Partners

Trainingen

Selecteer categorie: OnlineFinanceCreditSkills Alle

Virtuele leergang: Effectieve teams in Finance

Een leergang die je in een aantal bijeenkomsten brengt tot de essentie van het goed functionerende teams. Tijdens deze leergang ga je direct en concreet aan de slag met handvatten om jouw team beter te laten functioneren. Praktisch, relevant en exclusief georganiseerd.

Lees meer

Virtueel: Brein in balans, optimaal presteren in het digitale tijdperk

Hoe zou het zijn wanneer we beter in staat zouden zijn onze omgeving af te stemmen op hoe het brein optimaal functioneert? In deze virtuele leergang laten we je zien hoe je dat aanpakt! Wordt meteen effectiever en ervaar minder stress.

Lees meer

Virtueel: De essentie van overtuigen

In deze leergang “de essentie van overtuigen” gaan we in op hoe je slim en snel effectiever kunt worden in gesprekken en in presenteren. We leren je concreet hoe je overeind blijft, ongeacht wat op je af komt. Het resultaat: in vier virtuele bijeenkomsten direct effectiever in het overtuigen van anderen.

Lees meer

Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen (virtual classroom)

Aan de hand van vele voorbeelden word je tijdens deze Virtual Classroom gescherpt in herkenning en word je bewust wanneer jouw actie noodzakelijk is. Bewustwording is de eerste stap naar herkenning en herkenning de eerste stap naar actie en risico- of schadebeperking.

Lees meer

Virtueel: High performance (virtueel) leiderschap

In deze speciaal voor een virtuele setting ontwikkelde leergang gaan we in op essentiële high performance principes die jou helpen je leiderschap te versterken. We leren je om jouw team naar een hoger plan te brengen door je concrete handvatten te geven én te laten toepassen in de praktijk.

Lees meer

Digitale transformatie in de juiste context (virtual classroom)

In deze Virtual Classroom zetten we digitale transformatie in de juiste context voor je. We duiken in een uur de diepte in en bespreken de essentie van de belangrijkste technologische ontwikkelingen en interessante toepassingen hiervan.

Lees meer

Robotics in Finance: klaar voor de digitale transformatie naar een virtuele medewerker? (virtual classroom)

U krijgt een overzicht van ontwikkelingen, concrete praktijkvoorbeelden en concrete tips over hoe je met RPA kunt beginnen en welke valkuilen u moet vermijden. Deze Virtual Classroom geeft u precies die handvatten die u nodig hebt om een goed beeld te krijgen bij wat RPA voor u kan betekenen!

Lees meer

Teamdynamiek (virtual classroom)

In deze virtual classroom leert u effectief hoe u met behulp van de piramide een goede analyse maakt van een team en hoe u vervolgens teams effectiever maakt. De training is bovendien doorspekt met voorbeelden van hoe dit in de dagelijkse praktijk werkt.

Lees meer

Dynamische analyse van het werkkapitaal (virtual classroom)

In deze virtual classroom kijken we naar de dynamische analyse van het werkkapitaal. Met behulp van onder andere de cash conversion cycle, werkkapitaalcycli en belangrijke ratio’s krijgt u het gereedschap dat nodig is om op een goede manier aan de slag te gaan met het analyseren en verbeteren van de werkkapitaalpositie van de organisatie.

Lees meer

Van Ambitie naar Commitment (virtual classroom)

Jan van Setten laat u zien hoe u mensen onder hoge druk, stap-voor-stap door een verandering loodst. Hij laat zien hoe u omgaat met cynisme, onbegrip en weerstand. En hoe u uw aanpak precies afstemt op het niveau van betrokkenheid van de ander. Een praktische 'eerste hulp bij weerstand' kit, zorgt dat u na deze digitale bootcamp met een aan de slag kunt.

Lees meer

Bewust Beïnvloeden (virtual classroom)

Tijdens deze virtual classroom "Bewust Beïnvloeden" passen we de belangrijkste inzichten uit de psychologie toe om het gedrag van uw gesprekspartner daadwerkelijk te veranderen. Op interactieve wijze helpen we u verder om meer grip te krijgen op gesprekken en écht impact te maken.

Lees meer

Data Analytics (virtual classroom)

In deze virtual classroom gaan we in op de essentie van Data Analytics en geven we u aan de hand van praktische voorbeelden de inspiratie die u nodig hebt om ook een volgende stap op het gebied van Data Analytics te zetten!

Lees meer

Leiding geven in onzekere tijden (virtual classroom)

Meer-sneller-beter is niet langer de oplossing voor de finance professional die al veel te veel te doen heeft.

Lees meer

Agenda

11
SEP 2020
Virtuele leergang: Effectieve teams in Finance

11, 17, 25 september, 02, 09 oktober

15
SEP 2020
Leiderschap Bootcamp

Kasteel Heeswijk, Heeswijk-Dinther

17
SEP 2020
Fraude en de Accountant in Business

NBC Congrescentrum Nieuwegein

22
SEP 2020
Data Analytics

Brasserie Paardenburg, Amstelveen