Partners
Trainingspartners

virtual classroom

Robotics in Finance: klaar voor de digitale transformatie naar een virtuele medewerker? (virtual classroom)

Direct inschrijven

Wat houdt deze virtual classroom in?

De afgelopen jaren heeft het onderwerp Robotics (ook wel Robotic Process Automation) een enorme vlucht genomen. RPA staat dan ook bij zo ongeveer alle directies van (grote) bedrijven op de agenda en de kans dat u als Finance Professional in aanraking komt met RPA is daarbij levensgroot. Ook ons onderzoek van vorig jaar in het kader van ‘Finance on a Mission’ liet zien dat RPA naar de verwachting van organisaties en CFO’s een veelbelovende technologie is voor Finance. Het kan dus geen kwaad u eens goed te verdiepen in deze technologie! Voor iedereen die op zoek is naar inspiratie, mogelijkheden en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van RPA legt Mark de Poorter, RPA partner bij Tacstone Consulting, uit wat RPA is, hoe het werkt en wat het voor jouw organisatie kan betekenen. U krijgt een overzicht van ontwikkelingen, concrete praktijkvoorbeelden en concrete tips over hoe je met RPA kunt beginnen en welke valkuilen u moet vermijden. Deze Virtual Classroom geeft u precies die handvatten die u nodig hebt om een goed beeld te krijgen bij wat RPA voor u kan betekenen!

Voor wie is deze virtual classroom bestemd?

Deze virtual classroom is bestemd voor (finance) professionals die meer willen weten over RPA, hoe het werkt en hoe RPA de Finance functie zal transformeren. Deelname aan deze virtual classroom levert zeker voordeel op als u werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen.

Trainer:

Mark de Poorter

Mark de Poorter is Bedrijfseconoom en Bestuurskundige. Mark werkt sinds 1995 als adviseur, project- en interim manager bij Tacstone. Mark is (mede)verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding over de consulting praktijk. Hij is gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van procesverbeteringen, met name in de financiële en ondersteunende functies van organisaties. Hij vervult net zo gemakkelijk de rol van analist of adviseur als die van procesbegeleider of programmamanager.

Mark de Poorter

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze virtual classroom bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. Na uw inschrijving krijgt u binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Robotics in Finance: klaar voor de digitale transformatie naar een virtuele medewerker? (virtual classroom)

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'VERSTUUR'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u de factuur en alle benodigde informatie.

Naam training: Robotics in Finance: klaar voor de digitale transformatie naar een virtuele medewerker? (virtual classroom)

Type: virtual classroom

Kosten: € 95 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371