Partners
Trainingspartners

de virtuele pe-marathon

Ticket 20 PE-uren virtuele PE-marathon

Direct inschrijven
15
MRT 2021
Ticket 20 PE-uren virtuele PE-marathon

10 virtuele sessies van 15 maart t/m 2 april - Selecteer de data in het inschrijfformulier.

Wat houdt de virtuele pe-marathon in?

De PE-marathon van 2020 was een groot succes. Met een gemiddelde waardering van een 8,3 en deelnemers die ons feedback gaven dat ze aangenaam waren verrast door de opzet en invulling. Bovendien beviel het format goed en werd het door bijna de helft van de deelnemers zelfs gezien als de voorkeursoptie wanneer het aankomt op het opdoen van kennis, zelfs nog boven fysieke bijeenkomsten. Dat is wel begrijpelijk. De virtuele bijeenkomsten in de PE-marathon zijn inhoudelijk sterk, interactief en compact. Met topdocenten die precies weten hoe je inspirerende interactieve virtuele bijeenkomsten verzorgt. Op basis van deze feedback hebben Next Level en PLUC! besloten om dit voorjaar weer een virtuele PE-marathon te organiseren. In de PE-marathon 2021 presenteren we de vijf best gewaardeerde onderwerpen uit de eerste marathon aangevuld met 10 nieuwe onderwerpen.

Wat leer je tijdens de virtuele pe-marathon?

De ticket 20 PE-uren virtuele PE-marathon bestaat uit 10 virtuele expertsessies van elk 2 uur die via Zoom Meet worden gegeven. Je kunt een keuze maken uit de onderstaande 15 expertsessies:

Blockchain voor finance professionals

In deze virtuele sessie tonen we je de nieuwe wereld van blockchain en de digitale lopende band geven we je aanknopingspunten om ermee aan de slag te gaan binnen je eigen organisatie. Blockchain expert Paul Bessems illustreert de theorie met praktijkvoorbeelden waardoor de ongekende potentie blockchain duidelijk zichtbaar wordt.

Brein in balans, optimaal (thuis) presteren in het digitale tijdperk

Hoe zou het zijn wanneer we beter in staat zouden zijn onze omgeving af te stemmen op hoe ons brein optimaal functioneert? In deze bijeenkomst laten we je zien hoe je dat aanpakt! Wordt meteen effectiever en ervaar minder stress. Andreas Wismeijer, psycholoog en veelgevraagd spreker, neemt je mee in de optimale werking van het brein in een virtuele setting.

High performance controller

In deze speciaal voor een virtuele setting ontwikkelde sessie gaan we in op essentiële high performance principes die jou helpen je rol als controller te versterken. We leren je om jouw (business) team naar een hoger plan te brengen door je concrete handvatten te geven die je direct kunt toepassen in de praktijk. Deze workshop wordt verzorgd door Paul Rulkens, die als high performance expert al veel organisaties heeft geholpen meer uit het aanwezige potentieel te halen.

Financiële analyse in tijden van crisis

Hoe zie je snel dat een organisatie financieel gezond is? Hoe signaleer je de eerste tekenen van verzwakking? En waar vind je aanknopingspunten voor het verbeteren van de financiële positie? Kortom: hoe bepaal en monitor je de financial resilience van een organisatie en hoe kun je als financial hieraan een bijdrage leveren? In deze bijeenkomst onder leiding van Jean Gieskens krijg je kort en kernachtig de belangrijkste aspecten van een goede financiële analyse aangereikt.

Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen

Aan de hand van inspirerende voorbeelden word je tijdens deze expertsessie gescherpt in het herkennen van fraude. Tevens word je bewust wanneer jouw actie noodzakelijk is als het gaat om fraudesignalen. Bewustwording is de eerste stap naar herkenning en herkenning is de eerste stap naar actie en schadebeperking. Gert van Beek neemt je mee op basis van zijn jarenlange ervaring als fraude expert.

Data Analytics voor finance professionals

Data heeft de toekomst. Hoe meer je beslissingen kunt nemen op basis van data hoe beter de beslissing wordt. De ontwikkelingen binnen data analytics gaan dan ook razendsnel. Artificial Intelligence en machine learning, het zorgt voor een versnelling van de manier waarop we beslissingen nemen. Hoor er alles over in deze sessie onder leiding van Marco de Jong, CEO van Experience Data.

