Partners
Trainingspartners

de virtuele pe-marathon

PE-Marathon najaar 2021 | Ticket 20 PE-uren | 10 virtuele workshops naar keuze

Direct inschrijven
01
DEC 2021
PE-Marathon najaar 2021 | Ticket 20 PE-uren | 10 virtuele workshops naar keuze

Keuze uit 11 virtuele workshops van 1 t/m 22 december 2021. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.

Wat houdt de virtuele pe-marathon in?

Next Level en PLUC! lanceren dit najaar een nieuwe editie van de virtuele PE-Marathon geheel gefocust op Soft Skills. Wegens het succes van de PE-Marathon eind vorig jaar, waarin register controllers (RC’s) en register accountants (RA’s) in de gelegenheid werden gesteld om tijdens de lockdown deel te nemen aan een reeks kwalitatief hoogwaardige virtuele workshops, hebben we besloten dit unieke concept te herhalen. Zo stellen wij je in staat om in kleine groepen tijdens compacte virtuele bijeenkomsten (geen reistijd dus) de benodigde PE-uren te behalen. Deze nieuwe virtuele PE-Marathon bestaat uit 11 relevante onderwerpen (soft skills) die worden gegeven door ‘s-lands meest gerenommeerde trainers. De PE-Marathon 2021 gaat op woensdag 1 december van start en duurt tot en met woensdag 22 december.

Wat leer je tijdens de virtuele pe-marathon?

Het programma is opgebouwd uit 11 virtuele expertsessies van elk 2 uur die via Zoom Meet worden gegeven. Je kunt een keuze maken uit de onderstaande 11 expertsessies:

Slimmer werken in 2022 – Helen Gisbers
De meeste Finance Professionals hebben een drukke agenda. Dat is in tijden van Covid-19 niet minder geworden. Hoe blijf je overeind in de waan van de dag en zorg je ervoor dat je al dat werk op een goede effectieve manier gedaan krijgt? Door niet harder maar slimmer te werken! In deze workshop neemt Helen Brusselers-Gisbers, high performance executive coach met internationale ervaring, je mee in hoe je dat doet. Je krijgt precies die tips en tricks te horen die je vanaf de dag na de workshop helpen meer uit je dag te halen!

High performance controller – Paul Rulkens
In deze speciaal voor een virtuele setting ontwikkelde sessie gaan we in op essentiële high performance principes die jou helpen je rol als controller te versterken. We leren je om jouw (business) team naar een hoger plan te brengen door je concrete handvatten te geven die je direct kunt toepassen in de praktijk. Deze workshop wordt verzorgd door Paul Rulkens, die als high performance expert al veel organisaties heeft geholpen meer uit het aanwezige potentieel te halen.

De psychologie van besluitvorming – Andreas Wismeijer
Besluitvorming in organisaties heeft een heel eigen dynamiek. Je zou toch denken dat het vrij eenvoudig is. Je zet alternatieven naast elkaar en je kiest vervolgens, na een mooie rationele afweging, voor het beste alternatief. Maar zit de wereld echt zo in elkaar, of speelt er meer in besluitvormingsprocessen? In deze interactieve virtuele workshop gaan we in op de psychologie van besluitvorming en duiden we ook de irrationele processen die spelen.

Helder presenteren (zelfs mét cijfers) – Sharon Kroes
De uitspraak “er is een verschil tussen gelijk hebben en gelijk krijgen” kent iedereen. Een belangrijk aspect van gelijk krijgen is de manier waarop je een boodschap brengt. Een boodschap op een heldere manier in presentaties brengen vergroot je kans op het meekrijgen van mensen aanzienlijk. En als Finance Professional heb je er een uitdaging bij want vaak gaat het over cijfers. Daar hebben veel anderen in de organisatie niet zo veel mee. Hoe breng je een boodschap op een overtuigende manier, zelfs wanneer het gaat over cijfers?

Finance professional met overtuigingskracht – Pacelle van Goethem
Hoe krijg je mensen mee in een verandering of met een nieuw briljant idee? Gedrag en meningen écht en duurzaam beïnvloeden vraagt soms al je overtuigingskracht. Gelukkig kun je daaraan werken. Leer je overtuigstijl kennen en deze te versterken en te schakelen naar andere stijlen zonder je eigenheid te verliezen. Vergroot met deze workshop direct je overtuigingskracht met praktische en relevante technieken en inzichten.

