Partners
Trainingspartners

training

Effectief overtuigen voor finance professionals

Direct inschrijven

Wat houdt deze training in?

Gesprekspartners die maar half luisteren, een idee dat maar niet tussen de oren komt of een onstuitbare lawine aan kritiek: invloed in gesprekken komt nooit vanzelf. Je bent de expert op de inhoud, maar hoe vertaal je die expertise naar meer invloed? Want uiteindelijk telt is dat je niet alleen hebt, maar ook gelijk krijgt. Tijdens de training Effectief Overtuigen vertaal je de belangrijke psychologische inzichten concreet naar jouw praktijk. Aan de hand van Nobelprijswinnend onderzoek van Daniel Kahneman krijg je beter grip op het verloop van gesprekken. Je leert bijvoorbeeld hoe je jezelf wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdekt hoe je zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar jou luisteren.

Wat leer je tijdens deze training?

We starten de training met de vraag waar je tegenaan loopt en met welke situaties je wilt oefenen. We maken de doelen en verwachtingen helder en gaan met actieve werkvormen, praktische tips en persoonlijke feedback direct aan de slag. Je oefent met verschillende gesprekstechnieken. Een greep uit het programma:

  • De wetten van breinvriendelijk overtuigen
  • De kunst van het verleiden
  • Aandacht geven en aandacht krijgen
  • Zes overtuigingsprincipes voor een sterk verhaal
  • Effectieve reactiestrategieën in elk gesprek

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is bestemd voor finance professionals die zich willen verdiepen in ‘beter overtuigen’ tijdens gesprekken en presentaties. Deelname aan deze levert zeker voordeel op indien als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur: Ontvangst
16:00 – 17:45 uur: Blok 1
17:45 – 18:15 uur: Diner
18:15 – 20:00 uur: Blok 2
20:00 – 20:30 uur: Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Bovendien serveren we een diner tijdens de training en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Mohammed el Boussaidi
Mohammed el Boussaidi

Mohammed el Boussaidi is trainer en coach bij Debat.NL. Hij helpt deelnemers overtuigender te worden door hen zelf centraal te zetten. Daardoor groeit hun zelfvertrouwen en de onderlinge samenwerking. Deelnemers beschrijven hem als slagvaardig en ontspannen.

Mohammed el Boussaidi

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze eendaagse praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Effectief overtuigen voor finance professionals

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.