken van grenzen. Het is daarom van belang om jezelf scherp te houden op ethiek. Hoe sta jij tegenover ethische dilemma’s? Bereid je voor op een praktische sessie met veel interactie en verrassende inzichten.

Trends in Management Accounting – Hinrich Slobbe
Het verzamelen, analyseren en rapporteren van financiële informatie voor planning en control door het management is een van de belangrijkste taken van de controller. Wat zijn de trends op dit gebied? Wat is de impact van ontwikkelingen als big data en predictive analytics op Management Accounting?

Voor wie is de virtuele pe-marathon bestemd?

Ticket 6 PE-uren virtuele PE-marathon is bestemd voor register controllers (RC’s) en register accountants (RA’s) die dit jaar nog PE-punten willen behalen.

Hoe ziet het programma er uit?

Elke online sessie bestaat uit twee blokken en een pauze met de belangrijkste inzichten op het onderwerp. En met een mooie mix van “soft”, “finance” en “digitale” skills. De sessies worden gegeven in de ochtend van 10.00 – 12.00 uur of in de middag van 14.00 – 16.00 uur.

Sprekers:

Andreas Wismeijer

Andreas Wismeijer promoveerde aan de Universiteit van Tilburg op zijn proefschrift over de psychologie van geheimen. Op dit moment werkt hij aan de Universiteit van Tilburg en aan de Nyenrode Business Universiteit als Visiting Associate Professor op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie. Andreas is een toponderzoeker die het vak goed weet te verwoorden. Deze eigenschap bezorgde hem optredens in “De Wereld Leert Door”. Voor zijn onderzoek maakt hij gebruik van recente inzichten uit de sociale en evolutionaire psychologie.

Andreas Wismeijer
Gert van Beek

Gert is een ervaren trainer en bedrijfsrechercheur. Hij begon zijn carrière bij de politie en werkte daarna voor verschillende organisaties op het gebied van bedrijfsrecherche en forensisch onderzoek. Gert is een absolute specialist op onderzoeken die te maken hebben met fraude en hij is als geen ander in staat over te brengen wat je kunt doen om frauderisicofactoren te onderkennen en de benodigde actie te ondernemen.

Gert van Beek
Marco de Jong

Marco de Jong is mede-oprichter en CEO van Experience Data. Experience Data houdt zich bezig met inspirerende projecten op het gebied van Big Data. Voor hij bij Experience Data ging werken was Marco directeur bij Data to Insight en werkte hij als senior manager bij EY. Marco heeft een passie voor het praktisch vertalen van de mogelijkheden van data naar organisaties. Hij weet als geen ander hoe je de business betrekt bij projecten op het gebied van Big Data en kan putten uit een schat aan ervaring.

Marco de Jong
Mariëlle de Macker

Mariëlle is al twee decennia toonaangevend op het gebied van Human Resources in verschillende industrieën, culturen en regio’s en heeft ervaring in organisatiestrategie, verandermanagement, leiderschap, talentidentificatie en -ontwikkeling en herstructurering. In de afgelopen 20 jaar heeft ze de mogelijkheid ontwikkeld om organisaties in verschillende industrieën en volwassenheidsstadia te laten groeien en op te schalen naar een volgend niveau, altijd met een sterke focus op mensen, leiderschap en cultuur. Mariëlle is actief als onafhankelijk consultant en is daarnaast lid van de RvC van Amsterdam RAI en Maastro Maastricht.

Mariëlle de Macker
Mark de Poorter

Mark de Poorter is Bedrijfseconoom en Bestuurskundige. Mark werkt sinds 1995 als adviseur, project- en interim manager bij Tacstone. Mark is (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de consulting praktijk. Hij is gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van procesverbeteringen, met name in de financiële en ondersteunende functies van organisaties. Hij vervult net zo gemakkelijk de rol van analist of adviseur als die van procesbegeleider of programmamanager.

Mark de Poorter
Paul Bessems

Paul Bessems is internationaal spreker, blockchain consultant en auteur van meerdere managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Daarnaast is Paul CEO van Weconet Technologies BV. Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg van een algemene datanutsvoorziening en vertaalt nieuwe technologie naar concrete toepassingen.

Paul Bessems
Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

Paul Rulkens
Aniek van Onzenoort

Aniek van Onzenoort is senior trainer en coach bij Debat.NL. Zij heeft een analytische achtergrond en weet daarmee elke boodschap overtuigend neer te zetten. Met haar liefde voor retorica helpt zij elke groep verder in debattechniek en overtuigingskracht. Als natuurkundige met affiniteit voor cijfers weet zij bovendien ook elk exact verhaal met finesse boeiend te maken. Aniek geeft persoonlijke aandacht en gerichte feedback aan haar deelnemers. Eerder actief voor onder andere Bayer, EY, Nyenrode, DACT en Robeco.