Succesvoller als businesspartner – Dick de Groot
Van finance wordt al decennia lang geroepen dat we op weg moeten naar grotere een rol als businesspartner. Dat gaat niet zomaar want anders hadden we die positie al lang. Waarom lukt het sommige finance professionals om een rol als businesspartner snel en succesvol op te pakken en lukt het veel anderen maar moeizaam om deze rol te claimen? Deze workshop geeft je inzicht in hoe jij effectiever kunt zijn als businesspartner en welke de rol je persoonlijkheid daarbij speelt.

Slim (virtueel & fysiek) onderhandelen – Sharon Kroes
Het leven is geven en nemen. En die constatering kun je doortrekken naar onderhandelen. Hoe speel je het spel van het onderhandelen zo dat je de beste resultaten boekt, ook wanneer je elkaar niet fysiek kunt treffen. De natuurwetten die aan de basis liggen van een goede onderhandeling worden je in deze praktische en interactieve workshop bijgebracht door Sharon Kroes, partner bij Debat.nl en voormalig wereldkampioen debatteren.

Waardevolle dialoog en deep democracy – Linda Pieters & Stephanie van Rossum
Dialoog in de organisatie is, naast het hebben van een gezamenlijk doel of purpose, misschien wel het meest waardevolle middel om te zorgen voor verbinding. Waar meerdere mensen samenwerken ontstaan per definitie meer zienswijzen en opvattingen. Het is belangrijk om hier ruimte aan te geven. Wanneer dat onvoldoende gebeurt ligt een onderstroom op de loer die mogelijk leidt tot vertragen, saboteren en klagen. Dat kun je voor zijn! Deep democracy is een methode die de onderstroom in de organisatie zichtbaar en hanteerbaar maakt. In deze workshop laten we je ervaren hoe deep democracy de besluitvorming in de organisatie kan versnellen en verbeteren!

Effectively Transforming Finance – Partha Basu (engelstalige sessie)
Most Finance functions are undergoing a transformation, but 68% of transformations fail – not due to technology or tools, but to lack of pre-planning, lack of the right governance, lack of leadership buy-in, lack of change management, or lack of transformational leaders. As such, people are the most important definers of success in Finance transformations. Great processes and state-of-the-art technology need motivated people with the right skills to reach their full potential. In this practical workshop, Partha Basu, who has been responsible for running Finance operations and leading their transformations across the globe at AkzoNobel, shares his secrets and approach to help you lead successful Finance transformations, as well as his tips on transformational leadership

Storytelling: de geheimen van het overtuigende verhaal – Cor Hospes
Als finance professional heb je de feiten vaak op orde. Daarbij heb je een scherpe visie, en alle argumenten om je standpunt te onderbouwen. Maar zelfs dan merk je wel eens dat, ondanks je gedegen analyse, jouw aanbevelingen gewoon niet doorkomen. Dat is vervelend, want als je iets wilt is het wel beweging creëren. Om de geheimen van het overtuigen te doorgronden kun je kijken naar hoe inspirerende verhalen beklijven. De verhalen die echt raken en aanzetten tot actie volgen namelijk een vast stramien. In deze workshop leren we je hoe jij de meest wezenlijke elementen van een overtuigend verhaal kunt vertalen naar jouw dagelijkse praktijk.

Authentiek leiderschap – Karin Zwanikken
Ken je ze, van die leiders waartoe je meteen bent aangetrokken? Die je weten te raken en inspireren? Je aanzetten tot die stap extra die nodig is om doelen te bereiken? Vast wel. Het zijn leiders die werken vanuit een missie en die daardoor authentiek overkomen. Stel je voor wat jij kunt bereiken met je team(s) op het moment dat ook jij vanuit een missie leiding gaat geven. In deze praktische online workshop helpen wij je om je eigen missie helder te krijgen om zo vanuit je eigen authenticiteit en vanuit purpose je rol als finance leader effectiever op te pakken.

Voor wie is de virtuele pe-marathon bestemd?

Ticket 20 PE-uren virtuele PE-marathon is bestemd voor register controllers (RC’s) en register accountants (RA’s) die dit jaar nog 20 PE-punten willen behalen.

Hoe ziet het programma er uit?

