Partners
Trainingspartners

workshop

De impact van digital op Finance

Direct inschrijven
16
NOV 2021
De impact van digital op Finance

The Green Village Nieuwegein

Wat houdt deze workshop in?

razendsnel en zullen de manier waarop we opereren als Finance Professional drastisch veranderen. Boekhouden, rapporteren en cijfers analyseren als traditionele Finance domeinen? De algoritmen die dit overnemen zijn al gemaakt en worden bij verschillende organisaties al ingezet. Bedenk eens goed wat dit betekent voor jouw functioneren. Ben je hier blij mee omdat jij dan eindelijk toekomt aan het vooruit kijken en het oppakken van een rol als Business Partner? Of is het een bedreiging voor je omdat je het meest hebt met rapporteren? Hoe dan ook, je functioneren wordt anders en het is tijd je nu voor te bereiden op deze verandering.

In deze workshop kijken we naar ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering (RPA, Artificial Intelligence, Process Mining enz) en de impact daarvan op Finance. Met behulp van de nodige interactieve werkvormen gaan we vervolgens op zoek naar jouw toegevoegde waarde als Finance Professional in dit digitale tijdperk. Dit is vooral een praktische workshop waarbij we je in hoog tempo de essentie van verschillende ontwikkelingen laten zien.

Ook helpen we je de mogelijke impact van deze ontwikkelingen voor het werkveld van Finance en jezelf duiden. We geven volop ruimte voor vragen en discussie. Deze workshop opent je ogen en maakt je klaar voor morgen!In deze interactieve workshop is bovendien veel ruimte voor discussie. Voor deze workshop werkt PLUC! samen met Digital Shapers. Digital Shapers helpt organisaties op verschillende vlakken en disciplines in de digitale transformatie.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Ontdek en hoor alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering van finance
  • Leer welke impact deze ontwikkelingen hebben op jou als Finance Professional
  • Krijg een concreet beeld over wat jij kunt doen om jezelf voor te bereiden op de digitale transformatie van finance

Voor wie is deze workshop bestemd?

Deze workshop is bestemd voor finance professionals die zich willen verdiepen in de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van de digitalisering van finance. Deelname levert zeker voordeel op als je werkzaam bent in een van de volgende functies:

  • Financieel manager
  • Hoofd administratie
  • Controller
  • Credit manager

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur: Ontvangst
16:00 – 17:45 uur: Blok 1
17:45 – 18:15 uur: Diner
18:15 – 20:00 uur: Blok 2
20:00 – 20:30 uur: Afsluiting en borrel

Deze workshop is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00. Tussendoor serveren we een heerlijke maaltijd en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Wessel Exterkate
Wessel Exterkate

Wessel heeft ruim ervaring in het digitale werkveld. Vanuit Digital Shapers begeleidt hij organisaties bij het duiden en prioriteren van wat 'digital' voor hen betekent. Hij inspireert anderen om aan de slag te gaan, helpt bij het maken van weloverwogen keuzes en weet de risico's van digitalisering op waarde in te schatten. Vanuit een open en betrokken houding verbindt hij mensen, geeft hij de juiste tips en legt hij helder uit hoe digitale technologie verschillende organisaties en werkvelden verandert.

Wessel Exterkate

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze workshop bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: De impact van digital op Finance

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder je gegevens in en klik op "VERZEND". De velden met een * zijn verplicht. Nadat je het inschrijfformulier hebt verstuurd ben je definitief ingeschreven. Je ontvangt dan per omgaande een bevestigingsmail van je inschrijving op het door jou opgegeven e-mailadres.

Naam training: De impact van digital op Finance

Type: workshop

Kosten: € 460 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371