Aniek van Onzenoort
Dr. Vijay Gangadin MBA

Vijay is een inspirerende en charismatisch thought leader en spreker op het gebied van strategische besluitvormingsprocessen en risicomanagement. Hij maakt complexe zaken simpel en ‘ontstapeld’ complexiteit op een wijze dat het proportioneel bij een organisatie past. In zijn workshops geeft hij snel en scherp inzicht in de ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement en hoe dit écht in de praktijk van waarde kan zijn.

Dr. Vijay Gangadin MBA
Wessel Exterkate

Wessel heeft ruim ervaring in het digitale werkveld. Vanuit Digital Shapers begeleidt hij organisaties bij het duiden en prioriteren van wat 'digital' voor hen betekent. Hij inspireert anderen om aan de slag te gaan, helpt bij het maken van weloverwogen keuzes en weet de risico's van digitalisering op waarde in te schatten. Vanuit een open en betrokken houding verbindt hij mensen, geeft hij de juiste tips en legt hij helder uit hoe digitale technologie verschillende organisaties en werkvelden verandert.

Wessel Exterkate
Jean Gieskens

Jean Gieskens studeerde accountancy en bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2001 is hij werkzaam als zelfstandig financial analist & planner waarbij hij zich met name toelegt op de verbinding tussen financiële en bestuurlijke processen. Binnen het financieel management is hij gespecialiseerd in het credit-, cash- en treasury management. Jean is kerndocent aan het TIAS, lector Finance aan de UvT en docent aan diverse universiteiten en hogescholen in Nederland en Vlaanderen.

Jean Gieskens
Hinrich Slobbe

Hinrich Slobbe studeerde bedrijfseconomie aan het HEAO, gevolgd door een doctoraal Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij heeft als freelance consultant Financieel Management, Human Resource Accounting en Debiteurenbeheer gewerkt voor diverse grote nationale en internationale organisaties. Daarnaast doceert Hinrich sinds 1984 aan diverse hogescholen, Business schools en Universiteiten over de vakgebieden Financieel Management, Human Resource Accounting, Strategie en Werkkapitaal.

Hinrich Slobbe

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan 3 virtuele sessies naar keuze bedragen 450 euro exclusief btw. U kunt kiezen uit de bovenstaande 14 onderwerpen. Deelname aan de drie virtuele sessies levert u in het totaal 6 PE-uren op. Na afloop ontvangt u een certificaat van deelname voor de 3 sessies die u heeft gevolgd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Ticket 6 PE-uren virtuele PE-marathon 2020

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vul hieronder uw gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier geeft verstuurd bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving.

Naam training: Ticket 6 PE-uren virtuele PE-marathon 2020

Type: de virtuele pe-marathon

Kosten: € 450 excl. BTW

Datum training: 18 december 2020 - 3 virtuele sessies van 7 t/m 18 december 2020. Selecteer de data in het inschrijfformulier.


  Maak een keuze uit de onderstaande 14 onderwerpen

  Blockchain voor finance professionals

  Maandag 7 december van 10:00 tot 12:00 uurWoensdag 16 december van 14:00 tot 16:00 uur

  Het thuiswerkende brein, optimaal presteren in het digitale tijdperk

  Maandag 7 december van 14:00 tot 16:00 uurMaandag 14 december van 10:00 tot 12:00 uur

  Hoe vang ik een rat?

  Vrijdag 18 december van 13:00 tot 15:00 uur (VOL)

  High performance leiderschap

  Dinsdag 8 december van 10:00 tot 12:00 uurDinsdag 15 december van 14:00 tot 16:00 uur

  Effectieve teams - bouwen aan vertrouwen

  Woensdag 9 december van 10:00 tot 12:00 uur (VOL)Woensdag 16 december van 14:00 tot 16:00 uur

  Digitale transformatie in de juiste context

  Donderdag 10 december van 10:00 tot 12:00 uurMaandag 14 december van 14:00 tot 16:00 uur

  Dynamische analyse van het werkkapitaal

  Maandag 7 december van 10:00 tot 12:00 uurVrijdag 18 december van 14:00 tot 16:00 uur

  Fraude is een keuze – fraudesignalen herkennen

  Maandag 7 december van 14:00 tot 16:00 uurWoensdag 16 december van 10:00 tot 12:00 uur

  Psychologie van het overtuigen

  Vrijdag 18 december van 16:00 tot 18:00 uur (VOL)

  Robotic Process Automation in Finance

  Woensdag 9 december van 14:00 tot 16:00 uurWoensdag 16 december van 10:00 tot 12:00 uur

  Data Analytics

  Dinsdag 8 december van 14:00 tot 16:00 uurDinsdag 15 december van 10:00 tot 12:00 uur (VOL)

  Risk Management

  Donderdag 10 december van 10:00 tot 12:00 uurDonderdag 17 december van 14:00 tot 16:00 uur

  Professionele Ethiek

  Dinsdag 8 december van 14:00 tot 16:00 uurVrijdag 18 december van 10:00 tot 12:00 uur

  Trends in Management Accounting

  Vrijdag 11 december van 10:00 tot 12:00 uur (VOL)Dinsdag 15 december van 14:00 tot 16:00 uur