Elke virtuele workshop bestaat uit twee blokken en een pauze met de belangrijkste inzichten op het onderwerp. De workshops worden gegeven in de ochtend van 10.00 – 12.00 uur of in de middag van 14.00 – 16.00 uur.

Een overzicht van de data en tijden waarop de virtuele workshops plaatsvinden, vind je in het inschrijfformulier helemaal onderaan deze pagina door daar te klikken op de knop “Open inschrijving”

Sprekers:

Helen Brusselers-Gisbers
Helen Brusselers-Gisbers

Professioneel, krachtig, duidelijk en enthousiast. Helen Brusselers-Gisbers heeft jarenlang in het buitenland gewoond en gewerkt, heeft ervaring met verschillende culturen, spreekt vijf talen en heeft ruime ervaring op het gebied van teamtraining en teambuilding in uiteenlopende branches. Ze beweegt zich graag voor en tussen groepen om ambitieus toe te werken naar concrete leermomenten voor de deelnemers. Helen is gespecialiseerd in teambuilding, leiderschap, effectiviteit, efficiency en communicatie vaardigheden. Ze gaat voor resultaten binnen een veilige en goede sfeer.

Helen Brusselers-Gisbers
Pacelle van Goethem
Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem geldt als Nederlands bekendste overtuigexpert. Ze adviseert en coacht de top van de politiek en corporates in hoe te overtuigen. Leiderschap, carrière, imago en zichtbaarheid, maar ook verandering en dwarse ideeën vragen om maximaal charisma. Met haar methode kun je overtuigen, persoonlijk of met je organisatie. Haar boek IJs verkopen aan Eskimo’s geldt als het Nederlandse standaardwerk over overtuigen en is inmiddels de 26ste druk. Luisterboek De Psychologie van Overtuigen is het best beluisterde managementboek van Business Contact op Storytel en net zijn uit True Persuasion, The Logic of Charisma & Macht aan de aardige Mens.

Pacelle van Goethem
Paul Rulkens
Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

Paul Rulkens
Andreas Wismeijer
Andreas Wismeijer

Andreas Wismeijer promoveerde aan de Universiteit van Tilburg op zijn proefschrift over de psychologie van geheimen. Op dit moment werkt hij aan de Universiteit van Tilburg en aan de Nyenrode Business Universiteit als Visiting Associate Professor op het gebied van de persoonlijkheidspsychologie. Andreas is een toponderzoeker die het vak goed weet te verwoorden. Deze eigenschap bezorgde hem optredens in “De Wereld Leert Door”. Voor zijn onderzoek maakt hij gebruik van recente inzichten uit de sociale en evolutionaire psychologie.

Andreas Wismeijer
Sharon Kroes
Sharon Kroes

Sharon Kroes is partner bij Debat.NL en Nederlands, Europees en wereldkampioen debatteren en co-auter van het boek “Overtuigend Debatteren”. Tevens Nederlands kampioen welsprekendheid en vijfvoudig winnaar van het tv-programma “Het Lagerhuis”. Voormalig spreechschrijver en debatcoach van het Vlaamse en Federaal Belgische kabinet. Is actief in binnen- en buitenland in het vergroten van overtuigingskracht van deelnemers.

Sharon Kroes
Dick de Groot
Dick de Groot

Dick de Groot is een ervaren bestuurlijk adviseur en (team)coach. Hij heeft als bedrijfseconoom en registercontroller langdurige financiële ervaring in allerlei leidinggevende en managementfuncties in profit, non-profit en not-for-profit organisaties. Dick is specialist in het maken van strategische plannen en businesscases en heeft ruime en brede ervaring in het begeleiden van zorginstellingen naar verzakelijking en meer ondernemerschap. Heeft al vele Finance Professionals gecoacht op hun weg naar businesspartner.

Dick de Groot
Linda Pieters & Stephanie van Rossum
Linda Pieters & Stephanie van Rossum

Wij begeleiden teams en hun leidinggevenden voorbij het gedoe, het conflict en de spanning. 'Create the crack where the light gets in’, dat is wat ons drijft. We breken snel door maskerades heen; de vaak onbewuste patronen en gedragingen in een team of organisatie. En werken vanuit het diepe geloof dat er wijsheid en potentie in ieder van ons zit. Wanneer die potentie en wijsheid weer door henzelf ervaren wordt, kan een team, groep of individu weer op eigen kracht verder. In wat we doen maken we naast onze eigen (levens)ervaring veel gebruik van inzichten uit Deep Democracy, Systemisch Werk, Corporate Antropologie en Transactionele Analyse.

