Partners
Trainingspartners

masterclass

TED Talk Masterclass

Direct inschrijven
28
SEP 2021
TED Talk Masterclass

The Green Village Nieuwegein

Wat houdt deze masterclass in?

Wetenschappelijke inzichten, technische hoogstandjes of baanbrekende theorieën: niet alles is even makkelijk te presenteren. En toch weten TED Talk sprekers hier overal ter wereld een boeiend verhaal van te maken. Hoe doen zij dat? Wat maakt dat luisteraars hun aandacht er bij houden, ongeacht het thema? Hoe neemt u uw eigen publiek ook zo mee in presentaties?

In deze TED Talk Masterclass leert u presenteren volgens het beproefde recept van de TED Talk: pakkend, persoonlijk en duidelijk. Beeld u zich in dat het publiek zoals bij een TED Talk achttien minuten lang aan uw lippen hangt. U ontdekt in één dag welke technieken hiervoor essentieel zijn. U oefent met een goede spanningsopbouw, authentiek spreken en verteltechnieken om uw eigen persoonlijke TED Talk aan het slot van de dag extra overtuigingskracht te geven.

“Als een spreker niet struikelt over cijfers, dan doet het publiek dat wel. Laat niemand raden naar je boodschap.”

We starten de training met de vraag: Wat is de kern van uw presentatie? Worstelt u met zenuwen, routines of een ongeïnteresseerd publiek? En met welke TED Talk techniek wilt u extra oefenen? Met actieve werkvormen, praktische tips en persoonlijke feedback gaan we daarna direct aan de slag.

Wat leer je tijdens deze masterclass?

In deze masterclass leer je presenteren volgens het beproefde recept van de TED Talk!

  • Grijp aandacht vanaf de eerste minuut
  • De kunst van storytelling
  • De structuur van een sterke TED Talk
  • Het geheim van non-verbale rust en impact
  • Recepten voor een onvergetelijk indruk

Voor wie is deze masterclass bestemd?

Deze masterclass is bestemd voor Finance Professionals die graag willen leren presenteren volgens het beproefde recept van de TED Talk: pakkend, persoonlijk en duidelijk.

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur: Ontvangst
16:00 – 17:45 uur: Blok 1
17:45 – 18:15 uur: Diner
18:15 – 20:00 uur: Blok 2
20:00 – 20:30 uur: Afsluiting en borrel

Deze masterclass is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Bovendien serveren we een diner tijdens de training en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Mohammed el Boussaidi
Mohammed el Boussaidi

Mohammed el Boussaidi is trainer en coach bij Debat.NL. Hij helpt deelnemers overtuigender te worden door hen zelf centraal te zetten. Daardoor groeit hun zelfvertrouwen en de onderlinge samenwerking. Deelnemers beschrijven hem als slagvaardig en ontspannen.

Mohammed el Boussaidi

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: TED Talk Masterclass

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt dan per omgaande een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Naam training: TED Talk Masterclass

Type: masterclass

Kosten: € 460 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371