Partners
Trainingspartners

training

Data presenteren met impact

Direct inschrijven

Wat houdt deze training in?

Wie anderen wil overtuigen in het bedrijfsleven kan bijna niet om data heen. Immers, een overtuigende boodschap is gestoeld op een goede onderbouwing, met sterke argumenten en de juiste data. Maar: het is dan wel nodig om van deze data ook een inspirerend, overtuigend en meeslepend verhaal te maken, zonder dat daarbij de inhoud verdwijnt. Hoe presenteert u data op een inspirerende en beeldende manier? Hoe gebruikt u data ter ondersteuning van uw verhaal in plaats van andersom? En hoe legt u de focus op de belangrijkste cijfers? Deze vragen en meer staan centraal in de workshop ‘Data presenteren met impact’. Tijdens een interactieve sessie gaan de deelnemers aan de slag met de wankele balans tussen cijfers, statistieken en ratio’s enerzijds, en verhalen, beelden en inspiratie anderzijds. Op die manier spreken de cijfers straks niet alleen voor zich, maar ook voor hèn.

Wat leer je tijdens deze training?

  • Hoe presenteert u data op een inspirerende en beeldende manier?
  • Hoe gebruikt u data ter ondersteuning van uw verhaal in plaats van andersom?
  • En hoe legt u de focus op de belangrijkste cijfers?

Voor wie is deze training bestemd?

De training is bestemd voor Finance Professionals die de financiële gegevens aan een groep willen presenteren met meer impact en overtuigingskracht.

 

Hoe ziet het programma er uit?

15:45 – 16:00 uur   Ontvangst
16:00 – 17:45 uur   Blok 1
17:45 – 18:15 uur    Diner
18:15 – 20:00 uur   Blok 2
20:00 – 20:30 uur  Afsluiting en borrel

Deze training is filevrij georganiseerd. We starten om 16.00. Tussendoor serveren we een heerlijke maaltijd en na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje.

Trainer:

Aniek van Onzenoort
Aniek van Onzenoort

Aniek van Onzenoort is senior trainer en coach bij Debat.NL. Zij heeft een analytische achtergrond en weet daarmee elke boodschap overtuigend neer te zetten. Met haar liefde voor retorica helpt zij elke groep verder in debattechniek en overtuigingskracht. Als natuurkundige met affiniteit voor cijfers weet zij bovendien ook elk exact verhaal met finesse boeiend te maken. Aniek geeft persoonlijke aandacht en gerichte feedback aan haar deelnemers. Eerder actief voor onder andere Bayer, EY, Nyenrode, DACT en Robeco.

Aniek van Onzenoort

Kosten:

Open Inschrijving

De kosten voor deelname aan deze praktijkgerichte training bedragen 460 euro per persoon exclusief BTW. Dit bedrag is inclusief het lesmateriaal, koffie/thee, fris en een heerlijke maaltijd.

Incompany

Het is ook mogelijk om dit programma op incompany basis te laten verzorgen. Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op via telefoonnummer 020 – 672 1371 of per email: info@nlacademy.nl

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op.

Naam cursus: Data presenteren met impact

Type: Incompany

*

*

*

*

*

*

Bevestig a.u.b. dat u geen robot bent.

Inschrijven

Voor deze training zijn (nog) geen trainingsdata bekend. Selecteer 'Incompany' om deze training bij u op locatie te volgen op het moment dat het u uitkomt.