Trainingen

Selecteer categorie: CreditFinanceOffice Alle

Credit Policy: opstellen, beheren en communiceren

De eendaagse cursus ‘Credit Policy opstellen, beheren en communiceren’ biedt praktische aanknopingspunten voor het opstellen en beheren van uw Credit Policy binnen de kaders van de voor uw organisatie relevante omgeving en met in achtneming van de actuele wet- en regelgeving.

Lees meer

Blockchain voor Credit Managers

In deze eendaagse cursus leert u alles wat u als Credit Manager moet weten over Blockchain Technologie en hoe u dit effectief kunt toepassen in uw eigen organisatie.

Lees meer

Effectieve analyse en rapportage van uw debiteurenportefeuille

De eendaagse cursus ‘Analyse en rapportage debiteurenportefeuille’ biedt praktische aanknopingspunten voor het beheren van uw debiteurenp...

Lees meer

Kunstmatige Intelligentie op uw afdeling Credit Management

Na het volgen van deze masterclass begrijpt u dat neurale netwerken de technologie achter kunstmatige intelligentie vormen en weet u precies waar en hoe deze innovatieve technologie ingezet kan worden in het creditmanagementproces en waar juist niet.

Lees meer

Credit Manager in één Week

In vijf inspirerende lesdagen, biedt topdocent Raimond Honig MBA diepgaand inzicht in de stappen die u kunt zetten om de brug tussen Credit Management en de rest van de organisatie te slechten.

Lees meer

Financiële analyse voor credit managers

Topdocent Jean Gieskens leert u in een dag om het verschil tussen gezonde en ongezonde bedrijven adequaat te doorzien. Essentiële kennis voor elke B2B credit management professional.

Lees meer

Excel voor debiteurenbeheerders

Debiteurenbeheer vanuit het financiële systeem laat vaak te wensen over. De vele geavanceerde mogelijkheden van Excel bieden in dit geval de oplossing.

Lees meer

Huurincasso Congres

Het Huurincasso Congres richt zich specifiek op de corporatiesector en brengt professionals en dienstverleners op het gebied van huurincasso op één inspirerende dag bij elkaar. De doelstelling is het delen van kennis en ervaringen en het verkrijgen van inzicht in trends en actualiteiten met betrekking tot huurincasso.

Lees meer

Credit Risk Management en voorspellend vermogen

Er wordt veel gesproken over termen als Voorspellend Vermogen, Big Data en Credit Scoring. Deze termen kunnen we duiden. Maar hoe werkt het echt? Hoe pas ik ze toe in mijn organisatie?

Lees meer

Strategisch Credit Management

Tijdens deze masterclass neemt topdocent Raimond Honig MBA u mee door de diversiteit aan bedrijfsstrategieën en de wijze waarop deze vertaalt kunnen worden naar uw organisatie. Deze masterclass maakt onderdeel uit van de Masterclassreeks Strategisch Credit Management en is ook uitstekend los te volgen.

Lees meer

LEAN Credit Management

Tijdens deze masterclass LEAN Credit Management zal Raimond Honig MBA kritisch alle operationele activiteiten onder de loep nemen en u inzichten aanreiken om “anders” met middelen, mankracht en informatie om te gaan. Deze masterclass maakt onderdeel uit van de Masterclassreeks Strategisch Credit Management en is ook uitstekend los te volgen.

Lees meer

Credit Management en Basel IV

Let op: nieuwe normen voor bancaire kredietlimieten!! In deze masterclass zal Hinrich Slobbe u de benodigde inzichten aanreiken om “anders” met financieringsvraagstukken en risico om te gaan. Na afloop kunt u direct aan de slag om met de verkregen inzichten anders naar uw financieringshuishouding te kijken.

Lees meer

Werkkapitaalbeheer voor credit managers

Topdocent Drs. Jean Gieskens AC CCM QT biedt tijdens deze training concrete handvatten die leiden tot een evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Financial Excel 2013, 2016 en 365 voor accountants

Haal nog meer uit Excel met de nieuwste tools van Excel 2013, 2016 en 365. Excel biedt eindeloos veel mogelijkheden voor rapportages, analyse en interpretatie. Er is veel meer mee mogelijk dan de meeste accountants weten.

Lees meer

Werkkapitaalbeheer voor accountants

In deze cursus krijgt u concrete handvatten aangereikt die leiden tot een evenwichtige beheersing van de diverse posities van het werkkapitaal.

Lees meer

Excel Basis

In deze basiscursus maakt u kennis met de beginselen van Excel.

Lees meer

Excel Vervolg

In deze training maakt u kennis met de geavanceerde mogelijkheden van Excel zoals macro's, sjablonen, draaitabellen en complexere formules.

Lees meer

Excel Expert

De meeste gebruikers van Excel werken al jaren met het programma, maar zijn echter niet bekend met de vele geavanceerde mogelijkheden.

Lees meer

Excel VBA

In deze geavanceerde training leert u om binnen Excel uw eigen applicaties te bouwen met als doel uw dagelijks terugkerende werkzaamheden zoveel mogelijk te automatiseren.

Lees meer

PowerPoint Basis

In deze basiscursus leert u in een dag hoe u snel en efficiënt een professionele PowerPoint presentatie opmaakt.

Lees meer

PowerPoint Expert

In deze training maakt u kennis met de geavanceerde opties van PowerPoint zoals het gebruik van sjablonen en multimedia.

Lees meer

Outlook Basis

Vrijwel elke computergebruiker kent Outlook echter vaak zonder ooit de basis te hebben geleerd.

Lees meer

Outlook Vervolg

In deze training worden de geavanceerde mogelijkheden van Outlook uitgediept.

Lees meer

Word Basis

In deze cursus draait het om de basisvaardigheden die nodig zijn om goed en efficiënt met Word te kunnen werken.

Lees meer

Word Expert

De meeste gebruikers van Word werken al jaren met het programma maar zijn echter niet bekend met de geavanceerde mogelijkheden.

Lees meer

Word Vervolg

In deze training gaat het om het verdiepen van uw Word basiskennis.

Lees meer

Zakelijk Duits voor debiteurenbeheerders

Als uw bedrijf zaken doet met Duitstalige afnemers, dan zult u zich net als in Nederland geregeld bezig moeten houden met zaken als aanmaningen, te late betalingen, incasso en dergelijke…maar uiteraard wel in het Duits.

Lees meer

Zakelijk Engels voor debiteurenbeheerders

Als uw bedrijf zaken doet met Engelstalige afnemers, dan zult u zich net als in Nederland geregeld bezig moeten houden met zaken als aanmaningen, te late betalingen, incasso en dergelijke…maar uiteraard wel in het Engels.

Lees meer

Agenda

14
MEI 2018
Credit Manager in één Week

Aristo Accommodaties Utrecht

16
MEI 2018
05
JUN 2018
14
JUN 2018