Partners
Trainingspartners

workshop

Leiderschap Bootcamp

Direct inschrijven

Wat houdt deze workshop in?

Een bootcamp is intensief en actief. Leiderschap is een evergreen thema in organisaties. Wanneer je die twee samenbrengt krijg je een unieke workshop die je nog wel even bij zal blijven. In een hoog tempo prikkelen we jou om het beste uit je (persoonlijk) leiderschap te halen. Volg de leiderschap bootcamp en wordt gegarandeerd effectiever in de manier waarop jij mensen beïnvloedt.

Met het verschijnen van het nieuwste boek (L.I.V.E.) van Jan van Setten – spreker, auteur en expert in gedragsverandering, klantgerichtheid en leiderschap – is het tijd voor de volgende stap.

Next Level en PLUC! ontwikkelden samen met Jan – speciaal voor mensen die van actiegericht leren houden – een workshop die je helpt om van ‘dromen’ naar ‘doen’ te gaan. Of, zoals Jan het altijd zegt, deze workshop is “de missende link tussen lullen en poetsen”.

Wij geven je graag een nieuwe impuls en de noodzakelijke inspiratie om net even die extra stap te zetten die jou nog sterker maakt in het creëren van beweging. Die je net even beter om laat gaan met belemmeringen die je tegenkomt terwijl je iets moois aan het neerzetten bent!

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Wat de belangrijkste natuurwetten onder het menselijk gedrag zijn
  • Hoe je jezelf en anderen beter in een actiemodus krijgt
  • Hoe je van dromen naar doen komt op een natuurlijke manier
  • Hoe je in je eigen organisatie effectiever wordt als natuurlijk leider

Voor wie is deze workshop bestemd?

De workshop is bestemd voor finance professionals die zich wil verdiepen in (persoonlijk) leiderschap. Deelname levert zeker voordeel op als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur: Ontvangst
16:00 – 17:45 uur: Blok 1
17:45 – 18:15 uur: Diner
18:15 – 20:00 uur: Blok 2
20:00 – 20:30 uur: Afsluiting en borrel

Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00. Tussendoor serveren we een heerlijke maaltijd en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Jan van Setten
Jan van Setten

Jan van Setten is een veelgevraagd spreker, (management) coach en enter-trainer op de terreinen klantgerichtheid, (persoonlijk) leiderschap en organisatieverandering. Hij put uit jarenlange ervaring als algemeen en commercieel manager in diverse grote organisaties. Jan van Setten heeft een grote impact als spreker/coach: hij combineert een confronterende stijl met humor en energie. Daardoor weet hij zijn publiek van begint tot eind te inspireren en te boeien. ‘Zijn motto is: Het leven is verwarrend eenvoudig..’ Als we de moed hebben om zaken simpel te houden en de natuurwetten te volgen die verscholen liggen in het (business) leven, dan blijft de fun in het functioneren zitten en groeien mensen en resultaat naar ongekende hoogte.

Jan van Setten

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Leiderschap Bootcamp

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.