Leidinggeven aan de digitalisering van Finance

De digitalisering van finance vraagt een concrete en heldere aanpak voor de transformatie van de financiële organisatie, het automatiseren van de processen en het opleiden en trainen van financials. Marinda van Harskamp, auteur van het boek “Leidinggeven aan de digitalisering van Finance” geeft in deze workshop inzicht hoe je dit transformatieproces vanuit Finance effectief kunt aansturen.

Turnaround Management: sterker uit de Covid-19 crisis

Veel organisaties worden momenteel hard getroffen door de Covid-19 crisis. De vakgroep Turnaround Management van de Universiteit van Leiden heeft, onder leiding van Prof. dr. Adriaanse, veel onderzoek gedaan naar de fase die voorafgaat gaat een bedrijfscrisis. Het blijkt dat organisaties en hun leiders in de regel te traag reageren. Welke lessen kunnen we uit dit onderzoek leren en wat kun jij daarmee in je dagelijkse praktijk? Ontdek het in deze workshop met Jan Adriaanse zelf!  

MS Office 365 voor de thuiswerkende finance professional

Als Covid-19 crisis iets heeft aangetoond is het dat virtueel samenwerken een blijvend fenomeen is. Maar hoe werk je slim en efficiënt samen als team in en met Excel, Word, PowerPoint, Outlook en Teams in tijden van lockdown (en uiteraard ook daarna)? Ontdek de functionaliteiten die Office 365 heeft om samenwerking te optimaliseren in deze praktijkgerichte workshop verzorgd door Peter Buijs, expert op het gebied van de applicaties binnen de Office suite.

Business Model Canvas: de basis voor effectieve Business Control

Als Finance Professional wil je jezelf ontwikkelen tot Business Partner. Dan is het van cruciaal belang dat je de business volledig begrijpt en in staat bent om de cruciale ken- en stuurgetallen te definiëren. Het Business Model Canvas is de meest actuele methode om daar de doorslaggevende stappen voor te zetten. Tijdens deze workshop neemt Hinrich Slobbe, een doorgewinterd en ervaren Finance trainer, je mee in het effectief gebruik van het Canvas in zowel een profit als non-profit omgeving.

Slim (virtueel) onderhandelen

Het leven is geven en nemen. En die constatering kun je doortrekken naar onderhandelen. Hoe speel je het spel van het onderhandelen zo dat je de beste resultaten boekt, ook wanneer je elkaar niet fysiek kunt treffen. De natuurwetten die aan de basis liggen van een goede onderhandeling worden je in deze praktische en interactieve workshop bijgebracht door Sharon Kroes, partner bij Debat.nl en voormalig wereldkampioen debatteren.

Trends in Cybersecurity

De verdergaande digitalisering geeft veel kansen voor organisaties. Toch heeft de digitalisering ook een schaduwzijde. Dat is de mogelijkheid die cybercriminelen hebben om organisaties en consumenten te benadelen via digitale mogelijkheden. Phishing, ransomware, CEO-fraude, daar lees je de laatste tijd steeds vaker over. In deze bijeenkomst neemt Ezra Windhorst, oprichter van Surelock, ons mee in de anatomie van een cyberaanval. Ook krijg je de belangrijkste maatregelen die je snel kunt nemen om de kans slachtoffer te worden te verkleinen. Geen verhalen vol technische details, maar visueel, praktijkgericht en met aansprekende voorbeelden.

Helder presenteren (zelfs mét cijfers)

De uitspraak “er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen” kent iedereen. Een belangrijk aspect van gelijk krijgen is de manier waarop je een boodschap brengt. Een boodschap op een heldere manier in presentaties brengen vergroot je kans op het meekrijgen van mensen aanzienlijk. En als Finance Professional heb je er een uitdaging bij. Vaak gaat het over cijfers. Daar hebben veel anderen in de organisatie niet zo veel mee. Hoe breng je een boodschap op een overtuigende manier, zelfs wanneer het gaat over cijfers? Leer het van Sharon Kroes, partner bij Debat.nl en voormalig wereldkampioen debatteren.

