Trainingspartners

workshop

RPA in Finance

Direct inschrijven

Wat houdt deze workshop in?

Als we goed om ons heen kijken dan zien we dat RPA – of tegenwoordig spreken we meer over Intelligent Automation – in rap tempo bezig is om het Finance domein te veranderen. Deze ontwikkeling zal de komende jaren stevig doorzetten. De verwachting is dat RPA de manier van werken in de Finance functie zoals wij die nu kennen fundamenteel zal veranderen. Bestaande banen verdwijnen of gaan ingrijpend veranderen. Er komen nieuwe banen bij. Wat kan RPA nu precies, hoe werkt het en welke impact gaat het hebben op jouw organisatie en functie? In deze workshop laten we het allemaal zien.

We laten je in deze workshop zien dat RPA niets engs is. Sterker nog, RPA heeft de belofte in zich dat Finance effectiever en efficiënter wordt door de inzet van slimme technologieën. We krijgen meer tijd voor wat echt leuk is in onze functie en zijn minder tijd kwijt aan de basiswerkzaamheden. Denk eens aan wat jij allemaal zou kunnen doen met die extra tijd. “Automate the boring stuff” dus.  Bovendien is het fascinerend om te zien hoe RPA in de praktijk werkt. In deze workshop brengen we je bij wat je moet weten over deze baanbrekende trend in Finance.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Wat RPA precies is
  • Hoe RPA werkt
  • Waar RPA de finance functie kan versterken

Voor wie is deze workshop bestemd?

Deze workshop is bestemd voor (finance) professionals die meer willen weten over RPA, hoe het werkt en hoe RPA de Finance Functie zal transformeren.

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur: Ontvangst
16:00 – 17:45 uur: Blok 1
17:45 – 18:15 uur: Diner
18:15 – 20:00 uur: Blok 2
20:00 – 20:30 uur: Afsluiting en borrel

Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Bovendien serveren we een diner tijdens de workshop en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Mark de Poorter
Mark de Poorter

Mark de Poorter is Bedrijfseconoom en Bestuurskundige. Mark werkt sinds 1995 als adviseur, project- en interim manager bij Tacstone. Mark is (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de consulting praktijk. Hij is gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van procesverbeteringen, met name in de financiële en ondersteunende functies van organisaties. Hij vervult net zo gemakkelijk de rol van analist of adviseur als die van procesbegeleider of programmamanager.

Mark de Poorter

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: RPA in Finance

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.