masterclass

Strategisch Credit Management

Download Brochure Direct inschrijven

Wat houdt deze masterclass in?

In hoeverre is het beleid van Credit Management afgestemd op de strategische doelstellingen van uw organisatie? En op welke wijze voegt u (met uw team) waarde toe aan zowel uw interne als externe klant? Als u de strategie niet op de juiste manier vertaalt naar de operatie, op welke manier verwacht u dan de doelstellingen te behalen?

Tijdens deze masterclass zal Raimond Honig MBA u meenemen door de diversiteit van strategieën en de wijze waarop deze operationeel vertaalt kunnen worden naar uw organisatie. Na afloop kunt u direct aan de slag om met de verkregen inzichten op andere manieren uitvoering daarvan.

Wat leert u tijdens deze masterclass?

Na afloop van deze masterclass onder leiding van topdocent Raimond Honig MBA heeft u:

  • U leert wat strategie precies is en op welke wijze u dat vertaalt naar een Credit Managementstrategie?
  • U leert het verschil te maken vanuit strategische keuzes, waarbij waarde toevoeging voor de klant centraal staat.
  • U leert van verschillende bedrijfskundige managementgoeroes de verschillende invalshoeken van strategie, die goed van toepassing kunnen zijn op uw Credit Management afdeling.

Voor wie is deze masterclass bestemd?

Deze masterclass speciaal ontwikkeld voor credit professionals die zich op basis van baanbrekende managementtheorieën willen laten inspireren om het niveau van werken op hun afdeling naar een hoger plan te tillen en innovaties binnen het vakgebied aan te jagen.

Hoe ziet het programma er uit?

Deze masterclass bestaat uit een middag/avond van 14.00 uur tot 21.00 uur. Dus geheel filevrij! Een diner is inbegrepen. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Strategie, wat is het precies?
  • Bedrijfskundige goeroes over strategie in Creditmanagement: het vak toegelicht vanuit een bedrijfskundig perspectief.
  • Waarde disciplines, waarde toevoeging voor klanten.
  • Strategie en toekomst voorspellen.

Uw trainer:

Raimond Honig MBA

Raimond Honig is managing partner van het Credit Management Instituut en auteur van diverse Credit Management boeken. Hij spreekt sinds de vorige eeuw op nationale en internationale congressen over het vakgebied en heeft de afgelopen vijftien jaar meer dan 20.000 cursisten opgeleid in Credit Management. Raimond studeerde opleidingskunde en behaalde cum laude zijn mastergraad in de bedrijfskunde. Daarnaast volgde hij nationaal en internationaal allerlei opleidingen en trainingen op het gebied van ontwikkeling en training, coaching, verandermanagement, credit management en schuldhulpverlening.

Raimond Honig MBA

Kosten:

Open Training

Deze Masterclass is onderdeel van de Masterclassreeks Strategisch Credit Management maar is ook uitstekend los te volgen. De kosten voor losse deelname aan deze masterclass bedragen 495 euro excl. BTW. Dit bedrag is inclusief het boek “Strategisch Werkkapitaal” en consumpties. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 20 personen.

Strategisch Werkkapitaal (640x629)

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Strategisch Credit Management

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'Printen'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier geprint en ondertekend heeft, kunt u het ons per post, fax of per mail (gefotografeerd) toesturen. Na het versturen bent u definitief ingeschreven. U ontvangt een bevestiging met factuur.

Naam training: Strategisch Credit Management

Type: Open training

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Vragen? Bel 020 672 1371