Partners
Trainingspartners

virtual classroom

Digitale transformatie in de juiste context (virtual classroom)

Direct inschrijven

Wat houdt deze virtual classroom in?

We kunnen er niet omheen dat de wereld razendsnel verandert. Gedreven door nieuwe technologie en grote maatschappelijke ontwikkelingen, wordt iedereen gedwongen zich aan te passen. Onze manier van werken verandert daarmee ook. Boekhouden, rapporteren en cijfers analyseren als traditionele taken binnen het financiële domein. De algoritmen die dit overnemen zijn al gemaakt en worden bij verschillende organisaties al ingezet. Bedenk eens goed wat dit betekent voor jouw functioneren. Ben je hier blij mee omdat je dan eindelijk toekomt aan het échte werk en je jouw rol in kunt vullen zoals je dit altijd graag hebt gewild? Of is het een bedreiging voor je omdat jouw expertise juiste in het maken van rapportages ligt? Hoe dan ook, jouw functioneren wordt anders en het is tijd je nu voor te bereiden op deze verandering.

In deze Virtual Classroom zetten we digitale transformatie in de juiste context voor je. We duiken in een uur de diepte in en bespreken de essentie van de belangrijkste technologische ontwikkelingen en interessante toepassingen hiervan. De achtergrond bij deze ontwikkelingen is relevant voor jou om je een goed beeld te kunnen vormen van wat deze verandering betekent voor jou als Finance Professional in dit digitale tijdperk. We geven ruimte voor vragen en discussie, en helpen de mogelijke impact van deze ontwikkelingen voor het werkveld van Finance en jouzelf te duiden.

Voor wie is deze virtual classroom bestemd?

Deze virtual classroom is bestemd voor (finance) professionals die zich willen verdiepen in de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van digitalisering van finance. Deelname aan deze virtual classroom levert zeker voordeel op als u werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

Deze virtual classroom wordt gefaciliteerd via de omgeving van Zoom. De virtual classroom start om 16.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aansluitend is er een kwartier de tijd voor het stellen van vragen.

Trainer:

Wessel Exterkate

Wessel heeft ruim ervaring in het digitale werkveld. Vanuit Digital Shapers begeleidt hij organisaties bij het duiden en prioriteren van wat 'digital' voor hen betekent. Hij inspireert anderen om aan de slag te gaan, helpt bij het maken van weloverwogen keuzes en weet de risico's van digitalisering op waarde in te schatten. Vanuit een open en betrokken houding verbindt hij mensen, geeft hij de juiste tips en legt hij helder uit hoe digitale technologie verschillende organisaties en werkvelden verandert.

Wessel Exterkate

Kosten:

Open Training

De kosten voor deelname aan deze virtual classroom bedragen 95 euro per persoon exclusief BTW. Na uw inschrijving krijgt u binnen enkele werkdagen een persoonlijke bevestigingsmail toegestuurd met daarin de link om in te loggen bij de virtual classroom.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Digitale transformatie in de juiste context (virtual classroom)

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'VERSTUUR'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u de factuur en alle benodigde informatie.

Naam training: Digitale transformatie in de juiste context (virtual classroom)

Type: virtual classroom

Kosten: € 95 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371