Partners
Trainingspartners

training

RPA in Finance

Direct inschrijven

Wat houdt deze training in?

Als we de voorspellingen mogen geloven gaat Robotics banen kosten, veel banen. Ook binnen het Finance domein is de verwachting dat Robotics (of nauwkeuriger Robotic Process Automation, of RPA) werk gaat overnemen, vooral in de transactionele Finance processen. Maar wat kan RPA doen, hoe werkt het en welke impact gaat het precies hebben op jou? In deze training leggen we je uit hoe RPA werkt en hoe het jou gaat raken. We laten je in deze training zien dat RPA niets engs is. Sterker nog, RPA heeft de belofte in zich dat Finance effectiever en efficiënter wordt door de inzet van RPA. We krijgen meer tijd voor wat echt leuk is in onze functie en zijn minder tijd kwijt aan de basiswerkzaamheden. Denk eens aan wat jij allemaal zou kunnen doen met die extra tijd. “Automate the boring stuff” dus.  Bovendien is het fascinerend om te zien hoe RPA in de praktijk werkt. In deze training brengen we je bij wat je moet weten over deze trend in Finance.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Wat RPA precies is
  • Hoe RPA werkt
  • Waar RPA de finance functie kan versterken

Voor wie is deze training bestemd?

De training is bestemd voor (finance) professionals die meer willen weten over RPA, hoe het werkt en hoe RPA de Finance Functie zal transformeren.

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur   Ontvangst
16:00 – 17:45 uur   Blok 1
17:45 – 18:15 uur    Diner
18:15 – 20:00 uur   Blok 2
20:00 – 20:30 uur  Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00. Bovendien serveren we een heerlijke maaltijd tijdens de training en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Mark de Poorter

Mark de Poorter is Bedrijfseconoom en Bestuurskundige. Mark werkt sinds 1995 als adviseur, project- en interim manager bij Tacstone. Mark is (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de consulting praktijk. Hij is gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van procesverbeteringen, met name in de financiële en ondersteunende functies van organisaties. Hij vervult net zo gemakkelijk de rol van analist of adviseur als die van procesbegeleider of programmamanager.

Mark de Poorter

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: RPA in Finance

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier geeft verstuurd bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving.

Naam training: RPA in Finance

Type: training

Kosten: € 460 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371