Partners

Trainingen

Selecteer categorie: OnlineFinanceCreditSkills Alle

Digitale transformatie in de juiste context (virtual classroom)

In deze Virtual Classroom zetten we digitale transformatie in de juiste context voor u. In een uur bespreken we de essentie van de belangrijkste technologische ontwikkelingen en interessante toepassingen hiervan.

Lees meer

Robotics in Finance: klaar voor de digitale transformatie naar een virtuele medewerker? (virtual classroom)

U krijgt een overzicht van ontwikkelingen, concrete praktijkvoorbeelden en concrete tips over hoe je met RPA kunt beginnen en welke valkuilen u moet vermijden. Deze Virtual Classroom geeft u precies die handvatten die u nodig hebt om een goed beeld te krijgen bij wat RPA voor u kan betekenen!

Lees meer

Fraude is een keuze; fraudesignalen herkennen (virtual classroom)

Aan de hand van vele voorbeelden word u tijdens deze Virtual Classroom gescherpt in herkenning en word u bewust wanneer uw actie noodzakelijk is. Bewustwording is de eerste stap naar herkenning en herkenning de eerste stap naar actie en risico- of schadebeperking. 

Lees meer

Teamdynamiek (virtual classroom)

In deze virtual classroom leert u effectief hoe u met behulp van de pyramide een goede analyse maakt van een team en hoe u vervolgens teams effectiever maakt. De training is bovendien doorspekt met voorbeelden van hoe dit in de dagelijkse praktijk werkt.

Lees meer

Dynamische analyse van het werkkapitaal (virtual classroom)

In deze virtual classroom kijken we naar de dynamische analyse van het werkkapitaal. Met behulp van onder andere de cash conversion cycle, werkkapitaalcycli en belangrijke ratio’s krijgt u het gereedschap dat nodig is om op een goede manier aan de slag te gaan met het analyseren en verbeteren van de werkkapitaalpositie van de organisatie.

Lees meer

Van Ambitie naar Commitment (virtual classroom)

Jan van Setten laat u zien hoe u mensen onder hoge druk, stap-voor-stap door een verandering loodst. Hij laat zien hoe u omgaat met cynisme, onbegrip en weerstand. En hoe u uw aanpak precies afstemt op het niveau van betrokkenheid van de ander. Een praktische 'eerste hulp bij weerstand' kit, zorgt dat u na deze digitale bootcamp met een aan de slag kunt.

Lees meer

Bewust Beïnvloeden (virtual classroom)

Tijdens deze virtual classroom "Bewust Beïnvloeden" passen we de belangrijkste inzichten uit de psychologie toe om het gedrag van uw gesprekspartner daadwerkelijk te veranderen. Op interactieve wijze helpen we u verder om meer grip te krijgen op gesprekken en écht impact te maken.

Lees meer

Data Analytics (virtual classroom)

In deze virtual classroom gaan we in op de essentie van Data Analytics en geven we u aan de hand van praktische voorbeelden de inspiratie die u nodig hebt om ook een volgende stap op het gebied van Data Analytics te zetten!

Lees meer

Uit het hamsterwiel: productiever in minder tijd (virtual classroom)

Meer-sneller-beter is niet langer de oplossing voor de finance professional die al veel te veel te doen heeft.

Lees meer

Agenda