masterclass

LEAN Credit Management

Download Brochure Direct inschrijven

Wat houdt deze masterclass in?

Nadat u strategisch de juiste koers hebt ingezet, is het van belang dit op de meest effectieve manier uit te voeren in de operatie. Wat voegt waarde toe en wat niet?

Dat is de hamvraag bij het op een LEAN manier kijken naar processen in de operatie. Hoe zijn we als organisatie in staat om op de meest effectieve, efficiënte en goedkope manier de geldgoederenstroom te optimalieren?

Wat moeten we vooral wel, maar wat vooral ook niet meer doen binnen onze discipline? Tijdens deze masterclass zal Raimond Honig MBA kritisch alle operationele activiteiten onder de loep nemen en u inzichten aanreiken om “anders” met middelen, mankracht en informatie om te gaan.

Na afloop kunt u direct aan de slag om met de verkregen inzichten besparingen door te voeren en de efficiëntie te verhogen.

Wat leert u tijdens deze masterclass?

Na afloop van deze masterclass onder leiding van topdocent Raimond Honig MBA heeft u:

  • U leert wat LEAN is en waar het vandaan komt.
  • U leert wat Re-engineering en variabiliteitsreductie is.
  • U leert op welke manier u uw Credit Management afdeling in excellente vorm krijgt.

Voor wie is deze masterclass bestemd?

Deze masterclass speciaal ontwikkeld voor credit professionals die zich op basis van baanbrekende managementtheorieën willen laten inspireren om het niveau van werken op hun afdeling naar een hoger plan te tillen en innovaties binnen het vakgebied aan te jagen.

Hoe ziet het programma er uit?

Deze masterclass bestaat uit een middag/avond van 14.00 uur tot 21.00 uur. Dus geheel filevrij! Een diner is inbegrepen. De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • LEAN, wat is het precies en waar komt het vandaan?
  • Wat zijn de hoofdprincipes van LEAN?
  • Op welke manier is LEAN te vertalen binnen Credit Managementprocessen?
  • Bedrijfskundige goeroes over LEAN in relatie tot Creditmanagement: het vak toegelicht vanuit een bedrijfskundig perspectief.

Uw trainer:

Raimond Honig MBA

Raimond Honig is managing partner van het Credit Management Instituut en auteur van diverse Credit Management boeken. Hij spreekt sinds de vorige eeuw op nationale en internationale congressen over het vakgebied en heeft de afgelopen vijftien jaar meer dan 20.000 cursisten opgeleid in Credit Management. Raimond studeerde opleidingskunde en behaalde cum laude zijn mastergraad in de bedrijfskunde. Daarnaast volgde hij nationaal en internationaal allerlei opleidingen en trainingen op het gebied van ontwikkeling en training, coaching, verandermanagement, credit management en schuldhulpverlening.

Raimond Honig MBA

Kosten:

Open Training

De Masterclass maakt deel uit van de Masterclassreeks Strategisch Credit Management maar is ook uitstekend los te volgen. De kosten voor losse deelname aan deze masterclass bedragen 495 euro excl. BTW. Dit bedrag is inclusief het boek “LEAN thinking”, consumpties en een diner. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 20 personen.

LEAN THINKING

 

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: LEAN Credit Management

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'Printen'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier geprint en ondertekend heeft, kunt u het ons per post, fax of per mail (gefotografeerd) toesturen. Na het versturen bent u definitief ingeschreven. U ontvangt een bevestiging met factuur.

Naam training: LEAN Credit Management

Type: Open training

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Vragen? Bel 020 672 1371