Partners
Trainingspartners

virtual classroom

Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen (virtual classroom)

Direct inschrijven

Wat houdt deze virtual classroom in?

Fraude. Het is een onderwerp waarvan vaak wordt gedacht dat het vooral een ‘probleem van de buren’ is. Toch heeft 3 op de 4 bedrijven jaarlijks met fraude te maken en vervliegt 6% van de netto winst. In deze virtual classroom verhogen we direct je fraude bewustzijn en je vermogen om belangrijke signalen van fraude te herkennen. In deze bijeenkomst gaan we in op een aantal cruciale vragen rondom fraude als: wie is die fraudeur? Wat maakt dat iemand die langjarig integer voor je werkt ineens de integriteit verliest? Waarom merken we fraude vaak niet op? Wat zijn belangrijke signalen van het bestaan van fraude binnen je organisatie en wat heeft jullie bedrijfscultuur met fraude te maken? Hoe komt het dat uw AO-IC precies niet functioneerde waar de fraude ontstond? Wat zijn indicatoren van leugenachtig gedrag? Waarom manifesteert fraude zich vaak op meerdere fronten tegelijk? Hoe kan het dat criminele organisaties bij je weten te infiltreren, terwijl je het niet door hebt?

Aan de hand van vele voorbeelden word je tijdens deze Virtual Classroom gescherpt in herkenning en word je bewust wanneer jouw actie noodzakelijk is. Bewustwording is de eerste stap naar herkenning en herkenning de eerste stap naar actie en risico- of schadebeperking. Het verkrijgen van inzicht in de vier fraudeassen (leiderschap, cultuur, processen en gedrag) verfrist je blik op jouw eigen organisatie. Dit uurtje over fraude is daarmee pure winst!

Tijdens deze Virtual Classroom neemt fraude-expert Gert van Beek, directeur van GvB Integrity Services B.V., je een uur lang mee in de wereld van de fraudeur. Gert weet je met aansprekende voorbeelden vanuit langjarige kennis en ervaring vanaf het begin te boeien.

Voor wie is deze virtual classroom bestemd?

Deze virtual classroom is bestemd voor de finance professional die zich wil verdiepen in hoe fraude ontstaat, hoe fraude signalen te herkennen zijn, hoe frauderisicofactoren te inventariseren zijn en daarop te acteren en hoe bewust te worden wanneer actie noodzakelijk is. Deelname aan deze virtual classroom levert zeker voordeel op als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen.

Trainer:

Gert van Beek

Gert is een ervaren trainer en bedrijfsrechercheur. Hij begon zijn carrière bij de politie en werkte daarna voor verschillende organisaties op het gebied van bedrijfsrecherche en forensisch onderzoek. Gert is een absolute specialist op onderzoeken die te maken hebben met fraude en hij is als geen ander in staat over te brengen wat je kunt doen om frauderisicofactoren te onderkennen en de benodigde actie te ondernemen.

Gert van Beek

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze virtual classroom bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. Na je inschrijving krijg je binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen (virtual classroom)

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'VERSTUUR'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u de factuur en alle benodigde informatie.

Naam training: Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen (virtual classroom)

Type: virtual classroom

Kosten: € 95 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371