Partners
Trainingspartners

training

Fraude en de Accountant in Business – Uitgebreid

Direct inschrijven

Wat houdt deze training in?

Onze training “Fraude en de Accountant in Business – Uitgebreid” is de invulling van het door de NBA verplicht gestelde onderwerp voor 2019. Daarbij sluiten we volledig aan bij het curriculum zoals de NBA dat voor ogen had én voegen we daarop toe.

Deze training, een samenwerking tussen Next Level Academy en PLUC! gaat daarmee verder dan de standaard training. Wat voegen we toe? Twee volgens ons heel belangrijke elementen wanneer u kijkt naar fraude, vermoedens van fraude en het bespreekbaar maken van fraude. Het eerste is uw persoonlijkheid. Hoe zit u in elkaar, wat zegt dat over hoe u in interactie staat met anderen en hoe kunt u dat gebruiken bij het bespreekbaar maken van mogelijke fraude? Het tweede is leugendetectie oftewel hoe weet u of iemand de waarheid spreekt of niet. Beide elementen zijn overigens ook prima te gebruiken wanneer er geen (mogelijke) fraude in het spel is.

Onze uitgebreide training legt dus een extra sterke koppeling tussen de harde kant en de zachte kant van fraude. Daarmee krijgt u net even die diepgang en tips die u helpen om vanuit meer comfort moeilijke situaties in de organisatie bespreekbaar te maken en aan te pakken.

In de training gaan we in een hoog tempo, met veel voorbeelden en met veel oefeningen, actief aan de slag met het thema fraude. Hou rekening met een intensieve dag boordevol eyeopeners en concrete handvatten. En, zoals u van ons mag verwachten, wordt de gehouden op een prima locatie en is top verzorgd.

Deelname aan deze training levert 9 PE uren op (het verplichte curriculum gaat uit van 6 PE uren). Daarvan zijn 8 PE uren “gestructureerd” en is 1 PE uur “ongestructureerd”. Die is gekoppeld aan de zelfwerkzaamheid en kunt u zelf opvoeren bij het registreren van de training. Tijdens de training ontvangt u ook een Insights Discovery persoonlijkheidsprofiel ter waarde van € 195.

In afwijking van het standaardcurriculum hebben wij bovendien besloten de groepen niet groter te maken dan 14 deelnemers. Hierdoor ontstaat een compactere groep met meer ruimte voor interactie en een betere leerervaring.

Voor wie is deze training bestemd?

De training “Fraude en de Accountant in Business” is in 2019 een door de NBA verplicht gesteld. Deelname aan deze training levert 9 PE uren op (het verplichte curriculum gaat uit van 6 PE uren). Daarvan zijn 8 PE uren “gestructureerd” en is 1 PE uur “ongestructureerd”. Register Controllers kunnen deze uitgebreide training bovendien gebruiken voor hun invulling van “professionele ethiek”.

Hoe ziet het programma er uit?

09.00 – 09.30   Inloop

09.30 – 11.30    Blok 1: Uw voorkeuren en fraude

11.30 – 11.45      Pauze

11.45 – 13.15      Blok 2: Kaders en het ontstaan van fraude

13.15 – 13.45     Lunch

13.45 – 15.15     Blok 3: Fraude voorkomen en de psychologie van controle

15.15 – 15.30     Pauze

15.30 – 17.00    Blok 4: Leugendetectie

17.00 – 17.15     Pauze

17.15 – 19.00     Blok 5: Omgaan met dilemma’s en ontwikkelingen in fraudetectie

We zorgen voor een uitstekende lunch en in de pauze om 17.00 serveren we een snack. Aansluitend is er gelegenheid na te praten onder het genot van een borrel.

Uw sprekers:

Gert van Beek

Gert is een ervaren trainer en bedrijfsrechercheur. Hij begon zijn carrière bij de politie en werkte daarna voor verschillende organisaties op het gebied van bedrijfsrecherche en forensisch onderzoek. Gert is een absolute specialist op onderzoeken die te maken hebben met fraude en hij is als geen ander in staat over te brengen wat je kunt doen om frauderisicofactoren te onderkennen en de benodigde actie te ondernemen.

Gert van Beek
Jan Heinen

Jan is partner van PLUC!. Jan heeft ruim 20 jaar werkervaring bij verschillende bedrijven (o.a. Defensie, Oasis, KPN, Mourik en Unilever) in uiteenlopende functies op alle niveaus van de organisatie. Jan heeft veel interesse in en affiniteit met strategie, leiderschap en control. Ook is hij veel bezig met het thema ethiek en de rol van finance. Jan geeft regelmatig workshops en trainingen (onder andere op het gebied van beroepsethiek) en is actief als (insights discovery) coach voor finance professionals.

Jan Heinen

Kosten:

Open Training

De investering voor deelname aan deze training is € 845 exclusief btw. Dat bedrag is inclusief een profiel van Insights Discovery ter waarde van € 195.

Incompany Training

Het is ook mogelijk om deze training op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Fraude en de Accountant in Business – Uitgebreid

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Vul hieronder uw gegevens in en klik op 'VERSTUUR'. De velden met een * zijn verplicht. Nadat u het inschrijfformulier heeft verstuurd, bent u definitief ingeschreven. U ontvangt per omgaande een bevestigingsmail van uw inschrijving. Ongeveer twee weken voor aanvang van de training/cursus ontvangt u de factuur en alle benodigde informatie.

Naam training: Fraude en de Accountant in Business – Uitgebreid

Type: Open training

Kosten: € 845 excl. BTW

Datum training:

*

*

*

*

*

*

*

*

* *

Bij inschrijving verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Vragen? Bel 020 672 1371