Slimmer werken in 2021

De meeste Finance Professionals hebben een drukke agenda. Dat is in tijden van Covid-19 niet minder geworden. Hoe blijf je overeind in de waan van de dag en zorg je ervoor dat je al dat werk op een effectieve manier gedaan krijgt? Door niet harder maar slimmer te werken! In deze workshop neemt Helen Brusselers-Gisbers, high performance executive coach met internationale ervaring, je mee in hoe je dat doet. Je krijgt precies die tips en tricks te horen die je vanaf de dag na de workshop helpen meer uit je dag te halen!

Succesvoller als businesspartner

Van Finance wordt al decennia lang geroepen dat we op weg moeten naar een grotere rol als businesspartner. Maar dat gaat niet zomaar, anders hadden we die positie al lang. Waarom lukt het sommige Finance Professionals om een rol als businesspartner snel en succesvol op te pakken en lukt het veel andere Finance Professionals maar moeizaam om die rol te claimen? Deze workshop geeft je inzicht in hoe jij effectiever kunt zijn als businesspartner en de rol die persoonlijkheid daarbij speelt. De workshop staat onder leiding van Dick de Groot, executive coach en bestuurlijk adviseur.

Voor wie is de virtuele pe-marathon bestemd?

De ticket 20 PE-uren virtuele PE-marathon is bestemd voor register controllers (RC’s) en register accountants (RA’s) die graag nog op een snelle, efficiënte en inspirerende PE-punten willen behalen.

Hoe ziet het programma er uit?

De virtuele PE-marathon omvat 15 inspirerende onderwerpen/thema’s waaruit je je persoonlijk programma kunt samenstellen! Elke online workshop bestaat uit twee blokken en een pauze met de belangrijkste inzichten op het onderwerp. En met een mooie mix van “soft”, “finance” en “digitale” skills. De sessies worden gegeven in de ochtend van 10.00 – 12.00 uur of in de middag van 14.00 – 16.00 uur.

Sprekers:

Paul Bessems

Paul Bessems is internationaal spreker, blockchain consultant en auteur van meerdere managementboeken. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring met het ontwikkelen van organisatievormen die beter aansluiten op nieuwe organisatietechnologieën zoals blockchain. Daarnaast is Paul CEO van Weconet Technologies BV. Dit bedrijf houdt zich bezig met de aanleg van een algemene datanutsvoorziening en vertaalt nieuwe technologie naar concrete toepassingen.

Paul Bessems
Andreas Wismeijer

Andreas Wismeijer promoveerde aan de Universiteit van Tilburg op zijn proefschrift over de psychologie van geheimen. Op dit moment werkt hij aan de Universiteit van Tilburg en aan de Nyenrode Business Universiteit als Visiting Associate Professor op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie. Andreas is een toponderzoeker die het vak goed weet te verwoorden. Deze eigenschap bezorgde hem optredens in “De Wereld Leert Door”. Voor zijn onderzoek maakt hij gebruik van recente inzichten uit de sociale en evolutionaire psychologie.

Andreas Wismeijer
Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

Paul Rulkens
Jean Gieskens

Jean Gieskens studeerde accountancy en bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2001 is hij werkzaam als zelfstandig financial analist & planner waarbij hij zich met name toelegt op de verbinding tussen financiële en bestuurlijke processen. Binnen het financieel management is hij gespecialiseerd in het credit-, cash- en treasury management. Jean is kerndocent aan het TIAS, lector Finance aan de UvT en docent aan diverse universiteiten en hogescholen in Nederland en Vlaanderen.

Jean Gieskens
Gert van Beek

Gert is een ervaren trainer en bedrijfsrechercheur. Hij begon zijn carrière bij de politie en werkte daarna voor verschillende organisaties op het gebied van bedrijfsrecherche en forensisch onderzoek. Gert is een absolute specialist op onderzoeken die te maken hebben met fraude en hij is als geen ander in staat over te brengen wat je kunt doen om frauderisicofactoren te onderkennen en de benodigde actie te ondernemen.

