Partners
Trainingspartners

training

De impact van digital op Finance

Direct inschrijven

Wat houdt deze training in?

In deze training kijken we naar actuele ontwikkelingen op het gebied van digitalisering zoals RPA, AI, Process Mining etc. Met behulp van de nodige interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in het digitale tijdperk. Dit is vooral een praktijkgerichte training, waarbij we je in hoog tempo de essentie van verschillende ontwikkelingen laten zien. Ook helpen we je de mogelijke impact van deze ontwikkelingen voor je dagelijkse praktijk en jezelf duiden. Er is  volop ruimte voor vragen en discussie. Deze training opent je ogen en maakt je klaar voor morgen! De training wordt gegeven door Philip Ladiges van Digital Shapers. Digital Shapers helpt diverse toonaangevende organisaties op verschillende vlakken en disciplines in de digitale transformatie.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Ontdek en hoor alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering van finance
  • Leer welke impact deze ontwikkelingen hebben op jou als Finance Professional
  • Krijg een concreet beeld over wat jij kunt doen om jezelf voor te bereiden op de digitale transformatie van finance

Voor wie is deze training bestemd?

Deze training is bestemd voor finance professionals die zich willen verdiepen in de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering van finance. Deelname levert zeker voordeel op als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager
  • Etc.

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur   Ontvangst
16:00 – 17:45 uur   Blok 1
17:45 – 18:15 uur   Diner
18:15 – 20:00 uur   Blok 2
20:00 – 20:30 uur  Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00 uur en eindigen om 20.30 uur. Bovendien serveren we een diner tijdens de workshop en is er gelegenheid nog even na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Wessel Exterkate

Wessel heeft ruim ervaring in het digitale werkveld. Vanuit Digital Shapers begeleidt hij organisaties bij het duiden en prioriteren van wat 'digital' voor hen betekent. Hij inspireert anderen om aan de slag te gaan, helpt bij het maken van weloverwogen keuzes en weet de risico's van digitalisering op waarde in te schatten. Vanuit een open en betrokken houding verbindt hij mensen, geeft hij de juiste tips en legt hij helder uit hoe digitale technologie verschillende organisaties en werkvelden verandert.

Wessel Exterkate

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze eendaagse praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: De impact van digital op Finance

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.