Partners
Trainingspartners

training

Effectief overtuigen voor finance professionals

Direct inschrijven

Wat houdt deze training in?

Welke debatvaardigheden helpen in gesprekken? En hoe hou je slim vast aan je argumenten? In gesprekken raken de argumenten die je nodig hebt om de ander te overtuigen nog wel eens ondergesneeuwd. Hoe effectief zou je worden wanneer je beter in staat bent je punten over te brengen in gesprekken en in presentaties? Probeer anderen mee te krijgen wanneer je scherp in de gaten hebt wanneer je de verschillende argumentatie-technieken in moet zetten!

Wat leer je tijdens deze training?

 • Debatvaardigheden helpen in gesprekken
 • Slim vast te houden aan je argumenten
 • Argumentatietechnieken die je kunt gebruiken om anderen te overtuigen
 • Hoe je effectief kunt reageren op anderen
 • Drogredenen onschadelijk maken
 • Conflicten, weerstand en kritiek op je argumenten voorkomen
 • Je boodschap zo effectief mogelijk te presenteren

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is bestemd voor finance professionals die zich willen verdiepen in ‘beter overtuigen’ tijdens gesprekken en presentaties. Deelname aan deze levert zeker voordeel op indien als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

 • Financieel manager
 • Hoofd administratie
 • Controller
 • Credit manager
 • Etc.

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur   Ontvangst
16:00 – 17:45 uur   Blok 1
17:45 – 18:15 uur   Diner
18:15 – 20:00 uur   Blok 2
20:00 – 20:30 uur  Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en eindigen pom 20.30 uur. Bovendien serveren we een heerlijke maaltijd tijdens de training en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Esther Schlatmann

Esther Schlatmann is senior trainer en coach bij Debat.NL. Ze gebruikt haar achtergrond als sociaal psychologe om iedereen van gerichte feedback te voorzien. Specialiseert zich in sociale beïnvloeding, presentatievaardigheden en gesprekstechnieken en heeft extra inzicht in de werking van het brein bij de kunst van het overtuigen. Met haar scherpe blik en aanstekelijk enthousiasme weet ze het beste uit elke deelnemer te halen. Esther heeft ervaring bij onder andere EY, Bayer, Robeco, Tata Steel, Sanofi en DACT.

Esther Schlatmann

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze eendaagse praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Effectief overtuigen voor finance professionals

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.