Linda Pieters & Stephanie van Rossum
Partha Basu
Partha Basu

Partha Basu is a seasoned Finance Executive with broad, cross-discipline, cross-industry experience in leading and transforming (Finance) teams. In his last role, he was the Head of Global Finance Operations for AkzoNobel. Partha combines his thorough knowledge of Finance operations and technology with his excellent skills as a people manager to create high-performing Finance teams. He is the author of four acclaimed books on people management.

Partha Basu
Karin Zwanikken
Karin Zwanikken

Karin heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zij werkte bij verschillende bedrijven in zowel de Retail als Business to Business, heeft diverse managementfuncties vervuld en is sinds 2006 coach. Zij geniet ervan om mensen zichzelf te laten ontdekken en ontwikkelen zodat ze in hun kracht komen te staan. En wil graag echt het verschil maken door mensen inzichten te geven waardoor zij bewust een keuze kunnen maken in het gedrag wat je wilt vertonen naar een ander (of jezelf). Tuurlijk blijf je patronen tegenkomen, zowel bij teams als individuen, maar hiervan bewust zijn is de eerste stap naar groei.

Karin Zwanikken

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan 10 virtuele sessies naar keuze bedragen 1250 euro exclusief btw. Je kunt kiezen uit de bovenstaande 11 onderwerpen. Deelname aan de 10 virtuele sessies levert in het totaal 20 PE-uren op. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname voor de 10 sessies die je hebt gevolgd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: PE-Marathon najaar 2021 | Ticket 20 PE-uren | 10 virtuele workshops naar keuze

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vul hieronder je gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt dan per omgaande een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Naam training: PE-Marathon najaar 2021 | Ticket 20 PE-uren | 10 virtuele workshops naar keuze

Type: de virtuele pe-marathon

Kosten: € 1250 excl. BTW

Datum training: 1 december 2021 - Keuze uit 11 virtuele workshops van 1 t/m 22 december 2021. Selecteer de data en de onderwerpen in het inschrijfformulier.


  Maak een keuze uit de onderstaande 11 onderwerpen

  Slimmer werken in 2022

  Vrijdag 10 december - ochtend van 10:00 tot 12:00 uurDonderdag 16 december - middag van 14:00 tot 16:00 uur

  High performance controller

  Woensdag 1 december - middag van 14:00 tot 16:00 uurVrijdag 10 december - middag van 14:00 tot 16:00 uur

  De psychologie van besluitvorming

  Dinsdag 7 december - middag van 14:00 tot 16:00 uurMaandag 20 december - ochtend van 10:00 tot 12:00 uur

  Helder presenteren, zelfs met cijfers

  Dinsdag 21 december - middag van 13:00 tot 15:00 uurWoensdag 22 december - middag van 13:00 tot 15:00 uur

  Finance Professional met overtuigingskracht

  Woensdag 1 december - ochtend van 10:00 tot 12:00 uurMaandag 20 december - middag van 14:00 tot 16:00 uur

  Succesvoller als business partner

  Vrijdag 3 december - ochtend van 10:00 tot 12:00 uurMaandag 13 december - middag van 14:00 tot 16:00 uur

  Slim (virtueel en fysiek) onderhandelen

  Dinsdag 21 december - middag van 16:00 tot 18:00 uurWoensdag 22 december - middag van 16:00 tot 18:00 uur

  Waardevolle dialoog en deep democracy

  Woensdag 8 december - middag van 14:00 tot 16:00 uurDinsdag 14 december - ochtend van 10:00 tot 12:00 uur

  Effectively Transforming Finance (Engelstalig)

  Vrijdag 3 december - middag van 14:00 tot 16:00 uurVrijdag 17 december - ochend van 10:00 tot 12:00 uur

  Storytelling - de geheimen van het overtuigende verhaal

  Maandag 6 december - middag van 14:00 tot 16:00 uurWoensdag 15 december - ochtend van 10:00 tot 12:00 uur

  Authentiek Leiderschap

  Maandag 6 december - ochtend van 10:00 tot 12:00 uurDonderdag 16 december - ochtend van 10:00 tot 12:00 uur

  Vragen? Bel 020 672 1371