Partners
Trainingspartners

virtual classroom

Leiding geven in onzekere tijden (virtual classroom)

Direct inschrijven

Wat houdt deze virtual classroom in?

In deze virtual classroom “Leiding geven in onzekere tijden” leren we u in een hoog tempo hoe u en uw organisatie de productiviteit meteen kunnen verbeteren. Aan de hand van een aantal slimme High Performance principes krijgt u het gereedschap om direct het verschil te maken voor uzelf en uw team.

Wat leert u tijdens deze virtual classroom?

Meer-sneller-beter is niet langer de oplossing voor de finance professional die al veel te veel te doen heeft. In deze virtual classroom ‘Leiding geven in onzekere tijden’ kiezen we daarom een radicale, contra-intuïtieve, maar zeer effectieve insteek: strategisch stoppen. U leert onder meer:

  • Hoe u kunt bouwen op de sterktes van uzelf en de organisatie;
  • Welke kleine verschillen die consistent worden toegepast, een exponentieel effect hebben op het resultaat;
  • Hoe u met kleine veranderingen in het eigen gedrag, een enorme positieve invloed kunt hebben op de organisatie;
  • De drie elementen die nodig zijn voor het bouwen van een high-performance team;
  • Een praktische techniek om veranderingen daadwerkelijk vast te houden.

Uw vaardigheid om strategisch te stoppen is gelijk aan uw vaardigheid om op high-performance niveau te kunnen presteren. Na deelname aan deze virtual classroom weet u precies hoe u dit kunt toepassen om het maximale te halen uit alles wat u al hebt.

Voor wie is deze virtual classroom bestemd?

Deze virtual classroom is bestemd voor (finance) professionals die willen leren hoe zij een goede analyse maken van een team en hoe zij vervolgens teams effectiever maken. Deelname aan deze virtual classroom levert zeker voordeel op als u werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen.

Trainer:

Paul Rulkens

Paul Rulkens is een expert op het gebied van high performance: het halen van zakelijk en persoonlijk succes op de meest snelle, eenvoudige en elegante manier. Hij brengt 20 jaar internationale leiderschapservaring met zich mee op het gebied van operations, strategy en organisatorische ontwikkeling en is de hoogst gewaardeerde spreker ooit binnen PLUC! Tot voor kort was hij verantwoordelijk voor het bouwen van een high performance organisatie binnen DSM. Zijn nieuwste boek, The Power of Preeminence, beschrijft de meest effectieve high performance principes om als professional en leider alles te halen uit alles wat je al hebt.

Paul Rulkens

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze virtual classroom bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. Na uw inschrijving krijgt u binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Leiding geven in onzekere tijden (virtual classroom)

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.