Partners
Trainingspartners

training

Effectief overtuigen voor finance professionals

Direct inschrijven
29
JUN 2021

Wat houdt deze training in?

Gesprekspartners die maar half luisteren, een idee dat maar niet tussen de oren komt of een onstuitbare lawine aan kritiek: invloed in gesprekken komt nooit vanzelf. U bent de expert op de inhoud, maar hoe vertaalt u die expertise naar meer invloed? Want uiteindelijk telt ook voor u in de praktijk dat u niet alleen graag gelijk heeft, maar ook gelijk krijgt.

Tijdens de training Effectief Overtuigen vertaalt u de belangrijke psychologische inzichten concreet naar uw praktijk. Aan de hand van Nobelprijswinnend onderzoek van onder andere Daniel Kahneman krijgt u meer grip op het verloop van gesprekken. U leert bijvoorbeeld u hoe u zich wapent tegen de negativiteitsreflex, weerstand en emotie. Ontdekt hoe u zelf beter kunt luisteren en zorgt dat anderen beter naar ú luisteren.

Wat leer je tijdens deze training?

We starten de training met de vraag waar u tegenaan loopt en met welke situaties u wilt oefenen. We maken de doelen en verwachtingen helder en gaan met actieve werkvormen, praktische tips en persoonlijke feedback direct aan de slag. U oefent met verschillende gesprekstechnieken. Een greep uit het programma:

  • De wetten van breinvriendelijk overtuigen
  • De kunst van het verleiden
  • Aandacht geven en aandacht krijgen
  • Zes overtuigingsprincipes voor een sterk verhaal
  • Effectieve reactiestrategieën in elk gesprek

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is bestemd voor finance professionals die zich willen verdiepen in ‘beter overtuigen’ tijdens gesprekken en presentaties. Deelname aan deze levert zeker voordeel op indien als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur: Ontvangst
16:00 – 17:45 uur: Blok 1
17:45 – 18:15 uur: Diner
18:15 – 20:00 uur: Blok 2
20:00 – 20:30 uur: Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Bovendien serveren we een diner tijdens de training en is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Mohammed el Boussaidi
Mohammed el Boussaidi

Mohammed el Boussaidi is trainer en coach bij Debat.NL. Hij helpt deelnemers overtuigender te worden door hen zelf centraal te zetten. Daardoor groeit hun zelfvertrouwen en de onderlinge samenwerking. Deelnemers beschrijven hem als slagvaardig en ontspannen.

Mohammed el Boussaidi

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze eendaagse praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Effectief overtuigen voor finance professionals

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt dan per omgaande een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Naam training: Effectief overtuigen voor finance professionals

Type: training

Kosten: € 460 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371