Gert van Beek
Marco de Jong

Marco de Jong is mede-oprichter en CEO van Experience Data. Experience Data houdt zich bezig met inspirerende projecten op het gebied van Big Data. Voor hij bij Experience Data ging werken was Marco directeur bij Data to Insight en werkte hij als senior manager bij EY. Marco heeft een passie voor het praktisch vertalen van de mogelijkheden van data naar organisaties. Hij weet als geen ander hoe je de business betrekt bij projecten op het gebied van Big Data en kan putten uit een schat aan ervaring.

Marco de Jong
Marinda van Harskamp

Marinda is werkzaam als Director Finance Transformation bij Louwman Group. Tevens is ze actief als Digital Finance consultant en coach. Daarvoor heeft ze vele jaren gewerkt op het internationale hoofdkantoor van IKEA. Daar heeft ze corporate en internationale ervaring opgedaan op het gebied van senior management, digitalisering van de financiële en accounting processen, business coaching, Shared Service Centra en het leiden van procesorganisaties.

Marinda van Harskamp
Jan Adriaanse

Prof. dr. Jan Adriaanse is als hoogleraar turnaround management verbonden aan de afdeling Bedrijfswetenschappen van de Leiden Law School, onderdeel van de Universiteit Leiden. Hij is daarnaast partner bij BFI, een corporate finance bureau in Amsterdam gespecialiseerd in oorzakenonderzoeken, bedrijfswaarderingen in geschillen en turnaround advisering. Jan heeft ruim twintig jaar ervaring als adviseur, onderzoeker en spreker op het gebied van zwaar weer ondernemen.

Jan Adriaanse
Peter Buijs

Peter R. Buijs is een gedreven trainer voor Microsoft Office en Microsoft 365. Een trainer met passie voor zijn vak en goed luisterend naar de wens van de klant. Steeds zoekend naar de toepassing van de theorie in de praktijk. Zijn trainingen zijn nooit standaard, maar altijd maatwerk. En sluiten altijd aan bij het niveau van de deelnemers. Ingezet bij verdiepende Microsoft Office trainingen, maar ook betrokken bij migratietrajecten naar Microsoft 365. Zowel bij commerciële bedrijven als overheidsorganisaties. Van klein tot groot.

Peter Buijs
Hinrich Slobbe

Hinrich Slobbe studeerde bedrijfseconomie aan het HEAO, gevolgd door een doctoraal Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hij heeft als freelance consultant Financieel Management, Human Resource Accounting en Debiteurenbeheer gewerkt voor diverse grote nationale en internationale organisaties. Daarnaast doceert Hinrich sinds 1984 aan diverse hogescholen, Business schools en Universiteiten over de vakgebieden Financieel Management, Human Resource Accounting, Strategie en Werkkapitaal.

Hinrich Slobbe
Sharon Kroes

Sharon Kroes is partner bij Debat.NL en Nederlands, Europees en wereldkampioen debatteren en co-auter van het boek “Overtuigend Debatteren”. Tevens Nederlands kampioen welsprekendheid en vijfvoudig winnaar van het tv-programma “Het Lagerhuis”. Voormalig spreechschrijver en debatcoach van het Vlaamse en Federaal Belgische kabinet. Is actief in binnen- en buitenland in het vergroten van overtuigingskracht van deelnemers.

Sharon Kroes
Helen Brusselers-Gisbers

Professioneel, krachtig, duidelijk en enthousiast. Helen Brusselers-Gisbers heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt, heeft ervaring met verschillende culturen, spreekt vijf talen en heeft ruime ervaring op het gebied van teamtraining en teambuilding in uiteenlopende branches. Ze beweegt zich graag voor en tussen groepen om ambitieus toe te werken naar concrete leermomenten voor de deelnemers. Helen is gespecialiseerd in teambuilding, leiderschap, effectiviteit, efficiency en communicatie vaardigheden. Ze gaat voor resultaten binnen een veilige en goede sfeer.

Helen Brusselers-Gisbers
Dick de Groot

Dick de Groot is een ervaren bestuurlijk adviseur en (team)coach. Hij heeft als bedrijfseconoom en registercontroller langdurige financiële ervaring in allerlei leidinggevende en managementfuncties in profit, non-profit en not-for-profit organisaties. Dick is specialist in het maken van strategische plannen en businesscases en heeft ruime en brede ervaring in het begeleiden van zorginstellingen naar verzakelijking en meer ondernemerschap. Heeft al vele Finance Professionals gecoacht op hun weg naar businesspartner.

Dick de Groot
Ezra Windhorst

Ezra Windhorst is oprichter van het cyber security bedrijf Surelock. Als spreker enthousiasmeert Ezra jaarlijks duizenden werknemers van allerlei soorten bedrijven, klein en groot en uit vrijwel iedere denkbare branche. De rode draad van de presentaties is het geven van een uniek inkijkje in de motieven, werkwijze en trucs van cybercriminelen anno 2021. Het perspectief van de aanvaller overbrengen zodat je het nut en de noodzaak van de verdediging in zult zien.

Ezra Windhorst

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan 10 virtuele sessies naar keuze bedragen 1250 euro exclusief btw. Je kunt kiezen uit de bovenstaande vijftien onderwerpen. Deelname aan de 10 virtuele sessies levert in het totaal 20 PE-uren op. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname voor de 10 sessies die je hebt gevolgd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Ticket 20 PE-uren virtuele PE-marathon

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vul hieronder uw gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier geeft verstuurd bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving.

Naam training: Ticket 20 PE-uren virtuele PE-marathon

Type: de virtuele pe-marathon

Kosten: € 750 excl. BTW

Datum training: 15 maart 2021 - 10 virtuele sessies van 15 maart t/m 2 april - Selecteer de data in het inschrijfformulier.


  Maak een keuze uit de onderstaande 15 onderwerpen

  Blockchain voor finance professionals

  Maandag 22 maart van 14:00 tot 16:00 uurDinsdag 23 maart van 14:00 tot 16:00 uur

  Brein in balans, optimaal (thuis) presteren in het digitale tijdperk

  Maandag 15 maart van 10:00 tot 12:00 uurVrijdag 26 maart van 10:00 tot 12:00 uur

  High performance controller

  Maandag 15 maart van 14:00 tot 16:00 uurMaandag 29 maart van 14:00 tot 16:00 uur

  Financiële analyse in tijden van crisis

  Woensdag 24 maart van 14:00 tot 16:00 uurDonderdag 1 april van 10:00 tot 12:00 uur

  Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen

  Woensdag 24 maart van 10:00 tot 12:00 uurWoensdag 31 maart van 10:00 tot 12:00 uur

  Data Analytics voor finance professionals

  Donderdag 25 maart van 14:00 tot 16:00 uurVrijdag 2 april van 10:00 tot 12:00 uur

  Leidinggeven aan de digitalisering van Finance

  Dinsdag 16 maart van 10:00 tot 12:00 uurDinsdag 30 maart van 14:00 tot 16:00 uur

  Turnaround Management: sterker uit de Covid-19 crisis

  Vrijdag 19 maart van 10:00 tot 12:00 uurDonderdag 25 maart van 10:00 tot 12:00 uur

  MS Office 365 voor thuiswerkende finance professionals

  Woensdag 17 maart van 10:00 tot 12:00 uurWoensdag 31 maart van 14:00 tot 16:00 uur

  Business Model Canvas: de basis voor effectieve Business Control

  Woensdag 17 maart van 14:00 tot 16:00 uurMaandag 29 maart van 10:00 tot 12:00 uur

  Slim (virtueel) onderhandelen

  Dinsdag 16 maart van 13:00 tot 15:00 uurVrijdag 19 maart van 13:00 tot 15:00 uur

  Trends in Cybersecurity

  Donderdag 18 maart van 14:00 tot 16:00 uurDinsdag 23 maart van 10:00 tot 12:00 uur

  Helder presenteren (zelfs mét cijfers)

  Dinsdag 16 maart van 16:00 tot 18:00 uurVrijdag 19 maart van 16:00 tot 18:00 uur

  Slimmer werken in 2021

  Maandag 22 maart van 10:00 tot 12:00 uurDinsdag 30 maart van 10:00 tot 12:00 uur

  Succesvoller als businesspartner

  Donderdag 18 maart van 10:00 tot 12:00 uurDonderdag 1 april van 14:00 tot 16:00 uur